alexobi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 καλησπέρα παιδια. Έχω μια 6870 gigabyte oc. Το ερώτημα μου είναι αν βρω μια ίδια και κάνω crossfire σε μητρικη ASROCK 970EXTREME3 και fx8120 cpu θα το σηκώσει το τροφοδοτικό μου; Το τροφοδοτικο είναι το GS600 της corsair.
borndrunk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εξαρταται και απο τον επεξεργαστη, ποσους σκληρους εχεις κτλ αλλα νομιζω οτι θα εισαι αρκετα οριακα.παντως τσεκαρε το Link να ελεγξεις και μονος σου...
alexobi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Σύμφωνα με το link χρειάζομαι 723w. Τεσπα θα το ψάξω. Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια.
Neo106 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Φιλε, εγω με το συστημα της υπογραφης, μαζι με την οθονη ειμαι καπου στα 650-700 watt σε full load, οποτε πιο πανω δε νομιζω να εισαι απο τα 700.
borndrunk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 720 μου φαινονται πολλα εκτος αν το εχεις φορτωσει το pc σου.μηπως εβαλες στη φορμα περισσοτερους πυρηνες απο οτι εχεις?ακομα και τους περισσοτερους πολυπυρηνους επεξεργαστες τους θεωρει ενα φυσικο πυρηνα.αν τα χεις κανει ολα σωστα τι να πω, ακομα και αν δεν ειναι πολυ ακριβες αυτο το προγραμμα τοση αποκλιση δεν εχει οποτε μαλλον δεν σου φτανει το 600αρι...
alexobi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Και εμένα τα 720 μου φάνηκαν υπερβολικά προφανώς κατι έχω κανει λαθος εγω. Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις οταν προχωρήσω στην αναζήτηση κάρτας θα σας ενημερώσω
alexobi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Και εμένα τα 720 μου φάνηκαν υπερβολικά προφανώς κατι έχω κανει λαθος εγω. Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις οταν προχωρήσω στην αναζήτηση κάρτας θα σας ενημερώσω edit: Ναι οντώς είχα κάνει λάθος είχα βάλει 4 πυρίνες. είμαι στα 533 οπότε πιστεύω είμαι κάτι παραπάνω απο κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα