andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) εχουμε και λεμε τα εξής Ποσό που διαθέτουμε : 450€ Χρήση υπολογιστή : καθημερινή χρήση,ταινίες, internet, προγραμματα σχολής Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: matlab, altium/orcad, κανα photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: πάτρα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα : απο ένα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: κατα προτιμηση στο κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: οχι κουτί : COOLERMASTER RC-310-SKN1-GP ELITE 310 BLACK/SILVER cpu : INTEL CORE I5-2320 3.00GHZ LGA1155 mb : ASUS P8H61-M PRO REV3.0 ram : KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM hdd : SEAGATE ST500DM002 500GB BARRACUDA 7200.12 SATA3 psu : COOLERMASTER RS600-ACABL3-EU GX LITE 600W ήθελα να ρωτήσω για την συμβατότητα μεταξύ cpu, μητρικής και μνήμης, καθώς και αν υπάρχουν άλλες καλύτερες προτάσεις στης ίδια περίπου τιμή. επίσης ο i5 με το Η61 είναι ντάξει έτσι? για γραφικά... dvd έχω. επίσης για τη δουλεια που προορίζεται καρτα γραφικών δε μου χρειάζεται προς το παρόν. με αυτά + κουτί μου βγαινουνε 450€ (eshop). μονο προς τα κάτω να πάει ε Θενξ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2012 από andreapaog328
pano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ορίστε από μένα δυο προτάσεις: Η πρώτη με προοπτική για μια ''δυνατή''κάρτα γραφικών,λόγω τροφοδοτικού κατά κύριο λόγο και κουτιού Και η δεύτερη αν δεν υπάρχει προοπτική για ''δυνατή'' κάρτα γραφικών Υ.Γ1 Και οι δύο συνθέσεις είναι από το e-shop,έχουν διπλάσια ποσότητα μνήμης από την δική σου και πιο ''σύγχρονη'' μητρική. Υ.Γ2 Πες μας αν θέλεις και την χρήση που προορίζεται το pc,μήπως τυχόν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις κάποια χρήματα.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 η χρήση του θα είναι κυρίως internet, ταινίες, κανα matlab, αλλα όχι παιχνίδια. γιαυτό και δεν έβαλα κάρτα γραφικών. το κουτί δεν αλλάζει γιατί ήτανε παραγγελιά να αφήσω τα 600W μηπως βάλω καρτα γραφικών στο μέλλον, ή να βαλω 500άρι. θα με βολεψει? επίσης με 4GΒ ram είμαι οκ νομιζω...
pano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 η χρήση του θα είναι κυρίως internet, ταινίες, κανα matlab, αλλα όχι παιχνίδια. Tότε φίλε μου ο i5 δεν κολλάει πουθενά,πάρε έναν celeron , 4gb μνήμη,μια φθηνή μητρική και ένα μικρό και φθηνό τροφοδοτικό π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808859 ,και θα είσαι μια χαρά.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το πισι θα κρατήσει για 2-3 τουλάχιστον χρόνια. θα τα δωσω μια και καλή, δε θα παιρνω πισι κάθε χρόνο. στο matlab ειδικά κολλάει μια χαρά. το μπάτζετ είναι 450 και ψάχνω το καλύτερο που μπορει να βγει με αυτά τα λεφτά. αλλιώς έβγαινε και με 200€
pano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εγώ φίλε μου ότι ήταν να σου πω σου τό'πα,από κει και πέρα σου εύχομαι καλές αγορές νά'χεις.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 θενξ και για την προταση της μητρικής... edit. έβαλα και το format του topic
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Tότε φίλε μου ο i5 δεν κολλάει πουθενά,πάρε έναν celeron , 4gb μνήμη,μια φθηνή μητρική και ένα μικρό και φθηνό τροφοδοτικό π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808859 ,και θα είσαι μια χαρά. Ρε pano... σε συμπαθώ αλλά celeron για matlab.... focus ... focus... Ενα ζορικο project να του κατσει θα γονατισει το διπυρηνακι ...δεν είναι παιξε γέλασε η matlab... αμα γίνει σοβαρή χρήση θελει τετραπυρηνο και μαλιστα ζορικο τετραπυρηνο!!
pano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Φίλε stm00192 για το matlab συμφωνώ απόλυτα μαζί σου δεν κάνει ο celeron,για το ''κανά''matlab όμως δεν συμφωνώ,γιατί και'γώ ''κανά'' convertXtoDVD δουλεύω στο laptop(intel T5670) και είμαι ευχαριστημένος*. Όσο για το focus,δες τις ώρες των post και θα καταλάβεις. *Με το ευχαριστημένος,δεν εννοώ ότι ''πετάει'' ο T5670,αλλά για μια στο τόσο που κάνω μετατροπή δεν μπαίνω στην διαδικασία(έξοδα) να αλλάξω μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα