Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω το S1511N3E της SONY VAIO και με το που το ανοιξα αργουσε παρα πολυ ανα διαστηματα. στην αντιγραφη, στην απεγκατασταση προγραμματος.. ωρες ωρες πρεπει να κανω δυο κλικ για να ανοιξει καποιο link αντι για 1.δεν ξερω τι γινεται. διαβασα οτι πολλες φορες πρεπει να απεγκαταστησεις τα windows που σου χουν προεγκαταστησει γιατι το κανουν τραγικα αργο. δηλαδη μου προτεινανε να βαλω clean windows με format.

Εχετε ακουσει κατι τετοιο? Η ειναι καποιο θεμα hardware και να παω στην αντιπροσωπεια? Κατα τα αλλα εβαλα να παιξω το max payne 3 χτες και επαιζε εκπληκτικα.. Δηλαδη το μηχανημα ειναι jet και το συστηνω ανεπιφυλακτα, ΑΛΛΑ η πρεπει να βαλω καθαρα windows για να λειτουργησει τελεια (γιατι ωρες ωρες φερεται λες και εχω pentium 3-4) η ειμαι τοσο ατυχος που πετυχα προβληματικο μηχανημα. Αλλα δεν ανησυχω γιατι η εμπειρια μου με τα service της sony ειναι πολυ θετικη :) Απο την αλλη φοβαμαι οτι αν κανω εγκατασταση δικα μου windows 7, οτι δεν θα ισχυει η εγγυηση αλαλ δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο. Ισχυει??

ΥΣ:για να σας προλαβω, τα κολληματα τα τρωγε με το που ανοιξα το pc και δεν ειχα εγκαταστησει τιποτα. Επισης, τα ανεμιστηρακια ειναι σε ηρεμια οπως θα πρεπε.

Δημοσ.

Ειναι πολυ πιθανο να φταιει η προεγκατεστημενη σαβουρα για την αργη αποκριση του μηχανηματος. Βρες drivers και... καλο format.

Η εγγυηση απ'οσο γνωριζω αφορα το hardware και οχι το software οποτε δεν την χανεις αν βαλεις τα δικα σου windows.

Δημοσ.

Ειναι πολυ πιθανο να φταιει η προεγκατεστημενη σαβουρα για την αργη αποκριση του μηχανηματος. Βρες drivers και... καλο format.

Η εγγυηση απ'οσο γνωριζω αφορα το hardware και οχι το software οποτε δεν την χανεις αν βαλεις τα δικα σου windows.

θελω να κανω format αλλα για να μαι σιγουρος θελω να κανω recovery disk. αλλα γινεται λεει μεσω του vaio care το οποιο το σβησα. δεν γινεται με καποιο τροπο να κανω recovery ? η εστω να ξαναβαλω το vaio care? ψαχνω αλαλ τπτ. για το μοντελο που χω δεν βρισκω ουτε drivers,programs οπως το care.

Δημοσ.

Και να κανεις recovery, η σαβουρα θα εξακολουθει να ειναι εγκατεστημενη, οποτε δεν εχει νοημα.

Το Vaio Care ειναι κοινο προγραμμα για τα Vaio, και μπορεις να το κατεβασεις απο εδω...

ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Original/SOAVCA-00265887-0042.exe

Τωρα, αν το S1511N3E που ανεφερες ως μοντελο ειναι το SVS1511N3ES, οι drivers ειναι εδω (εχει και το care)...

http://www.sony.gr/support/el/product/SVS1511N3ES/updates

Δημοσ.

Και να κανεις recovery, η σαβουρα θα εξακολουθει να ειναι εγκατεστημενη, οποτε δεν εχει νοημα.

Το Vaio Care ειναι κοινο προγραμμα για τα Vaio, και μπορεις να το κατεβασεις απο εδω...

ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Original/SOAVCA-00265887-0042.exe

Τωρα, αν το S1511N3E που ανεφερες ως μοντελο ειναι το SVS1511N3ES, οι drivers ειναι εδω (εχει και το care)...

http://www.sony.gr/support/el/product/SVS1511N3ES/updates

θελω το recovery για την περιπτωση που η εγγυηση δεν με καλυπτει αμα βαλω τα δικα μου windows μεσα. για να δουμε πως θα τρεχει με τα δικα μου. αλλιως service τη δευτερα και αλαλγη

Δημοσ.

Οπως σου ειπα και πριν, η εγγυηση καλυπτει το hardware κομματι και οχι το software οποτε δεν την χανεις. Αλλα για να εισαι σιγουρος, μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο ή να στειλεις ενα e-mail στη Sony για να ρωτησεις...

Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταναλωτών:

• 00800 4412 1496 (από Ελλάδα για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο – άνευ χρέωσης)

• 211 1980 703 (από Ελλάδα για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο – με την τυπική χρέωση κλήσης από σταθερό σε κινητό

• 800 91150 (από Κύπρο για κλήσεις τόσο από σταθερό όσο και από κινητό – άνευ χρέωσης)

e-mail: [email protected]

Δημοσ.

Αν βάλει δικά του win θα μπορέσει στο μέλλον να κάνει format από το recovery partition; Μου φαίνεται δε θα μπορεί.

Δημοσ.

Αν βάλει δικά του win θα μπορέσει στο μέλλον να κάνει format από το recovery partition; Μου φαίνεται δε θα μπορεί.

αν δεν σβησει το reocovery partition μπορει. θελει προσοχη με την καθαρη εγκατασταση.

Δημοσ.

Θα πρότεινα να κάνεις πρώτα και ένα Hardware Diagnostic πατώντας F10 κατά την εκκίνηση αν έχεις κρατήσει το partition, προτού προχωρήσεις σε Full Recovery. Αν κολλάει κατά τον έλεγχό η εμφανίσει σφάλματα στο τέλος κάλεσε για επισκευή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το δικό μου πάντως παρότι είναι "μαμά" πάει σφαίρα!

(Κι αυτό το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι μούρλια..μούρλια!!) B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...