Thomas21666 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Είμαι κάτοχος αυτού Link του τροφοδοτικού (HIPER HPU-4M880 TYPE M 880W) του οποίου ο ανεμιστήρας έπειτα απο μια γεμάτη ζωή αποθανε κι άφησε το τροφοδοτικό να βράζει στο ζουμί του. Το πρόβλημα μαυ είναι πως ανταλλακτικό 135 mm psu fan δεν μπορώ να βρώ πουθενά. Ακόμη και στο εξωτερικό είναι δύσκολο να βρεθεί για κάποιο λόγο. Μπορεί κανείς να μου προτείνει που να ψάξω σε μεταχειρισμένα και τέτοια εννοώ ή να κάνω πράξη την ιδέα-πατέντα που μου πρότεινε κάποιος δηλ να κολλήσω με σιλικόνη έναν 140mm που τυγχάνει να έχω και να γίνει με αυτόν τον τρόπο ή αποκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 κ εγώ λέω να βάλεις τον 14αρη αν χωράει...αλλά όχι με σιλικόνη,άνοιξε καινούργιες τρύπες,εύκολο είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thomas21666 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα