Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ανάκτηση αρχείων κινητού..

bananasplit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά..εχθές προσπάθησα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή στο p500 μου..Όμως αυτό προκάλεσε πρόβλημα...Με τα πολλά κατάφερα να το ανοίξω (σύνδεσα το usb και ως δια μαγείας δούλεψε...)κοίταξα τα μηνύματά μου κι είχαν χαθεί..έψαξα τρόπο να τα επαναφέρω αλλά δεν τα κατάφερα...σήμερα,το κινητό μου δεν ανοίγει καν και μένει σε loop στην αρχική οθόνη της cyanogen...κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία μέσω clockworkmod;;;ή κάτι άλλο,οτιδήποτε;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Ναι,έχεις απόλυτο δίκιο..από το άγχος μου το είδα μετά την ανάρτηση...έψαξα μήπως μπορούσα να το καταργήσω και να ανοίξω ξανά άλλο στη σωστή ενότητα,αλλά δεν τα κατάφερα..καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...