BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά . Μου έχει σπάσει το clip που σφραγίζει την κάρτα γραφικών μου στην motherboard,η motherboard είναι αυτην στην υπογραφή μου. Που μπορω να βρω τέτοιο clip? καταλάβατε τί εννοώ? Αυτό το άσπρο.
benign Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά . Μου έχει σπάσει το clip που σφραγίζει την κάρτα γραφικών μου στην motherboard,η motherboard είναι αυτην στην υπογραφή μου. Που μπορω να βρω τέτοιο clip? καταλάβατε τί εννοώ? Αυτό το άσπρο. Δεν χρειαζεται αρκει να την τοποθετησεις σωστα και να την βιδωσεις καλα και λιγο πιο δυνατα απο οτι πριν. Μου ειχε τυχει παλια σαν περιπτωση και δεν υπηρχε κανενα προβλημα,εφοσον την βιδωσεις σωστα και γερα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το ξέρω αλλα εγώ θα ήθελα και το κλιπ για να είναι πιο σίγουρο.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ? αν θα μπορούσε να μου βρεί κάποιος απο κάποιο online κατάστημα θα του ήμουν υπόχρεος εχω φάει το σκρουτζ αλλα δε το βρίσκω
8anos94 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 δεν νομιζω να το πουλανε μεμονομενο γιατι ειναι κοματι μητρικης οπου αυτο σημενει σε καθεμια ξεχοριστο βεβεα μην σε παρω στο λεμο μου δεν ξερω αν υπαρχει η οχι παντος για σιγουρια αμα δεν βρεις απλα σφηξε τις βηδες λιγο πιο δυνατα δεν θα παθει κατι ...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ξέρεις μήπως πως είναι η ονομασία απ αυτό το πραγματάκι?
akilleas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ? Στο εγχειρίδιο σου στις οδηγίες εγκατάστασης της κάρτας γραφικών θα γράφει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα