Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα υπάρχει και το Geary, απόγονος του Postler άλλα σε συνεργασία με τα παιδιά που φτιάχνουν και το Shotwell...

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα δεν εχω καταλαβει οταν φτιαχνεις ενα μηνυμα στο outlook πως επιλεγεις με πιο email θα σταλεει ή στο στελνει ντε και καλα με αυτο που εχεις δηλωσει για πρωτευον! στο thunderbird γινονται πολυ απλα ολα.

Για την ιστορια, κατι δεν κανεις καλα στο Outlook, εχω δυο mail πανω του και η λειτουργια επιλογης του mail το οποιο θα χρησιμοποιησεις για να στειλεις κατι ειναι παρομοια με αυτη του Thunderbird και λειτουργει απροβληματιστα. (heavy χρηστης Thunderbird και Outlook heresmilie.png)

Δημοσ.

Ξεφτίλες .Πάλι καλά που θα το στηρίζουν με updates..

Για nightly tester είμαι ακόμα με το firefox nightly...64bit πότε θα βγει κανονική;

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα δεν θα σταματήσει να υπάρχει για κατέβασμα απλα δεν θα προσθέτουν καινούργια πράγματα πλεον, οποτε μικρό το κακό. Πάντως μετα το outlook express και τα xp η επόμενη μετάβαση ηταν ο Thunderbird και απο τοτε δεν τον εχω αλλάξει

Δημοσ.

Για μένα πάντως κορυφαίος -αν και εμπορικός- είναι ο postbox και σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο sparrow...

Postbox

Sparrow

Κάνει και 30 δολλάρια όμως ο Postbox.

Δημοσ.

Οπα δεν το επιασα...

Δηλαδη θα σταματησουν να υποστηριζουν το thunderbird???

Αν ναι τωρα οσοι το χρησιμοποιουμε τι θα κανουμε?

Μεγα μλκια αυτο παντως απο μεριας mozilla.

Κανα δωρεαν και καλο mail client program σαν το thunderbird υπαρχει?

Κανενα που να υποστηριζει τουλαχιστον τους βασικους mail client οπως

hotmail, gmail, yahoo, κ.τ.λ.

Δημοσ.

Οπα δεν το επιασα...

Δηλαδη θα σταματησουν να υποστηριζουν το thunderbird???

Αν ναι τωρα οσοι το χρησιμοποιουμε τι θα κανουμε?

Μεγα μλκια αυτο παντως απο μεριας mozilla.

Διάβασε και τα προηγούμα posts πριν postάρεις.

Όπως προαναφέρθηκε,δεν σταματάει η υποστήριξη,απλά δεν θα προσθέτουν νέες δυνατότητες.

Δημοσ.

Ποιός εν έτει 2012 χρησιμοποιεί email desktop clients? :confused:

Για παράδειγμα, κάποιος που έχει 12 ενεργούς λογαριασμούς και κρατά πραγματικό αρχείο σοβαρών emails. :whistle:

Δημοσ.

το 90% των ελληνικών σχολείων.Και από αυτά σχεδόν οι μισοί χρησιμοποιούν ακόμα outlook express.Ευτυχώς που θα συνεχίσει να υπάρχει ο thunderbird μπας και μικρύνει αυτό το ποσοστό.

Δημοσ.

Για παράδειγμα, κάποιος που έχει 12 ενεργούς λογαριασμούς και κρατά πραγματικό αρχείο σοβαρών emails. :whistle:

Ή όποιος ξεχνάει να κοιτάει το mail του και θέλει ειδοποιήσεις :P

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον 3.1.20 λόγω συμβατότητας addons οπότε ουτε κρύο ούτε ζεστό για μένα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...