Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός εν έτει 2012 χρησιμοποιεί email desktop clients? :confused:

Για παράδειγμα, κάποιος που έχει 12 ενεργούς λογαριασμούς και κρατά πραγματικό αρχείο σοβαρών emails. :whistle:

Ή όποιος ξεχνάει να κοιτάει το mail του και θέλει ειδοποιήσεις :P

Ή όποιος εργάζεται σε μικρομεσαία+ εταιρία του χώρου.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να προσθέσω μερικά:

•  
  • Αυτός που θέλει να έχει πρόσβαση στην αλληλογραφία του χωρίς να προϋπόθεση μόνιμης σύνδεσης στο διαδίκτυο
  • Αυτός που θέλει ένα καλό offline backup της αλληλογραφίας του. Ξέρω αρκετούς που τους κλειδώθηκε/κλάπηκε ο λογαριασμός και πάθανε χοντρή ζημιά
  • Αυτός που προτιμά την ευχρηστία ενός καλού email client απο τους περιορισμούς ενός Online. Άλλος ο καφές απο μια καλή καφετιέρα και άλλος ο στιγμιαίος.

Όταν είμαι στον υπολογιστή μου χρησιμοποιώ thunderbird. Όταν βρίσκομαι σε άλλο τερματικό (pc, ταμπλέτα, κινητό, κλπ) πάντα με webmail.

Δημοσ.

Και γω χρονια τωρα TB χρησιμοποιω αλλα σκεφτομαι πολλες φορες γιατι να μην ρυθμισω στο google mail account mou να συνδεεται και να κατεβαζει αλληλογραφια απο ολα τα αλλα pop account μου οπως αυτο της Cyta και της Otenet.

Καλυτερα δεν θα ειναι μιας που θα εχω προσβαση σε αυτα απο οποιοδηποτε pc σε σχεση με το TB που θα πρεπει να ειμαι στο δικο μου μονο?

Δημοσ.

Και γω χρονια τωρα TB χρησιμοποιω αλλα σκεφτομαι πολλες φορες γιατι να μην ρυθμισω στο google mail account mou να συνδεεται και να κατεβαζει αλληλογραφια απο ολα τα αλλα pop account μου οπως αυτο της Cyta και της Otenet.

Καλυτερα δεν θα ειναι μιας που θα εχω προσβαση σε αυτα απο οποιοδηποτε pc σε σχεση με το TB που θα πρεπει να ειμαι στο δικο μου μονο?

Και αν πάθει κάτι ο λογαριασμός σου; Χακάρισμα, η Google ξύπνησε στραβά και αποφάσισε να στον κλειδώσει κτλ, τι θα κάνεις;

Αν όμως κατεβαίνουν όλα στο PC, έχεις σίγουρο backup.

Επίσης, να σε ενημερώσω πως υπάρχει και Thunderbird portable, ιδανικό να το έχεις σε έναν εξωτερικό δίσκο ή usb flash υψηλών επιδόσεων.

Η ευκολία που προσφέρει δεν συγκρίνεται.

Δημοσ.

Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες εταιρικοί υπολογιστές.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μιλάμε για open source project εδώ. Δεν σταματάει οριστικά η ανάπτυξη του Thunderbird απλώς η Mozilla δεν θα παρέχει δικό της προσωπικό για την ανάπτυξη του πάρα μόνο για συντήρηση και security updates. Αυτό δεν σημαίνει οτι ανεξάρτητοι devs δεν θα συνεχίσουν την ανάπτυξη του.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΕΓΩ. 10 λογαριασμοί email σε PORTABLE εφαρμογή

Δημοσ.

Κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί για σοβαρό σκοπό το email του.

Δηλαδή, πολλοί, πάρα πολλοί . . .

Δημοσ.

Τι ωραία βρήκα αφορμή να πω στο διευθυντή ότι πρέπει να αλλάξουμε e-mail client, δε τον χώνεψα ποτέ τον Thunderbird ( κολλημένη με το Outlook ) :devil: Mέχρι στιγμής υποστηρίζω eM Client .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι ωραία βρήκα αφορμή να πω στο διευθυντή ότι πρέπει να αλλάξουμε e-mail client, δε τον χώνεψα ποτέ τον Thunderbird ( κολλημένη με το Outlook ) :devil: Mέχρι στιγμής υποστηρίζω eM Client .

Η ευκολία στο backup του όμως δεν συγκρίνεται με τίποτα με του Outlook..

Δημοσ.

Εκπλησομαι που δεν εχει αναφερθει ακομα η opera σαν εναλλακτικος mail client.

Το thunderbird δεν θα μου λειψει, μιας και καναμε "παρεα" μονο για λιγες εβδομαδες οταν ηταν στην εκδοση 3.x.

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια που το ανακάλυψα, έγινε το νο1 πρόγραμμα για τα email μου.

Όποιος έχει έστω και λίγο χρήση του email, για να μην πω για πολλαπλούς λογαριασμούς, τότε σίγουρα έχει ανάγκη ένα τέτοιο πρόγραμμα. Και είναι και free!

Η Mozilla θα έβαζε αυτογκόλ αν το σταματούσε. Με firefox και thunderbird έφτασε να γίνει γνωστή παντού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...