Προς το περιεχόμενο

Περι μεταφορας εφαρμογων στην sd σε 2.3 εκδοση και πανω.

seskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.εχθες αγορασα το νεο μου κινητο και ειχα μια απορια με τις εφαρμογες που θελω να στειλω στην καρτα.Μεχρι τωρα ειχα την 2.1 εκδοση και εμεινα εκει γιατι το lg gt 540 δεν ειχε αλλη αναβαθμηση και δεν ηθελα να μπλεξω με custom rom.Σε αυτο λοιπον το κινητο εβαλα το link to sd (υπαρχει και οδηγος εδω στο insomnia,με ενα search θα το βρειτε) και ετσι πετουσα τις εφαρμογες στην καρτα και γλυτωνα πολυ χωρο μιας και τις εστελνε ολοκληρες.Τωρα με τις καινουργιες εκδοσεις του android δεν ξερω τι παιζει και πως μπορουμε να μεταφερουμε τις εφαρμογες για αυτο θελω τα φωτα σας.Ειδα στο μαρκετ οτι κυκλοφορει και το app2sd αλλα δεν ξερω τι ακριβως κανει και ποια η διαφορα του με την επιλογη του ιδιου του κινητου που λεει οτι μεταφερει τις εφαρμογες.Διαφωτιστεμε λιγο για να ξερω τι να κανω.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και τώρα είμαι σε 4.1, νομίζω ότι και σε gingerbread γινόταν μέσω των ρυθμίσεων-> εφαρμογές-> έβρισκες ποια εφαρμογή ήθελες την άνοιγες και από εκεί έχει -> Μετακίνηση σε κάρτα sd..

νομίζω

Για να λες οτι εισαι σε 4.1 λογικα εχεις καποιο nexus και εισαι απο τους πρωτους.παντως την εχω δει αυτην την επιλογη σε κινητο φιλου και ελεγα μηπως πρεπει να το υποστηριζει και η εφαρμογη η ιδια ή ισως να μην μεταφερεται ολοκληρη και πιανει πολυ χωρο στην μνημη του κινητου.απλα δεν ξερω τι παιζει με το θεμα μεταφορας και ποσο μαλλον σε νεες εκδοσεις android.Εσυ με αυτον τον τροπο τις στελνεις;

Α!Οκ.Βασικα με λιγο ψαξιμο ειδα οτι ειτε χρησιμοποιεις την επιλογη του κινητου που εχει ή βαζεις το link2sd που ανεφερα πιο πανω μιας και ειναι το μονο που σου μεταφερει ακομα και εφαρμογες του κινητου για να κερδισεις χωρο.Βεβαια εσυ με τα 2 γιγα δεν εχεις θεμα.Ευχαριστω παντως για το χρονο σου.

Ψιλοκαλυφθηκα λιγο με το search που εκανα εκτος και αν καποιος εχει να προσθεσει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...