Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω το HP Compaq dc7900 Ultra-slim Desktop Link και μου κολλαει πολυ...ειδικα οταν τον κλεινω εστω και για λιγο...για να λειτουργισει μετα κανονικα θελει 4-5 ωρες....αυτο βεβαια μπορει να οφηλετε στο οτι δεν τον κλεινω σχεδον ποτε...αν και ορισμενες φορες που του εχω κανει φορματ εκανε πολλους μηνες να κολλησει εστω και λιγο......τις θερμοκρασιες τις εχω κοιταξει....44 σκληρος...Core0 42...Core1 38.....επισης του εχω καθαρισει το κουτι και του εχω τρεξει Ccleaner αλλα συνεχιζει τα ιδια....διαφωτίστε με

Δημοσ.

για κανε και μια ανασυγκροτηση και εναν ελενχο με spybot

αν και ψιλοφοβαμαι το τροφοδοτικο καθως ειδα οτι δινει μονο 150 w και οι επεξεργαστες που εχει αυτη η σειρα ειναι καπως ενεργοβοροι

Δημοσ.

Του κανω defrag και μετα θα του κανω ελενχο και με spybot...ομως αμα ισχυει αυτο που λες πρωτον γιατι τον κυκλοφορισαν και δευτερον γιατι εδω και τρια χρονια που τον εχω δεν μου το εχει ξανα κανει???

Δημοσ.

Ίσως γιατί το τροφοδοτικό είναι στα τελευταία του κι έχει χάσει την απόδοσή του. Θα δοκίμαζα με ένα spare τροφοδοτικό για να δω αντιδράσεις.

Επίσης θα δοκίμαζα με κάποιο LiveCD, με αποσυνδεδεμένο δίσκο, για να δω αν θα κολλούσε. Αν κολλούσε, τότε θα είναι μάλλον θέμα Hardware, διαφορετικά Software. Στον δίσκο θα έτρεχα ξεχωριστά διαγνωστικό, γιατί είναι πιθανό αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του, να κολλάει όλο το μηχάνημα. Μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι σαν το http://www.hdtune.com/ καθώς και με τα διαγνωστικά της κατασκευάστριας εταιρίας.

Δημοσ.

Πρωτον δεν γινετε να αλλαξω τροφοδοτικο γιατι ειναι ενσωματομενο στην μητρικη και δευτερον το θεμα ευτυχως λυθηκε με ενα disk check και ενα defragment...ειμαι οκ τωρα....ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...