nem52 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Καλησπερα. Εβαλα προσφατα hol και μου εστειλαν ενα ρουτερακι alcatel-cellpipe και προσπαθω να ανοιξω πορτς για διαφορες εφαρμογες με αυτον τον οδηγο http://portforward.c...n_Warfare_2.htm αλλα μαλλον επειδη η hol εχει πειραξει το firmware δεν ειναι συμβατο με τον οδηγο και δεν καταλαβαινω τον πατο μου.. για παραδειγμα στο modern warfare 2 δεν καταφερα να ανοιξω πορτ. βρηκα στο σιτε του ρουτερ εμπειρικα που κανεις πορτ triggering αλλα δεν εχω καταφερει τπτ. επισυναπτω φωτο του σιτε. καμια βοηθεια??? μεχρι τωρα ειχα ενα thomson της forthnet και ολα τα ειχα τζι τζι.. αλλα αυτο ειναι πολυ περιεργο ρουτερακι..
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 δεν θα πας port triggering αλλα virtual server.και εκει θα σε ρωταει τα κλασσικα>ip του Pc Που θα γινει το Port forward οπως και ποια Ports θες.και το Port tirggering κατι παρομοιο ειναι αλλα κανο με το κλασσικο Port forward(virtual server).
nem52 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 και παλι.. τι να βαλω σταρτ πορτ και τι εντ πορτ?? αφου ενα πορτ με συγκελριμενο αριθμο θελω να ανοιξω.. το 3000 πχ
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 start port 3000 end port 3000.so simple.και προσεχε με τα firewall στο pc σου
nem52 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Α οκ.. Να προσεξω τι δηλαδη??? και κατι αλλο. Πως μετα ελενχω αν οντως ανοιξε? με εχεις βοηθησει ηδη πολυ παντως
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 δηλαδη μπορει να ανοιξεις το Port απο το ρουτερ αλλα το firewall στο Pc σου να το κοβει και να λες τι φταιει.εγω τα κλεινω ολα τα Firewall.αχρηστα τα θεωρω εγω προσωπικα και περισσοτερο μπελα παρα χρησιμο. βαλε πχ ενα απο αυτα τα port που ανοιξες στο Mtorrent και μετα ανοιξε το mtorrent.μετα πηγαινε στο www.canyouseeme.org και θα πρεπει να στο βγαλει ανοιχτο.η αλλιως δοκιμασε το παιχνιδι να δεις αν παιζει.λογικα και οταν παιζει το παιχνιδι θα πρεπει στο canyouseeme Να στο βγαλει ανοιχτο.εγω απλα το δοκιμαζω με το mtorrent που ειναι πιο ευκολο και σιγουρο.δηλαδη βαζω εκει μια πορτα απο αυτες που ανοιξα και ανοιγω το προγραμμα και μετα παω στο www.canyouseeme.org .και το λεω αυτο διοτι πολλα προγραμματα που τσεκαρουν αν εχουν ανοιξει τα Ports τα βρισκουν κλειστα αμα δεν υπαρχει καποια κινηση προς αυτο το Port.για αυτο και το mtorrent επειδη κανει κινηση σε αυτην την θυρα οταν την ορισεις μεσα.μπορεις να δοκιμασεις και χυμα χωρις το Mtorrent αλλα αμα στα βγαλει κλειστα ισως να φταιει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα