Προς το περιεχόμενο

AMD Cash Back σε CPU (FX & A σειρα)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια αναρωτιεμαι τι να κανει καποιος με 8πυρηνο; Εδω ενα 2πυρηνο και το μηχανημα ανταποκρινεται καλουτσικα με ενα 8πυρηνο φανταζομαι θα ειναι χρησιμο σε καποιο developer για να φορτωνει vs studio σε κλασματα η video editing .Πραγματικα δεν φανταζομαι ποσοι γρηγοροι ειναι... :rolleyes:

Δημοσ.

Αν θέλεις να ανοίγει σε κλάσματα αγοράζεις SSD όχι cpu.

Εγώ πάντως έχω 6πύρηνο στο PC της "δουλειάς" και quad στο gaming. Το λογικό συνήθως είναι ανάποδα. Αλλά ανοίγω 3 browsers για μερικές ώρες καθημερινά που είναι είτε οι σελίδες από μόνες τους είτε με προγραμματάκι στον ΙΕ ρυθμισμένες να κάνουν συνεχώς auto refresh ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχω και 1-2 virtual λειτουργικά ανοιχτά. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν π.χ. είχα μείνει για ένα μήνα με dual core είχα κόψει φλέβες. Ακόμα και ο quad δεν μου γέμιζε το μάτι οπότε πήγα σε Χ6.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο 4170 λέει τίποτα για gaming; Θέλει ένας φίλος μου να πάρει pc και δεν βρίσκω πουθενά review του 4170...

...

CEIDας;

• Moderators
Δημοσ.

Είτε 20λίρες είτε 20€.

Παιδια το εγραψα και χθες. Για τον Αγγλο ειναι 10-20 λιρες, για εμας 10-20 ευρω. (Η πληρωμη γινεται στο νομισμα της χωρας του αγοραστη. £1=1€ δυστυχως.)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Sorry για το off topic

?

Γράψε άκυρο:Ρ

Δημοσ.

Παιδια το εγραψα και χθες. Για τον Αγγλο ειναι 10-20 λιρες, για εμας 10-20 ευρω. (Η πληρωμη γινεται στο νομισμα της χωρας του αγοραστη. £1=1€ δυστυχως.)

ω τους γιουφτους.

αυτη η τραγικη ισοτιμια 1προς1 παντα μας κυνηγαει...

Δημοσ.

Και πάντα με τρόπο που δεν συμφέρει τους αγοραστές, αν και νομίζω (παλιά είχα προσέξει να ισχύει αυτό) η AMD συνήθως έχει(είχε?) ποιο τίμιες τιμές στην Ευρώπη σε σχέση με άλλους Αμερικάνους, ίσως λόγω της ύπαρξης του εργοστασίου της (πλέον ιδιοκτησία της GF) στην Δρέσδη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω πάντως που προσπάθησα (αγορασμενο απο Πλαισιο), μην πω τι πηρα. Οταν τους ειπα οτι δεν μπορω να δω λιστα για Ελλαδα, ενω λεει οτι ισχυει και για Ελλαδα, δεν μου απαντησανε καν.

Δημοσ.

Εγω πάντως που προσπάθησα (αγορασμενο απο Πλαισιο), μην πω τι πηρα. Οταν τους ειπα οτι δεν μπορω να δω λιστα για Ελλαδα, ενω λεει οτι ισχυει και για Ελλαδα, δεν μου απαντησανε καν.

μα δεν πρεπει να σου δωσουν τιποτα διοτι στη λιστα της AMD δεν λεει πουθενα για πλαισιο....

https://www.amd-promotions.com/processors/uk/resellers.asp

Δημοσ.

μα δεν πρεπει να σου δωσουν τιποτα διοτι στη λιστα της AMD δεν λεει πουθενα για πλαισιο....

https://www.amd-prom...k/resellers.asp

δεν υπαρχει καν λιστα με τα ελληνικα καταστηματα. στην αρχικη σελιδα λεει ξεκαθαρα για ποιες χωρες ισχυει, περιλαμβανεται η ελλαδα, αλλα δεν υπαρχει ξεχωριστη λιστα. anyway δεν ειναι οτι τον αγορασα λογω της προσφορας, μετα το εμαθα, απλα πιστευα οτι θα ισχυε..

edit: μολις ειδα οτι αλλαξανε καποια πραγματα. πριν κανα μηνα ελεγε για αγορα απο τα προεπιλεγμενα καταστηματα (δεν ξεκαθαριζε ονλαιν ή φυσικα), και δεν μπορουσες να ανοιξεις την λιστα. Απ'οτι βλεπω τωρα ξεκαθαριζει οτι μιλαει για online. κριμα γιατι 15 ευρουλακια δεν θα με χαλουσανε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...