steliosamos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Λοιπόν το pc είναι παλιό σίγουρα,6ετία και πάνω αν θυμάμαι καλα αλλά μέχρι τώρα δεν είχα προβλήματα.Με εξυπηρετούσε άψογα καθότι δεν είχα και καμιά τρελή απαίτηση(παιχνίδια ελάχιστα εώς καθόλου,internet,ταινίες,γενικώς πολύ average use).Tις τελευταίες μέρες έχει πάθει τα εξής:bootάρει πιο αργά κι απ το θάνατο,(2 με 3 λεπτά,ίσως και παραπάνω),κολλάει απίστευτα ακόμα και παίζοντας flash game online(pacman!),σε αναπαραγωγή μουσικής είτε από το σκληρό είτε on line από σταθμό,ο ήχος κολλάει και ακούγεται σαν ρομπότ και γενικώς αργεί πάρα πολύ να ανοίξει ακόμα και το ελαφρότερο πρόγραμμα.Δεν είμαι και πολύ σχετικός(εώς καθόλου),όποτε οποιαδήποτε γνώμη σας μετράει.Εφτιαξα reports με το everesthome(κάποια πραγματάκια που δεν τα έβλεπε το everest τα συμπλήρωσα μόνος μου),1 pc report και 1 με τις θερμοκρασίες λειτουργίας.Να αναφέρω επίσης ότι αυτή τη στιγμή που γράφω,σκανάρει το antivirus(να αναφέρω εδώ ότι ιό και malware δυσκολο να έχω,γιατί τα προσέχω αυτά και μάλιστα το έχω ψάξει επανηλλημένως)και εχω ανοικτό το firefox και το task manager μου δείχνει 49 ανοικτές διαδικασίες και χρήση cpu 50-70%(και εκχώρηση μνήμης 875/4960) ΥΓ:Πριν μερικές μέρες,μου έκανε 2 φορές κι άλλο ένα κόλπο.Κολλούσε ξαφνικά,και όπου περνούσα το ποντίκι από πάνω του(είτε μέσα σε πρόγραμμα είτε στην επιφάνεια εργασίας),αυτό σαν σφουγγάρι έσβηνε γράμματα και εικονίδια!Δε ξέρω αν έχει σχέση,το αναφέρω απλώς,αν και μετά από μια επαναφορά συστήματος που του έκανα έχει τώρα 2,3 μέρες να το κάνει. Report_temperatures.txt Reportpc.txt
borndrunk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 δεν ειμαι ειδικος αλλα ειχα παρομοια προβληματα οταν χαλασε ο σκληρος μου.κανε ενα error-check η κοιτα στο σιτε της εταιρειας του σκληρου μπας και εχουν κανα προγραμμα diagnostics να τρεξεις.επισης ενα defragment δεν θα βλαψει...
madtaz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 όντως μια ανασυγκρώτηση είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις και ένα φορματ θα του έπεφτε λουκούμι αν το έχεις 6 χρόνια και δεν του έχεις κάνει ποτέ.
steliosamos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβάμαι ότι είναι θέμα του σκληρού.Θα τρέξω 1,2 προγραμματάκια που έχω(Ηard disc sentinel,seatools της seagate),θα κάνω και μια ανασυγκρότηση και βλέπουμε μετέπειτα για φορματ.Κατι επίσης παράξενο που θυμήθηκα τώρα.Τον σκληρό τον έχω στη θηκη του case χωρίς να τον έχω βιδώσει.Κι αυτό γιατί όταν τον βίδωνα στις ειδικές υποδοχές,το σύστημα δεν τον έβλεπε και δεν bootαρε καν!Κουλό ε?Αυτό δεν έχω ιδεά γιατί γίνεται.
madtaz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τρέξε το sentinel θα στα δείξει όλα! Κι αυτό γιατί όταν τον βίδωνα στις ειδικές υποδοχές,το σύστημα δεν τον έβλεπε και δεν bootαρε καν!Κουλό ε?Αυτό δεν έχω ιδεά γιατί γίνεται. Μας κούφανες και μας!!!
blitzNikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δηλαδή λειτουργούσε έξι χρόνια χωρίς να είναι βιδωμένος!? Με τόσο χοροπήδημα που θα έχει ρίξει απορώ πως δεν τα είχες νωρίτερα τα προβλήματα ... Και για να παρουσίαζε αυτή τη περίεργη συμπεριφορά που αναφέρεις ότι δηλαδή μόλις τον βίδωνες ... εξαφανιζόταν, θα είχε κάποιο θεματάκι και με το ταρακούνημα "ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος" Σωστη η ανασυγκρότηση και το φορμάτ αλλά μήπως να προμηθευόσουνα και ένα καινούργιο δίσκο που να ... βιδώνει!
steliosamos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Όχι,αυτό με το βίδωμα το παρουσίασε κάνα χρόνο τώρα.Τέσπα,το sentinel μου δείχνει ότι είναι οκ,μάλιστα αυτή τη στιγμή που γράφω το pc δουλεύει κανονικά,χωρίς τα κολλήματα που εχω αναφέρει.Κάνω και ανασυγκρότηση και θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα