corrupted Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πληκτρολόγησα BOOT.BAT και πάτησα enter. BIOS.BAT φανταζομαι εννοεις... Περιεργο. Στο BIOS τι γραφει? Και στο systeminfo.exe και στο dxdiag.exe το ιδιο φαινεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ναι bios.bat... και ναι παντου φαινεται οτι εχω την παλια εκδοση.
corrupted Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Οποτε προφανως δεν εγινε. Και το θεμα ειναι πως δεν ησουν εκει για να δεις τι εγινε εκεινη την ωρα. Χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου, εγω θα δοκιμαζα μεσα απο windows. Ελπιζω μονο να μην ειχες τιποτα θεματα με μπλε οθονες στο παρελθον... Γενικα καντο μονο αν ξερεις οτι ειναι solid rock το συστημα. Αλλιως ασ'το ή ψαξου παλι για το DOS περιβαλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Έβγαλα ακρη! Δοκίμασα ξανά την ίδια διαδικασία με το cooling pad συνδεδεμένο. Αφού πάτησα enter, έμεινε στην ίδια οθόνη για κανένα μισάωρο. Χωρίς να πειράξω τίποτα, έβγαλα το cooling pad και μετά απο 5 λεπτά έκλεισε απότομα... Συμπέρασμα: και τις δύο φορές έκλεισε από overheating!! Είμαι πολύ τυχερός που για κάποιο λόγο δεν ξεκίνησε το flashing....
corrupted Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 To flashing δεν παιρνει παραπανω απο ενα λεπτο. Θα επρεπε να εχει ξεκινησει και να εχει ολοκληρωθει πριν σβησει απο υπερβολικη θερμοκρασια. Οποτε κατι αλλο γινεται. Anyway, αν εχει τοσο εντονο θεμα ο φορητος με τις θερμοκρασιες... 1. Δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει το φλασαρισμα. 2. Ειναι επιφοβο να το κανεις ειδικα χωρις cooling pad, γιατι μπορει να σου σβησει πανω στο φλασαρισμα. Γενικως... δεν ξερω τι αλλο να σου προτεινω.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μάλλον θα δοκιμάσω και με Unetbootin και ίσως το σκεφτώ για μεσα απο windows.. Σε κάποια forum είχα διαβάσει οτι σε μερικές περιπτώσεις βελτιώνει την κατάσταση.. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!!! :D :D
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Λοιπον το πρόβλημα της αναβάθμησης του BIOS λύθηκε. Το αναφέρω γιατί μπορεί να βοηθήσει κάποιον. Τα βήματα που ακολούθησα βρήσκονται εδώ για όσους ενδιαφέρονται. Link @corrupted ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα