Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα o θείος μου έχει το παραπάνω laptop και θέλει να το αναβαθμίσει επειδή σέρνεται στο internet και σε όλες τις εφαρμογές ...

Αποτελείται απο : Αmd Athlon X2 Dual-Core QL-62 2.00 GHz

3,00 GB RAM

250 Gb σκληρό δίσκο SATA II

Ati HD 3650 512 mb gddr3

To χρησιμοποιεί κυρίως για την δούλεια του και για internet.

Λέτε να βάλουμε κάποιον SSD ???

Δημοσ.

Οταν λες σέρνεται? Διοτι για χρήση ιντερνετ είναι μια χαρά το μηχάνημα...

Μηπως μαλλον καλύτερα να πεσει μια γενική συντήρηση στα windows... αφαιρεση μη χρήσιμων προγραμμάτων και hp bloatware, ccleaner, defragment ή στην τελική ακομη καλύτερα κανενα φορματάκι!!

Δημοσ.

Οταν λες σέρνεται? Διοτι για χρήση ιντερνετ είναι μια χαρά το μηχάνημα...

Μηπως μαλλον καλύτερα να πεσει μια γενική συντήρηση στα windows... αφαιρεση μη χρήσιμων προγραμμάτων και hp bloatware, ccleaner, defragment ή στην τελική ακομη καλύτερα κανενα φορματάκι!!

Tα έχουμε κάνει όλα και παλι τα ίδια ... λες να του βάλουμε κάποιον SSD για να πάρει λίγο ανάσα ???

Δημοσ.

Κατέβασε το hdsentinel και βαλε screenshot εδω να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός...

Οσο ανασα και να παρει με τον ssd ... τετοιο σουρσιμο για χρήση ιντερνετ σε αυτό το μηχανημα δεν δικαιολογείται!

Δημοσ.

Κατέβασε το hdsentinel και βαλε screenshot εδω να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός...

Οσο ανασα και να παρει με τον ssd ... τετοιο σουρσιμο για χρήση ιντερνετ σε αυτό το μηχανημα δεν δικαιολογείται!

http://imageshack.us/photo/my-images/201/capturebr.png/

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο έρχεται με Windows Vista. Αν ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω θα δείτε διαφορά αν διαγράψετε εντελώς τα Vista, αν είναι εφικτό και να εγκαταστήσετε Windows 7, με καθαρή εγκατάσταση. Πρώτα όμως έλεγχο στο δίσκο.

Επίσης θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να μην δώσετε πολλά χρήματα γι' αναβάθμιση του συγεκριμένου καθώς κάποιες παρτίδες DV5 έχουν ένα κατασκευαστικό πρόβλημα στη μητρική τους που αν σου κάτσει, τότε πάει γι' ανακύκλωση.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο έρχεται με Windows Vista. Αν ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω θα δείτε διαφορά αν διαγράψετε εντελώς τα Vista, αν είναι εφικτό και να εγκαταστήσετε Windows 7, με καθαρή εγκατάσταση. Πρώτα όμως έλεγχο στο δίσκο.

Επίσης θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να μην δώσετε πολλά χρήματα γι' αναβάθμιση του συγεκριμένου καθώς κάποιες παρτίδες DV5 έχουν ένα κατασκευαστικό πρόβλημα στη μητρική τους που αν σου κάτσει, τότε πάει γι' ανακύκλωση.

Έχω εγκαταστήσει τα Windows 7.

Τι εννοείς ??

Δημοσ.

σε γενικες γραμμες η αναβαθμιση με εναν ssd της ταξεως των 100ευρω ειναι μια χαρα και σε περιπτωση που παθει κατι το λαπτοπ δεν παει ο σκληρος στην ανακυκλωση το κραταςγια τον επομενο υπολογιστη!

Δημοσ.

Εννοούσα ότι το ίδιο μηχάνημα πάει πιο αργά με Vista από ότι με Windows 7. Αλλά δεν έχει εφαρμογή σε σένα η προηγούμενη απάντησή μου καθώς έχεις ήδη Windows 7, όπως λες.

Δημοσ.

σε γενικες γραμμες η αναβαθμιση με εναν ssd της ταξεως των 100ευρω ειναι μια χαρα και σε περιπτωση που παθει κατι το λαπτοπ δεν παει ο σκληρος στην ανακυκλωση το κραταςγια τον επομενο υπολογιστη!

Έλεγα να πάρω αυτόν : http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=13059

Eσένα ποία είναι η γνώμη σου ???

Δημοσ.

Eπειδή πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο μηχάνημα, έκανα τα εξής:

Format και πέρασμα windows 7 (το έχεις κάνει ήδη). Εγκατάσταση μόνο των απαραίτητων drivers και όχι των δεκάδων άχρηστων utilities και wizards της Hp. Το δεύτερο πιστεύω έπαιξε το ρόλο του. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το μηχάνημα.

Δημοσ.

Έλεγα να πάρω αυτόν : http://www.msystems....1&product=13059

Eσένα ποία είναι η γνώμη σου ???

μια χαρα ειναι αυτος απο την στιγμη που δεν θες να δωσεις παραπανω η να μπλεχτεισ με παραγγελιες απο αμαζον ενος σαμμυ 830 πχ...εγω προσωπικα στα λεφτα αυτα αν δεν διεθετα παραπανω θα τον επαιρνα....μια χαρα θα δωσει αλλη πνοη στο μηχανημα σου...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εαν ενδιαφέρεσαι αγόρασα πριν μια βδομάδα ακριβώς για να το κανω review (και για φοροαπαλλαγές μεσω τιμολογίου), αυτό εδώ (to Pavilion dv6-6c01ev). H κατασκευή του είναι από αλουμίνιο, κ τα χαρακτηριστικά πολύ καλα, κ τον δίνω 655 (100 ευρώ κάτω από την τιμη αγοράς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...