Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν το γράφω εδώ γιατί το πρόβλημα πυστέυω είναι θέμα hardware και όχι software.

Έχω ένα PC All-in-One, συγκεκριμένα το HP TouchSmart IQ522gr (4gb Ram) και αφου το έχω ανοιχτό για περίπου 2-3 ώρες αρχίζει να κολλάει το ποντίκι και να σέρνεται γενικός και εκείνη την στιγμή άμα βάλω να παίξει ένα βίντεο ο ήχος είναι χάλια και λαγκάρει σαν να μην έχει αποκοδικοποιειθεί, σαν μια βαβούρα και μετά απο λίγα λεπτά όταν λαγκάρει τελείος βγάζει αυτήν την μπλε εικόνα :

Και το ακόμι μεγαλήτερο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να το ανόιξω για να διαχηρηστώ το Hardware

post-208254-0-00083300-1341704834_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν λεει και τι εγινε! Απλα μπλε οθονη! Δοκιμασε να κατεβασεις κανα προγραμμα για να αυξησεις την περιστροφη του ανεμιστηρα! Αυτα παθαινεις με τα ολα σε ενα κομπιουτερ! Αλλιως μιλα με την εταιρια να στειλουν τεχνικο αν δεν βγαλεις ακρη!

Δημοσ.

δεν γίνεται να στήλουν τεχνικό διότη ζω πλέον σε άλλη χώρα :/

έχω δοκίμάσει προγράμματα άλλα δεν ακούω κάποια αλλαγή (ουσιαστικά δεν δουλέυανε) μπορείς να μου προτήνεις κάποιο?

Δημοσ.

δεν γίνεται να στήλουν τεχνικό διότη ζω πλέον σε άλλη χώρα :/

έχω δοκίμάσει προγράμματα άλλα δεν ακούω κάποια αλλαγή (ουσιαστικά δεν δουλέυανε) μπορείς να μου προτήνεις κάποιο?

http://download.cnet.com/SpeedFan/3000-2094_4-10067444.html

Κοιτα δεν ειχα ποτε προβληματα με μπλε οθονες στο δικο μου μηχανημα παρα μονο στο λαπτοπ!

Επισης δεν ειχα ποτε ολα σε ενα μηχανημα οποτε δεν ξερω πολλα γιατι ολα εκει μεσα ειναι συμπιεσμενα!

Δοκιμασε το παραπανω!

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε να κατεβασεις κανα προγραμμα για να αυξησεις την περιστροφη του ανεμιστηρα! Αυτα παθαινεις με τα ολα σε ενα κομπιουτερ! Αλλιως μιλα με την εταιρια να στειλουν τεχνικο αν δεν βγαλεις ακρη!

Η αυξηση των στροφων του ανεμιστηρα θα εχει σαν αποτελεσμα να διορθωθει το προβλημα της μπλε οθονης?

@leonidasetsi

Απο hardware πως πας? Ειναι ολα οκ? Tested? Απο τι στιγμη που πιστευεις και ο ιδιος πως ισως εκει να ειναι το προβλημα, ελεγγξε το.

Δημοσ.

έχω κάνει test hardware από το δικό της πρόγραμμα της HP και όλλα δείχνουν να λητουργούν σωστά.

Επίσης παρατήρησα ότι 2gb χρησιμοπειούντε στην cache και είχα 300mb ελέυθερα, είναι πρόβλημα αυτό?

• Moderators
Δημοσ.

έχω κάνει test hardware από το δικό της πρόγραμμα της HP και όλλα δείχνουν να λητουργούν σωστά.

BSOD:..και μετά τι;

Επίσης παρατήρησα ότι 2gb χρησιμοπειούντε στην cache και είχα 300mb ελέυθερα, είναι πρόβλημα αυτό?

Ti εννοεις πως χρησιμοποιουνται 2gb στην cache? Και απο την στιγμη που εχεις 4gb, πως μενεις με 300 ελευθερα, τα υπολοιπα 1.7 που δεσμευονται?

Δημοσ.

Η αυξηση των στροφων του ανεμιστηρα θα εχει σαν αποτελεσμα να διορθωθει το προβλημα της μπλε οθονης?

@leonidasetsi

Απο hardware πως πας? Ειναι ολα οκ? Tested? Απο τι στιγμη που πιστευεις και ο ιδιος πως ισως εκει να ειναι το προβλημα, ελεγγξε το.

Μπορει να εχει προβληματα υπερθερμανσης μιας και αυτα τα μηχανηματα εχουν περιορισμενο airflow!

• Moderators
Δημοσ.

Μπορει να εχει προβληματα υπερθερμανσης μιας και αυτα τα μηχανηματα εχουν περιορισμενο airflow!

Σε περιπτωση υπερθερμανσης, το πιθανοτερο ειναι να εχουμε shutdown και οχι μπλε οθονη. Αλλα ακομα και γι αυτη τη μικρη πιθανοτητα, μηπως θα ηταν σωστοτερο να επιβεβαιωσεις πως υπαρχει υπερθερμανση (θερμοκρασιες anyone?) πριν προτεινεις να αυξησει τις στροφες οποιουδηποτε ανεμιστηρα?

Δημοσ.

Θα κάνω όλλα αυτά που γράφει στο λινκ που μου έδωσες και θα σε ενημερώσω.

Τα 1.7 ήταν σε χρήση... τώρα που τον ξανα-άνοιξα μου λέει :

Σύνολο : 4095

Στην Cache : 1531

Διαθέσιμη : 2704

Ελεύθερη : 1110

RE-EDIT : Κάποιο πρόγραμμα για να δώ θερμοκρασίες?

Το πρόγραμμα fan speed που μου έδωσες το έχω εγκαταστήσει και δίχνει θερμοκρασίες οπότε οκ , :

GPU : 52

Local : 48

Temp1 : 49

Temp2 -69

HD0 37

Core 0 39

Core 1 41

τώρα δεν ξέρω κατα πόσο ισχίουν

• Moderators
Δημοσ.

Θα κάνω όλλα αυτά που γράφει στο λινκ που μου έδωσες και θα σε ενημερώσω.

Τα 1.7 ήταν σε χρήση... τώρα που τον ξανα-άνοιξα μου λέει :

Σύνολο : 4095

Στην Cache : 1531

Διαθέσιμη : 2704

Ελεύθερη : 1110

Απο τον task manager ειναι αυτα?

Πριν ξεκινησεις να κανεις οποιοδηποτε hardware test, κανε τον κοπο να διαβασεις το post. Εαν υπαρχει κατι κοινο στις μπλε οθονες, πιθανον να γλυτωσεις ωρες αχρηστου hardware testing.

EDIT : Κάποιο πρόγραμμα για να δώ θερμοκρασίες?

coretemp, realtemp, everest και μπολικα ακομα, ορεξη να χεις να δοκιμαζεις.

• Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia....C-%CF%84%CE%B9/

αυτό είναι τα τεστ, εσυ μου λές πριν κάνω τα τεστ να διαβάσω ένα κείμενο

Οχι δεν ειναι μονο τα τεστ. Oλο το συγκεκριμενο post λεω να διαβασεις. Καθως περα απο τα hardware tests, αναφερει και αλλα σημεια που παιζουν ρολο σε μια μπλε οθονη και μπορουν να σε βοηθησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...