stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 To πήρα για πλάκα από τα Lidl. Aποδείχτηκε παραπάνω από τίμιο! σε τι τιμη το πηρες το συγκεκριμενο;;
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 12 θεωρω οτι ειναι λιγο ακριβο για σχετικα αγνωστη μαρκα...οταν εχουν τα famous grouse 15 ευρω η τα grand's 16..αλλα σημασια εχει οτι ηταν καλο στην γευση οποτε οκ...
Geosim79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 αν και δεν είμαι φίλος δοκίμασα αυτό προχθές και πραγματικά μου άρεσε....έχει κανείς εμπειρία; 1
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χμμ.. Speyside. Απαλό και γλυκό λογικά ε;
kanesaxo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Στη γιορτή μου μού έφεραν μεταξύ άλλων το Macallan Amber (νέα σειρά η οποία χαρακτηρίζεται από το χρώμα), το οποίο διαβάζω ότι το Νοέμβρη που μας πέρασε ψηφίστηκε ουίσκι της χρονιάς. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα όμως. Μην το δοκιμασεις κάν. Αν δεν ητο σε μπουκάλι μακάλαν, θα έλεγες πως είναι τζόνι γουόκερ ρεντ λειμπελ κιόλας...
nickmanak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μεταλλικα παγακια που θα βρουμε ρε παιδια; Δεν μου αρεσει το λιωσιμο και το νερωμα που προκαλουν τα αληθινά.
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=chilling+rocks&rh=i%3Aaps%2Ck%3Achilling+rocks 1
kanesaxo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 φάνη δε σου κάνω πλάκα. Τι να πω; δεν ειμαι εξοικειωμένος με τα malt ? αντε πες δεν είμαι, μιας και πινω μονον μπερμπον (εκτός λικερ southern comfort) και macallan fine oak (λογω και μπερμπονοβάρελων). 2 φίλοι που πίνουν μονον ταλισκερ,ομπαν συναφή, είχαν την ίδια αποψη με μένα... Θεωρώ πως 50ε δεν αξίζει αυτο το amber alert. Βέβαια, γούστα είναι αυτά...Μπορεί απλά να'μαστε ως ένα βαθμό τσομπάνηδες. Οταν το δοκιμάσεις, θέλω να επανέλθεις. Υ.Γ. αυτό που θέλεις φίλε @nickmanak είναι whiskey stones. http://saveltrade.gr/9-original-whiskey-stones-ta-pagakia-pou-den-lionoun-pote Οπτικη΄αηδία μεν...αλλά.
Geosim79 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Χμμ.. Speyside. Απαλό και γλυκό λογικά ε; σωστός...επίσης βγάζει και μια νότα καραμέλας στο τέλος.
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 φάνη δε σου κάνω πλάκα. Τι να πω; δεν ειμαι εξοικειωμένος με τα malt ? αντε πες δεν είμαι, μιας και πινω μονον μπερμπον (εκτός λικερ southern comfort) και macallan fine oak (λογω και μπερμπονοβάρελων). 2 φίλοι που πίνουν μονον ταλισκερ,ομπαν συναφή, είχαν την ίδια αποψη με μένα... Θεωρώ πως 50ε δεν αξίζει αυτο το amber alert. Βέβαια, γούστα είναι αυτά...Μπορεί απλά να'μαστε ως ένα βαθμό τσομπάνηδες. Οταν το δοκιμάσεις, θέλω να επανέλθεις. Ίσως δεν το έγραψα εδώ, και το έγραψα σε άλλο νήμα για το ουίσκυ, αλλά πάει, να 'ταν κι άλλο. Και είχα γράψει ότι δεν είχα εντυπωσιαστεί. Βέβαια θα ξαναπώ ότι ίσως δεν είναι τόσο εκπαιδευμένος ο ουρανίσκος μου, ή δείχνω μια προτίμηση σε πιο έντονες γεύσεις, δεν ξέρω. Πάντως ούτε εγώ τρελάθηκα με το Amber.
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Talisker ''the Distillers Edition'' γνώμη; 1, 2, 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις