gatokoritso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ελπίζω μόνο να μη μας τρολάρει και κατεβάζω τσάμπα ολόκληρο τσόνι. πες μου ότι είχες αμφιβολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 πες μου ότι είχες αμφιβολία. Σε έχουμε χαλάσει, μπήκες εδώ άσπιλος και αμόλυντος και τώρα είσαι ένας κυνικός μουντρόχος φυσιοθεραπευτής.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 όχι, φυσικοθεραπευτής ήμουν και όταν μπήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 όχι, φυσικοθεραπευτής ήμουν και όταν μπήκα. Ε, τώρα απόκτησες περισσότερα προσόντα.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ενα τραγούδι για τον Μπιμπικο! http://www.youtube.com/watch?v=7jGw3QXsnTY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggQQbb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Τι βλακες που ειστε ρε.. σιγα ρε σκληροι αντρες που δεν κλαιτε με τιποτα και ασχοληστε μονο με hardcore θεματα πληροφορικης και τεχνολογιας.. αραξτε και λιγο, στο μπλα μπλα ειμαστε.. Ο καθενας οτι ζωο γουσταρει θα εχει για κατοικιδιο κ οσο γουσταρει θα δεθει μαζι του.. εσας ο μονος συναισθηματικος δεσμος θα ειναι με καμια motherboard μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Είχα κι εγώ παπί, τον Αριστοτέλη. Μια μέρα ξεκίνησε να κάνει αυγά, έγινε Αριστοτέλα, μια άλλη μέρα πέθανε. Το θρεντ μπορεί να κλειδώνεται γιατί το φόρουμ παραμένει τεχνολογικό, αλλά δε σβήνεται. Αν ο TS θέλει να μιλήσει για τον πόνο του (δε το λέω ειρωνικά) υπάρχει το θρεντ για τα κατοικίδια. Δεν τσέκαρα ποτέ αν τρολλάρει, αν ναι, καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις