The-Doctor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Καλησπερα! Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κατι αναλογο του logic pro 9 του mainstage και του garageband τα οποια ειναι για Mac, σε πλατφορμα windows! Θελω να συνδεσω το pc με τον ενισχυτη και την κιθαρα για να βαζω εφφε μεσω του προγραματος(πεταλ, κεφαλες κτλ) και να ακουγοναται στον ενισχυτη! Η συνδεση που θα κανω θα ειναι! Κιθαρα->Θυρα μικροφωνου, Ενισχυτης->Θυρα ακουστικων! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
8anos94 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 φιλε δεν ξερω καποιο προγραμμα αλλα επιδη με ενδιαφερει και εμενα αυτο που ρωτας πως ακριβος τα συνδεσες στο pc?
The-Doctor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 φιλε δεν ξερω καποιο προγραμμα αλλα επιδη με ενδιαφερει και εμενα αυτο που ρωτας πως ακριβος τα συνδεσες στο pc? Παιρνεις εναν τετοιο ανταπτορα και τον συνδεεις με το καλωδιο που βλεπεις! Ολα μαζι κανουν 8 ευρω! Αυτος ο ανταπτορας κανει μονο για ενισχυτες line 6 και υπαρχει ενας ιδιος που κανει για ολους τους ενισχυτες(εκτος των τελευταιων) που εχει καρφι σαν της κιθαρας(Δεν μπορω να βγαλω τωρα φωτο γιατι δεν ξερω που ειναι και θα ξυπνησω την γυναικα μου αν αρχισω να ψαχνω και μετα κρεβατομουρμουρα) Ελπιζω να επιασες την γενικη ιδεα! Με αυτα που σου εδειξα λοιπον συνδεεις την μια ακρη στην θυρα των ακουστικων και την αλλη στην καταλληλη θυρα του ενισχυτη(λογικα θα γραφει cd/mp3 input) Για να βαλεις την κιθαρα στον υπολογιστη, υπαρχει ενας αλλος ανταπτορας στον οποιο βαζεις το κανονικο καλωδιο της κιθαρας, και καταληγει σε 3.3mm καρφακι το οποιο το βαζεις στην θυρα μικροφωνου! Προσεξε, αν θες να κανεις τετοια δουλεια, πρεπει να παρεις ειδικη καρτα ηχου! Δεν Θυμαμαι πως λεγεται ενας φιλος μου την εδωσε χωρις συσκευασια! Ο λογος ειναι επειδη οι απλες εχουν καθυστερηση και χτυπας μι και ακουγεται μετα απο 1-2"!
8anos94 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Παιρνεις εναν τετοιο ανταπτορα και τον συνδεεις με το καλωδιο που βλεπεις! Ολα μαζι κανουν 8 ευρω! Αυτος ο ανταπτορας κανει μονο για ενισχυτες line 6 και υπαρχει ενας ιδιος που κανει για ολους τους ενισχυτες(εκτος των τελευταιων) που εχει καρφι σαν της κιθαρας(Δεν μπορω να βγαλω τωρα φωτο γιατι δεν ξερω που ειναι και θα ξυπνησω την γυναικα μου αν αρχισω να ψαχνω και μετα κρεβατομουρμουρα) Ελπιζω να επιασες την γενικη ιδεα! Με αυτα που σου εδειξα λοιπον συνδεεις την μια ακρη στην θυρα των ακουστικων και την αλλη στην καταλληλη θυρα του ενισχυτη(λογικα θα γραφει cd/mp3 input) Για να βαλεις την κιθαρα στον υπολογιστη, υπαρχει ενας αλλος ανταπτορας στον οποιο βαζεις το κανονικο καλωδιο της κιθαρας, και καταληγει σε 3.3mm καρφακι το οποιο το βαζεις στην θυρα μικροφωνου! Προσεξε, αν θες να κανεις τετοια δουλεια, πρεπει να παρεις ειδικη καρτα ηχου! Δεν Θυμαμαι πως λεγεται ενας φιλος μου την εδωσε χωρις συσκευασια! Ο λογος ειναι επειδη οι απλες εχουν καθυστερηση και χτυπας μι και ακουγεται μετα απο 1-2"! 10000000 ευχριστω φιλε νομιζω οτι μπορω να σε βοηθησω και εγω καποια προγραματα ειναι το guitar rig 2,guitarfx και αυτο http://www.steinberg.net/157_1.html ρωτσα ενα φιλο που ασχολειτε με αυτα και μου ειπε οτι με αυτα κανει καλη δουλια και παλη ευχαριστω :) Οποτε μπορεις ρωτησε το φιλο σου πια καρτα ειναι και στηλτη μου σε ενα pm γιατι ειμουνα ετοιμος να δοσω 200+++ στο naka για εφφε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα