OdySinnerz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Λοιπον παιδια εχω το HP Compaq dc7900 Ultra-slim Desktop Link και μου κολλαει πολυ...ειδικα οταν τον κλεινω εστω και για λιγο...για να λειτουργισει μετα κανονικα θελει 4-5 ωρες....αυτο βεβαια μπορει να οφηλετε στο οτι δεν τον κλεινω σχεδον ποτε...αν και ορισμενες φορες που του εχω κανει φορματ εκανε πολλους μηνες να κολλησει εστω και λιγο......τις θερμοκρασιες τις εχω κοιταξει....44 σκληρος...Core0 42...Core1 38.....επισης του εχω καθαρισει το κουτι και του εχω τρεξει Ccleaner αλλα συνεχιζει τα ιδια....διαφωτίστε με
batistapao13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 για κανε και μια ανασυγκροτηση και εναν ελενχο με spybot αν και ψιλοφοβαμαι το τροφοδοτικο καθως ειδα οτι δινει μονο 150 w και οι επεξεργαστες που εχει αυτη η σειρα ειναι καπως ενεργοβοροι
OdySinnerz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Του κανω defrag και μετα θα του κανω ελενχο και με spybot...ομως αμα ισχυει αυτο που λες πρωτον γιατι τον κυκλοφορισαν και δευτερον γιατι εδω και τρια χρονια που τον εχω δεν μου το εχει ξανα κανει???
Tony_Ts Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ίσως γιατί το τροφοδοτικό είναι στα τελευταία του κι έχει χάσει την απόδοσή του. Θα δοκίμαζα με ένα spare τροφοδοτικό για να δω αντιδράσεις. Επίσης θα δοκίμαζα με κάποιο LiveCD, με αποσυνδεδεμένο δίσκο, για να δω αν θα κολλούσε. Αν κολλούσε, τότε θα είναι μάλλον θέμα Hardware, διαφορετικά Software. Στον δίσκο θα έτρεχα ξεχωριστά διαγνωστικό, γιατί είναι πιθανό αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του, να κολλάει όλο το μηχάνημα. Μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι σαν το http://www.hdtune.com/ καθώς και με τα διαγνωστικά της κατασκευάστριας εταιρίας.
OdySinnerz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Πρωτον δεν γινετε να αλλαξω τροφοδοτικο γιατι ειναι ενσωματομενο στην μητρικη και δευτερον το θεμα ευτυχως λυθηκε με ενα disk check και ενα defragment...ειμαι οκ τωρα....ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα