Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Ace GT-S5830

indefinitE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας!

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με το συγκεκριμένο θέμα και γενικά με κινητά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση!

Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και κατά κάποιο τρόπο δεν αναβαθμίζεται! Δηλαδή, ενώ φίλοι μου έχουν το ίδιο και με τις ανανεώσεις που γίνονται, έχουν επιλογές στις γραμματοσειρές, στο μενού μηνυμάτων κτλπ, εμένα δεν έχει γίνει κάτι σχετικό. Έχει να κάνει με την αναβάθμιση, με το ρουτ που ακούω συχνά ή παίζει κάτι άλλο;

Εαν είναι το τελευταίο όποιος μπορεί να με βοηθήσει να το κάνω, θα ήμουν ευγνώμων, γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα!

ΥΣ: Σόρρυ εαν κάνω σε λάθος μέρος το ποστ, αλλά όπως είπα δεν είμαι και σχετικός. Σε περίπτωση λάθους, ένα μουβ, ένα ντιλιτ ή ένα λοκ θα ήταν καλό! και πάλι σόρρυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας!

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με το συγκεκριμένο θέμα και γενικά με κινητά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση!

Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και κατά κάποιο τρόπο δεν αναβαθμίζεται! Δηλαδή, ενώ φίλοι μου έχουν το ίδιο και με τις ανανεώσεις που γίνονται, έχουν επιλογές στις γραμματοσειρές, στο μενού μηνυμάτων κτλπ, εμένα δεν έχει γίνει κάτι σχετικό. Έχει να κάνει με την αναβάθμιση, με το ρουτ που ακούω συχνά ή παίζει κάτι άλλο;

Εαν είναι το τελευταίο όποιος μπορεί να με βοηθήσει να το κάνω, θα ήμουν ευγνώμων, γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα!

ΥΣ: Σόρρυ εαν κάνω σε λάθος μέρος το ποστ, αλλά όπως είπα δεν είμαι και σχετικός. Σε περίπτωση λάθους, ένα μουβ, ένα ντιλιτ ή ένα λοκ θα ήταν καλό! και πάλι σόρρυ!

Τι εννοεις αναβαθμιση; Κατβασε το damsung kies και το προγραμμα θα ενημερωσει αυτοματα το κινητο σου στο τελευταιο firmware. Το Ace φτανει μεχρι την 2.3.5 εκδοση του android παντως. και οχι παραπανω.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...