jay_D Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Εδώ και 3 χρόνια (σχεδόν) έχω το Microsoft Wireless Mouse 2000 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αίσθηση της ροδέλας και απο το πόσο άνετα εφαρμόζει το χέρι πάνω του! Το πρόβλημα μου είναι οτι μόλις το έχω στα 2+ μέτρα αρχίζει κ δουλεύει σπαστά κ μου βγάζει το λάδι για να κάνω την δουλειά μου!!! Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο mouse στο ίδιο στύλ (δηλαδή ασύρματο , ροδέλα με συνεχόμενη κίνηση και αναπαυτική εφαρμογή στο χέρι) αλλά να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια! Να σημειώσω οτι δεν με ενδιαφέρει για Gaming καθώς δεν παίζω παιχνίδια στο laptop! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
The-Doctor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Εδώ και 3 χρόνια (σχεδόν) έχω το Microsoft Wireless Mouse 2000 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αίσθηση της ροδέλας και απο το πόσο άνετα εφαρμόζει το χέρι πάνω του! Το πρόβλημα μου είναι οτι μόλις το έχω στα 2+ μέτρα αρχίζει κ δουλεύει σπαστά κ μου βγάζει το λάδι για να κάνω την δουλειά μου!!! Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο mouse στο ίδιο στύλ (δηλαδή ασύρματο , ροδέλα με συνεχόμενη κίνηση και αναπαυτική εφαρμογή στο χέρι) αλλά να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια! Να σημειώσω οτι δεν με ενδιαφέρει για Gaming καθώς δεν παίζω παιχνίδια στο laptop! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!! http://www.skroutz.gr/s/271557/Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-5000-DSP.html
jay_D Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση! Οι διαφορες τους ποιες ειναι;;; Sent from my iPhone using Insomnia
The-Doctor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση! Οι διαφορες τους ποιες ειναι;;; Sent from my iPhone using Insomnia 10 Μετρα εμβελεια, 2 επιπλεον πληκτρα, και 14μισι ευρω διαφορα Μπαταριες αλλαξες;
jay_D Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ναι ναι εχω αλλαξει!!! Δηλαδη το δικο μου στα specs ποσα μετρα λεει οτι εχει εμβελεια;;; Sent from my iPhone using Insomnia
The-Doctor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ναι ναι εχω αλλαξει!!! Δηλαδη το δικο μου στα specs ποσα μετρα λεει οτι εχει εμβελεια;;; Sent from my iPhone using Insomnia 10 λεει αλλα μην το παιρνεις τοις μετριτοις! Δεν νομιζω οτι με 15 ευρω παραπανω ειναι το ιδιο πραγμα!
jay_D Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ωραια! Θα το κοιταξω μηπως δω κ κανενα αλλο μιας κ απο microsoft σε θεμα εμβελειας δεν ειμαι ικανοποιημενος! Σαν mouse ειναι τρομερο ομως! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα