leonidasetsi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 να βάλω στο bios δηλαδή τις default ρυθμήσεις? EDIT: και να τρέξω το BSOD Analyzer? Έχω διαβάσει όλο σου το post και ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποιο σημείο θέλεις να δόσω βάση. Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Έχω διαβάσει όλο σου το post και ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποιο σημείο θέλεις να δόσω βάση. Ευχαριστώ Προσπαθούμε πάντα να εντοπίσουμε κάτι κοινό στις μπλε οθόνες και να το επαναλάβουμε επίτηδες εάν είναι δυνατόν. Πχ μπλε οθόνη μονό όταν παίζω κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στο σκληρό (κάπου είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι), μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στη κάρτα γραφικών εάν είναι ιδιαιτέρα βαρύ. Ο τρόπος για να απορρίψω το δεύτερο είναι είτε το Furmark είτε -μπακάλικα- να τρέξω ένα εξίσου βαρύ παιχνίδι και να δω τη συμπεριφορά του συστήματος. Μπλε οθόνη μόνο όταν χρησιμοποιώ το WiFi δίκτυο μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στον driver της κάρτας δικτύου ή σε κάποιο πρόγραμμα που τον χρησιμοποιεί όπως το firewall μου. Το σχεδόν σίγουρο είναι πως δεν φταίει η ram μου και αρά δεν θα χρειαστεί να ξοδέψω 4 ώρες στο memtest, κ.ο.κ.Με λίγα λόγια, με μια καλη δόση λογικής ίσως μπορούμε να βρούμε τη λύση χωρίς να ξοδέψουμε ώρες με δοκιμές. Το παραπανω, οπως ειπα και πριν, το αναφερω για να μπορεσεις εαν ειναι δυνατον να εντοπισεις κατι κοινο στο προβλημα σου και να γλυτωσεις πχ το memtest. Στην περιπτωση σου λες πως μετα απο καποια χρονικη περιοδο, ολα αρχιζουν να σερνονται. Μπορεις να βρεις κατι κοινο σ αυτο? Ακομα και εαν αφησεις idle το pc συμβαινει κατι τετοιο? Ή παντα εχεις φορτωμενο πχ τον firefox. Εχεις παρατηρησεις κατα το "κολλημα" αυτο και πριν σκασει μυτη η μπλε οθονη, εαν αυξανεται η χρηση της ram σου και απο τι (η αργη συμπεριφορα μπορει να εξηγηθει για παραδειγμα απο καποιο memory leakage ενος προγραμματος)? Εαν κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο, προφανως ξεκινας με ολα τα hardware tests.
leonidasetsi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτειο.Μεθαύριο που θα κάνω τα τεστ θα σε ενημερώσω. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2012 από leonidasetsi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα