Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!!!εχο ενα δειλημα που θα ηθελα να μου δωσετε α φωτα σας!!!Για αρχη εχω παρει ενα access point Link με το οποιο το συνδεω με ενα ασυρματο router για να το μοιραζω ασυρματα στο σπιτι!το access point το εχω βαλει σε εναν ιστο οσο ποιο ψιλα μπορουσα για να πιασω τον ξαδερφο μου που ειναι σε μια αποσταση τον 200 μετρων περιπου!τον πιανω με singnal 8-10db,καποιες στιγμες ομως πεφτει στα 2-4db κατι που με δυσκολευει να τον πιασω!σκεφτηκα να βαλω μια εξωτερικη καιραια grid Link !εχω την εξεις απορια,με αυτην την κεραια θα μπορεσω να τον πιασω καλυτερα? ή το access point δεν θα μπορεσει να δωσει μεγαλυτερη ισχυη ωστε να δουλεψει σωστα η εξωτερικη κεραια???

Δημοσ.

αν και για εξωτερικη χρηση θα μπορουσες να πηγαινες σε πιο πολλα Mw εντουτοις αμα βαλεις Grid σιγουρα θα παιξεις καλυτερα οπως επισης αν μπορεσει και αυτος να κανει κατι για να σου δωσει καλυτερα τοτε δεν θα εχεις θεμα.να βαλει το ρουτερ του καπου πιο καλα να του αλλαξει καμια κεραια και αυτος κτλ.εστω και ενα μικρο Panel να βαλει αυτος και εσυ μια grid θα ειναι καλυτερα.επισης αν βαλεις το δικο σου ρουτερ σε b mode αντι για g λογικα θα παιξει πιο σταθερα.και δοκιμασε και αλλα καναλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...