Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανά!

Παιδιά προσπαθώ απο το site της amd να κατεβάσω drivers για την ATI 4650 που εχει το turbo-x μου και μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι συμβατη η καρτα η το λογισμικο,ενω τα εχω επιλεξει ολα σωστα πριν τους κατεβασω απο το site.

Δοκιμασα με το driver genius,μου εκανε εγκατασταση το CCC ολα κανονικα αλλα οταν παταω στα ¨εναλλαξιμα γραφικα" και επιλεγω απο την AMD καρτα να παει στην INTEL την ενσωματομενη,η ενδειξη για τα εναλλαξιμα γραφικα εξαφανιζετε και δεν εμφανιζετε ποτε ξανα!

Στην ουσια το προβλημα μου ειναι η εμφανιση της επιλογης εναλλαξιμα γραφικα,μαλλον το driver genius δεν εβαλε το σωστο CCC αλλα δεν ειχα αλλη λυση δεν μπορουσα να βρω πουθενα αλλου drivers.

Τι εχετε να προτεινετε?

Δημοσ.

Βρισκεις τους 12.4 mobility που είναι οι τελευταίοι που υποστηρίζουν switchable graphics ... οι 12.6 που δίνει στην σελίδα της η amd δεν υποστηρίζουν!

Δημοσ.

Δεν τους πηρα απο την σελιδα της AMD το driver genius μου τους εβαλε.

Τοτε γιατι μου το εβγαλε μια φορα και μετα εξαφανιστηκε?

Και αν το αφησω ετσι πως επιλεγω ποια καρτα γραφικων θελω? Το κανει αυτοματα το laptop οταν παιζω game π.χ. μου βαζει την ati και οταν ειμαι απλα στο net εχει την intel?

Δημοσ.

Βγάλε οτι έχει περαστει με το DG (atiman uninstaller ή driver sweeper) και περνα τους 12.4 mobility.

http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/AMD/AMD-Catalyst-Mobility-Display-Driver-124-for-Vista64-Windows-7-x64.shtml (64bit) αν έχεις 32αρια παραθυρα τότε βρες τους αντιστοιχους για 32bit.

Δημοσ.

Το έκανα αλλα τίποτα. Επισης να αναφέρω οτι μου βγάζει το catalyst που και που ειδοποίηση που γράφει οτι ο προσαρμογέας γραφικών δεν υποστηρίζετε,ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης ή απενεργοποιήστε τον απο την διαχείρηση οθονων!

Δημοσ.

Δυστυχως η μοναδικη αλλη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι να βαλεις τους αρχικους που ειχε περασμενους το πλαισιο!

Δημοσ.

Νομιζω δεν τους εχει μεσα το cd... εχει μονο για την καρτα ηχου για τα keys που ενεργοποιουν το wifi και αλλαζουν την καρτα γραφικων (λεμε τωρα) και για το card reader....

Θεε μου τι πηγα και εμπλεξα με turbo-x...

Βασικα μολις τωρα παρατηρησα οτι οταν επιλεγω μια φορα την intel απο τα ελαλλαξιμα γραφικα,στην διαχειρηση συσκευων απενεργοποιεί την AMD. Οταν ενεργοποιω ξανα την AMD εμφανιζετε παλι η επιλογη εναλλαξιμα γραφικα.

Οποτε για να ξεμπερδεύω αφησα μονο την AMD ενεργοποιημένη απο την διαχείρηση συσκευών και απενεργοποίησα την intel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...