Fnord Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εχω την μητρικη Gigabyte GA-B75-D3V και σε λειτουργια crossfire η ταχυτητα της pci ex x 16 πεφτει σε x 4 προφανως και για τις δυο καρτες . Αποτελει μεγαλο προβλημα αυτη η σημαντικη διαφορα απο 16 σε 4 ? Αν παιζει καποιο ρολο ,που δεν πιστευω , θελω να βαλω μια δευτερη 7850. Επισης τα επιπεδου θορυβου με 2 7850 ανεβαινουν πολυ ? Απο μονη της δεν κανει θορυβο μεχρι στιγμης .
Neo106 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σε αλλα παιχνιδια κοβει περισσοτερο, σε αλλα λιγοτερο. Δες πχ εδω: http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-scaling-p67-chipset-gaming-performance,2887-10.html Σε καθε περιπτωση πρεπει να εχεις καλο κουτι και καλο airflow γιατι οι θερμοκρασιες θα ανεβουν.
ninos30 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Για αρκετούς λόγους που βαριέμαι να εξηγώ (έχουν χιλιοειπωθεί εδώ μέσα), είναι πολύ καλύτερο να πουλήσεις την δική σου ~160-180 ευρώ, και με τα χρήματα που θα έδινες για μια καινούρια 7850 (άλλα 230) να πάρεις μια 7950 ή ακόμα GTX 670/7970. Οι 2 κάρτες έχουν αρκετά προβλήματα (που ο θόρυβος που ρωτάς είναι το τελευταίο, αφού η 2η κάρτα θα ξεκινάει στην ουσία μόνο στα Games που ο θόρυβος του παιχνιδιού υπερκαλύπτει τα πάντα), που καλό ήταν να μην μπλέξεις*. Τώρα αν έχεις τούμπανο επεξεργαστή, κουτι με πολλούς χώρους και το κατάλληλο τροφοδοτικό, και μπορείς να βρεις μια 7850 σε καλή τιμή (μεταχειρισμένη?) τι να σου πω επιλογή σου. * Σου μιλάει χρήστης πολλαπλών υλοποιήσεων SLI/Crossfire (CF έχω τώρα), αλλά εγώ εν γνώση μου μπλέκω...
nikos1982 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 CF σε χ4 pci-e?ουτε καν να ασχοληθεις.το λιγοτερο που ειναι ανεχτο σε CF ειναι να δουλευουν και οι δυο pci-e x8.ποιο κατο χάνει σε επιδώσεις.αν κανεις ενα search στο site θα δεις οτι δεν αξίζει να το κανεις σε αυτην την μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα