panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Για μισό και ένα βαθμό φοράς γυαλιά για τηλεόραση,pc διάβασμα εφόσον βλέπεις ότι κουράζεσαι, πεταμένα λεφτά δεν είναι σε καμία περίπτωση, απλά μπορείς και χωρίς αυτά. Για λειζερ ούτε λόγος για τέτοιους βαθμούς, εκεί ναι είναι πεταμένα λεφτά. Επίσης η εγχείρηση δεν γίνεται απαραίτητα άνω των 25, και σε πιο μικρές ηλικίες γίνεται αρκεί να έχει σταθεροποιηθεί για η μυωπία.
evabb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ποτέ δεν κατάλαβα το Ταμπού των γυαλίων στην Ελλάδα. Αν έχεις πρόβλημα, φοράς γυαλιά. Που το πρόβλημα; Χρησιμοποιώ γυαλιά 20 χρόνια τώρα, και ενώ εδώ Αγγλία, κανείς δεν ασχολήτε σχετικά, στην Ελλάδα κάθε φορά, όλοι με ρωτάνε γιατί τα φοράω!, ή να κάνω επέμβαση με laser αύριο κιόλας. Το κόμπλεξ που έχει ο νεο-Έλλην σχετικά, έχει φτάσει σημεία ηλιθιότητας. και εκει τους απαντας «για να ρωτας»
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ενω ο δικος μου οφθαλμιατρος λεει μαλακιες ε; Δεν ειδα να επικαλεισαι καποιον οφθαλμιατρο στο ποστ σου. Εσενα ειδα να μιλας με πασα βεβατιοτητα για ολα. Εκανες επικληση στο τι συμβαινει στην οικογενεια σου και κατα τ'αλλα ησουν απολυτως απολυτη. "Τελεια και παυλα" "Αχ τι διαβαζω εδω μεσα" και αλλα ομορφα. Παρε λοιπον 2 λινκς που σου παρεθεσα κοτσαρε τα στον οφθαλμιατρο σου και την επομενη φορα που θα μπαινεις σε ξενα χωραφια να κανεις τον γνωστη, καλα ειναι να εισαι πιο διαλλακτικη. Βγαινει ο χημικος ο πληροφορικαριος και ο βοθρατζης να παριστανει τον επιστημονα οφθαλμιατρο με σιγουρια παραπανω απτου επιστημονα, ειρωνευομενος τους αλλους κιολας απτη σιγουρια του.
zeniath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πως το καταφέρνουν κάποιοι και μια απλή ερώτηση το κάνουν ανταγωνισμό ποιος googlare περισσότερο δε μπορώ να καταλάβω... Επικίνδυνη άποψη λέει ο άλλος αυτο που είπα για μισή και μία μονάδα μυωπίας.. Να σε ρωτήσω ρε φίλε, έχεις μυωπία; Αν όχι δεν έχεις άποψη, αν ναι θα ήξερες ότι αυτό που είπα για 0,5-1 βαθμό ισχύει οπότε καλό είναι όσοι θέλουν να το παίξουν επιστημονάρες και δε ξέρω γω να πάνε σε ιατρικά φόρουμ, εδώ μιλάμε οι περισσότεροι από τα χρόνια εμπειρίας που ζούμε με μυωπία και όποιος είναι γκάβακας σαν και μας ξέρεις ότι αυτοί οι βαθμοί είναι σαν να μην υπάρχουν. Όλα τ'άλλα είναι φανφάρες. Η μυωπία είναι γενετική και εμφανίζεται στην εφηβεία δε πα να μην έχεις δει ποτέ τηλεόραση ή έχεις κάτσει στον υπολογιστή, αν θέλει να εμφανιστεί θα εμφανιστεί και θα μεγαλώσει όσο θέλει και δε μπορεί κανένας να κάνει κάτι για να μην μεγαλώσει. fyi οι γιατροί λένε για να μην κάθεσαι στον υπολογιστή στα παιδάκια για παιδαγωγικούς λόγους και επειδή θέλουν οι γονείς τους να τους το πει. Αν έχετε μείνει στις εποχές που πηγαίνατε γιατρό με τον μπαμπά και ο γιατρός σας έλεγε φοβέρες για να τρώτε φρούτα και γιαούρτια τότε τι να πω... Edit: Απ'ότι βλέπω το θέμα έχει γίνει κώλος λόγω παλαιών κοντρών που υπάρχουν μεταξύ μελών και αντί να υπάρχει σοβαρή συζήτηση είναι συζήτηση φάσης "κοίτα τι βρήκα στο google πάρτα στα μούτρα τώρα". Γι'αυτό TS εγώ την γνώμη μου σου την έδωσα αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread375139/pg1 Το παραπάνω άρθρο μιλάει για την μυωπία και τι σχέση έχει με τις απαγωγές εξωγήινων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πως το καταφέρνουν κάποιοι και μια απλή ερώτηση το κάνουν ανταγωνισμό ποιος googlare περισσότερο δε μπορώ να καταλάβω... Επικίνδυνη άποψη λέει ο άλλος αυτο που είπα για μισή και μία μονάδα μυωπίας.. Να σε ρωτήσω ρε φίλε, έχεις μυωπία; Αν όχι δεν έχεις άποψη, αν ναι θα ήξερες ότι αυτό που είπα για 0,5-1 βαθμό ισχύει οπότε καλό είναι όσοι θέλουν να το παίξουν επιστημονάρες και δε ξέρω γω να πάνε σε ιατρικά φόρουμ, εδώ μιλάμε οι περισσότεροι από τα χρόνια εμπειρίας που ζούμε με μυωπία και όποιος είναι γκάβακας σαν και μας ξέρεις ότι αυτοί οι βαθμοί είναι σαν να μην υπάρχουν. Όλα τ'άλλα είναι φανφάρες. Η μυωπία είναι γενετική και εμφανίζεται στην εφηβεία δε πα να μην έχεις δει ποτέ τηλεόραση ή έχεις κάτσει στον υπολογιστή, αν θέλει να εμφανιστεί θα εμφανιστεί και θα μεγαλώσει όσο θέλει και δε μπορεί κανένας να κάνει κάτι για να μην μεγαλώσει. fyi οι γιατροί λένε για να μην κάθεσαι στον υπολογιστή στα παιδάκια για παιδαγωγικούς λόγους και επειδή θέλουν οι γονείς τους να τους το πει. Αν έχετε μείνει στις εποχές που πηγαίνατε γιατρό με τον μπαμπά και ο γιατρός σας έλεγε φοβέρες για να τρώτε φρούτα και γιαούρτια τότε τι να πω... Αλλος ενας πανεπιστημονας που ξερει τα παντα με πασα βεβαιοτητα. Η πλακα ειναι οτι παρατεθηκαν λινκς επιστημονων που αντιπαρερχονται οσα γραφεις, αλλα εκει, ο insomniac στο ενα τοπικ μιλαει για ssd, στο αλλο για android και στο αλλο για οφθαλμολογια. Σε ολα μαζι το ιδιο γνωστης, παραπανω γνωστης κι απτους εξειδικευμενους στο αντικειμενο. (ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ να εχετε, οταν υπαρχουν λινκς για τα οποια δεν εχετε κανενα αντεπιχειρημα αλλα παρουσιαζεστε βεβαιοι κι απο πανω οτι λενε μαλακιες, ε οσο ναναι ειναι καπως) Hal9000 αντι να κανεις moderating ξεκινα τυπωνε πτυχια οφθαλμολογιας και μοιραζε
zeniath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Φταίνε οι εξωγήινοι παρέθεσα και link Όσο για τα πτυχία εσύ τα θες αφού έκανες ... search sto google, ενώ εγώ από την άλλη ζω χρόνια με μυωπία αλλά τι να ξέρω εγώ που έχω την πάθηση, το google κάτι θα ξέρει παραπάνω, άρα οι εξωγήινοι φταίνε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 A αμα εχεις μυωπια μεγαλε παμε πασσο, σκιζουμε πτυχια και στελνω και mails στους οφθαλμιατρους των link να σκισουν τα δικα τους διοτι εδω εχουμε παθων που διηγειται τις εμπειριες του απτη μυωπια. Εγω δεν επιζητω κανενα πτυχιο γιατι οτι εγραψα ειναι παραπομπη σε επιστημονικα αρθρα συν οτι απο την πλευρα μου ειμαι διαλλακτικος. Απο αλλους αντιμετωπισα ειρωνεια και επιστημονικη βεβαιοτητα κλπ χωρις ιχνος επιχειρηματων(και που να βρεθουν επιχειρηματα οταν η συζητηση που ανοιξατε ειναι για επιστημονες και αναλαβατε να παρετε τη θεση τους).
zeniath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 A αμα εχεις μυωπια μεγαλε παμε πασσο, σκιζουμε πτυχια και στελνω και mails στους οφθαλμιατρους των link να σκισουν τα δικα τους διοτι εδω εχουμε παθων που διηγειται τις εμπειριες του απτη μυωπια. Και alien abductions αυτό που το πας; ε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Και alien abductions αυτό που το πας; ε; Αυτο το αστειο το ειπες 3 φορες και δε γελασε κανεις, μην επαναλαμβανεσαι αδικως doctor
PCharon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 λες να ειναι τυχαιο οτι ολοι στην οικογενεια μου να ειμαστε γκαβουλιακες και οτι ολοι το εμφανισαμε στην ιδια ηλικια; Εμένα πάλι κανένας, όχι απλά στην οικογένειά μου αλλά στο σόι μου όλο κι από τις δύο πλευρές, κανένας δεν έχει γυαλιά μυωπίας και μόνο εγώ εμφάνισα. Το σώζουμε τώρα το επιστημονικό τεκμήριο, πώς το βλέπεις; Και όχι, 1 βαθμός και 0,5 δεν είναι μυωπία, τζάμπα πεταμένα λεφτά για γυαλιά είναι. Δε συμφωνώ καθόλου, με την έννοια πως ναι μεν τα νούμερα που αναφέρεις δεν είναι σπουδαία για την επιβίωση και την αυτοσυντήρησή σου, αλλά κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ τη θέληση κάποιου να βλέπει κατά το δυνατόν καλύτερα. Εκτός αν ζεις τόσο πολύ ζωή-κλουβί (συνηθισμένο εδώ στις πόλεις) που η ματιά σου δεν υπερβαίνει συνήθως τα 10 μέτρα και νομίζεις πως βλέπεις καλά. Ακόμα και μισός βαθμός είναι αισθητός, όταν βγεις έξω ή οδηγείς. Εγώ άλλαξα μέτρηση γιατί δεν έβλεπα καλά στο ένα μάτι και η διαφορά ήταν... 0,25 και τη καταλάβαινα. Για να μη σχολιάσω πόσο σκατά είναι στην οδήγηση όταν τα γυαλιά σου/φακοί σε διορθώνουν «στο περίπου», δεν είναι και πολύ αστείο εκεί και ορθώς ο νόμος αναφέρει τη χρήση βοηθημάτων. Εγώ φοράω φακούς στην οδήγηση και επειδή δε διορθώνουν τα 0,25/0,5 του στιγματισμού μου και είναι 0,25 λάθος μυωπία ο ένας (αναγκαστικά), περιττό να σου πώ πόσο με δυσκολεύει σε προσπάθεια να αναγνώσω από μακριά ταμπέλες (ειδικά το βράδυ, άσ'τα), να διακρίνω αν αυτός που βλέπω στα 200 μέτρα είναι αστυνομικός με ραντάρ ή γέρος που κατουράει κτλ.
zeniath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Αυτο το αστειο το ειπες 3 φορες και δε γελασε κανεις, μην επαναλαμβανεσαι αδικως doctor Δεν είμαι doctor, patient είμαι. Εσύ το παίζεις doctor με online άρθρα που βρήκες στο google... Τες πα, επειδή εσύ έχεις ορέξεις με την evabp δε θα κάτσω να ασχοληθώ αφού πλέον έχεις καταλάβει ότι και εκτός τοπικ μας έβγαλες με την βεντέτα σου και μας έχεις γεμίσει μπαρούφες που βρήκες στο internet και σύμφωνα με εσένα, εφόσον τα βρήκες είναι γραμμένα από κατόχους Nobel. Γι'αυτό bye bye και προσοχή στους εξωγήινους, αυξάνουν την μυωπία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δεν είμαι doctor, patient είμαι. Εσύ το παίζεις doctor με online άρθρα που βρήκες στο google... Τες πα, επειδή εσύ έχεις ορέξεις με την evabp δε θα κάτσω να ασχοληθώ αφού πλέον έχεις καταλάβει ότι και εκτός τοπικ μας έβγαλες με την βεντέτα σου και μας έχεις γεμίσει μπαρούφες που βρήκες στο internet και σύμφωνα με εσένα, εφόσον τα βρήκες είναι γραμμένα από κατόχους Nobel. Γι'αυτό bye bye και προσοχή στους εξωγήινους, αυξάνουν την μυωπία. Καμια βεντετα δεν εχω με την evabb και καμια βεντετα δεν ξεκινησα, αλλα αποτι φαινεται διαθετεις και μαντικες ικανοτητες συν τοις αλλοις. Τα υπολοιπα που λες για το ποιος παριστανει τον ειδικο εδω μεσα, ειναι μια ομορφη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας για να γελασει οποιος διαβασει τα προηγουμενα ποστ σου.
evabb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δεν είμαι doctor, patient είμαι. Εσύ το παίζεις doctor με online άρθρα που βρήκες στο google... Τες πα, επειδή εσύ έχεις ορέξεις με την evabp δε θα κάτσω να ασχοληθώ αφού πλέον έχεις καταλάβει ότι και εκτός τοπικ μας έβγαλες με την βεντέτα σου και μας έχεις γεμίσει μπαρούφες που βρήκες στο internet και σύμφωνα με εσένα, εφόσον τα βρήκες είναι γραμμένα από κατόχους Nobel. Γι'αυτό bye bye και προσοχή στους εξωγήινους, αυξάνουν την μυωπία. ποση την εχεις; την μυωπια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα