Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπαρχουν εδω στο φορουμ, χρηστες που εχουν αγορασει τον mac τους από κατάστημα του αγγλικου ebay, θα ηθελα να μου πουν την εμπειρια τους, ποιο κατάστημα ήταν, και ότι σχετικό με την όλη διαδικασία.

Γενικά στο ebay uk, βγαινουν τρομερες προσφορες, που στην ελλαδα, ειδικα σε mac, δεν υπαρχουν ουτε στα πιο τρελα ονειρα μας.

Νομιζω δε, οτι στο ebay uk, οι τιμες ειναι τετοιες, που ουτε το amazon uk μπορει να τις συναγωνιστει.

Μιλω παντα, για καινουρια μηχανηματα.

Και θα προτιμουσα να μου πειτε καταστηματα που πουλανε mac, εντος ebay, για αρκετα χρονια στον χωρο, και οχι περιστασιακους 'αλεξιπτωτιστες' που σημερα είναι και αύριο όχι.

Αλλα ας δουμε πρωτα αν εχει αγορασει κανεις απο εκει τον mac του, απο που, και την ολη εμπειρια.

Περιμενω τις προτάσεις σας, για αγορα mac, απο ebay uk.

Δημοσ.

Ο κανόνας για αγορές από το ebay είναι η φήμη του πωλητή..

Αν βρεις δηλαδή πωλητή με πολλές χιλιαδες θετικές αξιολογήσεις δεν τίθεται θέμα να πάρεις μάπα.. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται από θέμα εγγύησης, αν δηλαδή σε καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία ή θα πρέπει να το στείλεις έξω...

Δημοσ.

Τα περι φημης τα ξερω. Και περι εγγυησης.

Απλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει παρει το mac του απο καταστημα του ebay uk, ποιο καταστημα ειναι αυτο.

Δημοσ.

Απ'ότι έχω ακούσει, αρκετοί έχουν αγοράσει από εδώ και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.....για ψάξτο λίγο...

Τωρα που το λες, καπου θυμηθηκα να το εχω ακουσει. Αλλα δεν ξερω γνωστους μου να εχουν ψωνισει.

Οπως και να χει, αφου μου λες οτι ξερει κοσμο που εχει ψωνισει απο εκει και ειναι και ευχαριστημενοι, την διευθυνση τη σημειωνω στα υποψιν. :)

Δημοσ.

προσωπικα εχω παρει δυο macbook pro 13,3 απο το ebay. συγγεκριμενα απο αγγλια απο τον ιδιο χρηστη!

ηταν ο φθηνοτερος στο ειδος του και με τις περισσοτερες θετικες αξιολογισεις..

δεν θα δυσκολευτης να τον βρεις! ;-)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

προσωπικα εχω παρει δυο macbook pro 13,3 απο το ebay. συγγεκριμενα απο αγγλια απο τον ιδιο χρηστη!

ηταν ο φθηνοτερος στο ειδος του και με τις περισσοτερες θετικες αξιολογισεις..

δεν θα δυσκολευτης να τον βρεις! ;-)

Sent from my iPhone using Insomnia

Καινουρια ή μεταχειρισμενα? Χρήστη ομως; Οχι καταστημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο ebay US ειναι ποιο φθηνά

Ξεχνάς το τελωνείο, ένα 30% επί της τιμής που έχει θα το πληρώσεις. ;)

Από Αγγλία δεν έχει τελωνείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...