mr.gent Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Θα παω σημερα να παρω εναν ssd http://www.skroutz.gr/s/339586/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-120GB.html και θα το βαλω στο tower μου.Το ερωτημα μου ειναι γινεται να κανω αντιγραφη το λειτουργικο που εχω τωρα στο σκληρο μου και να το περασω στον ssd?
barca10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Θα παω σημερα να παρω εναν ssd http://www.skroutz.gr/s/339586/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-120GB.html και θα το βαλω στο tower μου.Το ερωτημα μου ειναι γινεται να κανω αντιγραφη το λειτουργικο που εχω τωρα στο σκληρο μου και να το περασω στον ssd? Δεν θα «αντιγράψεις» κάτι. Θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση των windows στον νέο σου ssd.
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ... ή θα κάνεις ένα image (πχ με Acronis) του λειτουργικού που έχεις και θα το περάσεις στον SSD.
mr.gent Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ... ή θα κάνεις ένα image (πχ με Acronis) του λειτουργικού που έχεις και θα το περάσεις στον SSD. Μπορω να κανω τη δουλεια μου με το το trial που ειναι για 30 μερες?Δλδ οπως ειναι αδιος ο ssd θα του περασω το image και τελος?
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δε ξέρω αν γίνεται με το trial, με τη full το χα κάνει παλιότερα. Πάντως υπάρχουν και freeware αντίστοιχα προγράμματα αλλά δεν τα χω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αυτά τα βήματα είχα ακολουθήσει, νομίζω πως έχει κι επιλογή για αντιγραφεί του boot sector κατά τη δημιουργία του image, οπότε πρέπει να την τσεκάρεις κι αυτή.
mr.gent Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δε ξέρω αν γίνεται με το trial, με τη full το χα κάνει παλιότερα. Πάντως υπάρχουν και freeware αντίστοιχα προγράμματα αλλά δεν τα χω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αυτά τα βήματα είχα ακολουθήσει, νομίζω πως έχει κι επιλογή για αντιγραφεί του boot sector κατά τη δημιουργία του image, οπότε πρέπει να την τσεκάρεις κι αυτή. Ωραια παω να παρω τον ssd και θα το δοκιμασω...
PCharon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μπορείς, αλλά χρειάζεται σωστό alignment στο διαμέρισμα που θα δημιουργηθεί για να μην έχεις μειωμένες επιδόσεις. Αν χρησιμοποιήσεις λογισμικό για migration θα πρέπει να ξέρεις αν είναι κατάλληλο και για SSD. Προσωπικά σε ίδια φάση πρόσφατα χρησιμοποίησα από περιέργεια (μιας και το έχω δωρεάν από κάποια διαφημιστική προσφορά) το Paragon Migrate OS to SSD , πανεύκολο ακόμα και για μπίτι αρχάριους και άψογο αποτέλεσμα με ένα κλικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα