Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ φουτουριστικός μου φαίνεται ο Robo από τα λίγα που δείχνει. Δυστυχώς φοβάμαι ότι αντί για την γκρίζα dystopia του Βερχόφεν θα δούμε κάτι πολύ λάιτ.

Και χωρίς τη μουσική του Πολυδούρη, δεν το βλέπω να λειτουργεί το mix.

Δημοσ.

ανυπομονω να δω το νεο design του robocop.

ο πρωταγωνιστης ειχε πει πως τα ματια του θα φαινονται μεσα απο το visor. :mrgreen:

Δημοσ.

Βαση σκηνοθετη και ηθοποιων ομως βλεπω να εχει τα φοντα να εξελιχθει σε κατι ενδιαφερον. Να πω την αληθεια δεν ειναι καθολου δυσκολο να κανουν καλυτερη δουλεια απο την πατατα το 3 αλλα απο την αλλη δεν βλεπω με την καμια να ξεπερνανε το πρωτο. Και το δευτερο δεν ηταν ασχημο, μαλλον καλο ηταν αν και πολυ ποιο "ψευτικο" σε σχεση με το πρωτο.

Δημοσ.

απο την αλλη δεν βλεπω με την καμια να ξεπερνανε το πρωτο.

Ακριβως. Το 1 ειναι επος, οχι μονο στην εποχη του, αλλα ακομα και σημερα.

Εντωμεταξυ, ειναι Omni Consumer Products.

Γιατι το εκαναν Omnicorp ? :eek:

Δημοσ.

Ακριβως. Το 1 ειναι επος, οχι μονο στην εποχη του, αλλα ακομα και σημερα.

Εντωμεταξυ, ειναι Omni Consumer Products.

Γιατι το εκαναν Omnicorp ? :eek:

στο original script ετσι λεγοταν.. :rolleyes:

Δημοσ.

στο original script ετσι λεγοταν.. :rolleyes:

Πασο ;)

Εγω παντως Omni Consumer Products ξερω, με Omni Consumer Products μεγαλωσα και Omni Consumer Products θελω να ξαναδω.

:P

Δημοσ.

Πάτε καλά ρε; PG-13 θα είναι, και φυσικά γελάει ο κόσμος με όλα τα remakes των χρυσών ταινιών των '80s (Total Recall, Robocop κτλ). Σε λίγο θα δούμε και Terminator remake με κανέναν Μπάτλερ για αντι-Άνρολντ. Εύχομαι να πατώσουν όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι PG-13 σαφως και δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Η πλακα ειναι οτι ολα τα remakes στοχευουν σε ανθρωπους σαν και του λογου μου που μεγαλωσαμε με αυτα και παρα αυτα αυτοι παλι το ριχνουν για να μπορει να τα δει και το 13χρονο. Της φουτσας τα καμωματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...