mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αν υπαρχουν εδω στο φορουμ, χρηστες που εχουν αγορασει τον mac τους από κατάστημα του αγγλικου ebay, θα ηθελα να μου πουν την εμπειρια τους, ποιο κατάστημα ήταν, και ότι σχετικό με την όλη διαδικασία. Γενικά στο ebay uk, βγαινουν τρομερες προσφορες, που στην ελλαδα, ειδικα σε mac, δεν υπαρχουν ουτε στα πιο τρελα ονειρα μας. Νομιζω δε, οτι στο ebay uk, οι τιμες ειναι τετοιες, που ουτε το amazon uk μπορει να τις συναγωνιστει. Μιλω παντα, για καινουρια μηχανηματα. Και θα προτιμουσα να μου πειτε καταστηματα που πουλανε mac, εντος ebay, για αρκετα χρονια στον χωρο, και οχι περιστασιακους 'αλεξιπτωτιστες' που σημερα είναι και αύριο όχι. Αλλα ας δουμε πρωτα αν εχει αγορασει κανεις απο εκει τον mac του, απο που, και την ολη εμπειρια. Περιμενω τις προτάσεις σας, για αγορα mac, απο ebay uk.
solamnic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ο κανόνας για αγορές από το ebay είναι η φήμη του πωλητή.. Αν βρεις δηλαδή πωλητή με πολλές χιλιαδες θετικές αξιολογήσεις δεν τίθεται θέμα να πάρεις μάπα.. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται από θέμα εγγύησης, αν δηλαδή σε καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία ή θα πρέπει να το στείλεις έξω...
andreashadji Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Η εγγύηση ειναι παγκόσμια ανεξάρτητα απο που έχεις αγορασει Sent from my iPhone using Insomnia
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Τα περι φημης τα ξερω. Και περι εγγυησης. Απλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει παρει το mac του απο καταστημα του ebay uk, ποιο καταστημα ειναι αυτο.
flyer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Απ'ότι έχω ακούσει, αρκετοί έχουν αγοράσει από εδώ και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.....για ψάξτο λίγο...
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Απ'ότι έχω ακούσει, αρκετοί έχουν αγοράσει από εδώ και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.....για ψάξτο λίγο... Τωρα που το λες, καπου θυμηθηκα να το εχω ακουσει. Αλλα δεν ξερω γνωστους μου να εχουν ψωνισει. Οπως και να χει, αφου μου λες οτι ξερει κοσμο που εχει ψωνισει απο εκει και ειναι και ευχαριστημενοι, την διευθυνση τη σημειωνω στα υποψιν.
lampisch Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 προσωπικα εχω παρει δυο macbook pro 13,3 απο το ebay. συγγεκριμενα απο αγγλια απο τον ιδιο χρηστη! ηταν ο φθηνοτερος στο ειδος του και με τις περισσοτερες θετικες αξιολογισεις.. δεν θα δυσκολευτης να τον βρεις! ;-) Sent from my iPhone using Insomnia
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 προσωπικα εχω παρει δυο macbook pro 13,3 απο το ebay. συγγεκριμενα απο αγγλια απο τον ιδιο χρηστη! ηταν ο φθηνοτερος στο ειδος του και με τις περισσοτερες θετικες αξιολογισεις.. δεν θα δυσκολευτης να τον βρεις! ;-) Sent from my iPhone using Insomnia Καινουρια ή μεταχειρισμενα? Χρήστη ομως; Οχι καταστημα?
lampisch Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ολοκαινουρια φυσικα!! Sent from my iPhone using Insomnia
Haldol Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 απο ebay US ειναι ποιο φθηνά Ξεχνάς το τελωνείο, ένα 30% επί της τιμής που έχει θα το πληρώσεις. Από Αγγλία δεν έχει τελωνείο.
solamnic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Ναι μην πέσεις σε τελωνείο θα σου βγει πιο ακριβά από ελλάδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα