DrLo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το πρωί, το βράδυ όμως; Δεν ανακατεύομαι στην ερωτική ζωή των άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δεν ανακατεύομαι στην ερωτική ζωή των άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ίσως ειρωνεύεστε τη κατάσταση κάποιοι, αλλά μέλος εδώ μέσα, έμπιστες πηγές μου ανέφεραν ότι έχει ξαπλώσει στη μπανιέρα του σπιτιού του και αναφωνεί "δε τη θέλω τη ζωή μου, δε τη θέλω". Λίγο έλεος δηλαδή. Για κάποιους ήταν ένα απλό παπί, για άλλους όμως είχε ερωτικού περιεχομένου συσχετισμό αυτή η πάπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ίσως ειρωνεύεστε τη κατάσταση κάποιοι, αλλά μέλος εδώ μέσα, έμπιστες πηγές μου ανέφεραν ότι έχει ξαπλώσει στη μπανιέρα του σπιτιού του και αναφωνεί "δε τη θέλω τη ζωή μου, δε τη θέλω". Λίγο έλεος δηλαδή. Για κάποιους ήταν ένα απλό παπί, για άλλους όμως είχε ερωτικού περιεχομένου συσχετισμό αυτή η πάπια. Κατά τα άλλα ρε carίολη δεν έχεις καλή μνήμη έτσι; ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Κατά τα άλλα ρε carίολη δεν έχεις καλή μνήμη έτσι; ;ρ Έχω επιλεκτική μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ειναι ντουαλ τσανελ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ένα τσιγάρο και ένα τραγούδι, για του Μπιμπίκου το καημό. http://www.youtube.com/watch?v=QfaCnWNdouY *Και να φανταστείς σιχαίνομαι αυτό που κάνω τώρα, εννοώ που "τη μπαίνω" έτσι στον TS, αλλά είμαι High. ειναι ντουαλ τσανελ? Δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοια ρε. Κομμένα αυτά. Ο πατέρας το τόνισε "δούλεψε και βάλ'τη μόνος σου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christ@kos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Να φανταστεις ουτε γκομενα να'τανε το μικρο.. δεν περίμενα αυτο το δέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Να φανταστεις ουτε γκομενα να'τανε το μικρο.. δεν περίμενα αυτο το δέσιμο. Ίσως επειδή δεν πρόλαβε να σου κάτσει..;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Να φανταστεις ουτε γκομενα να'τανε το μικρο.. δεν περίμενα αυτο το δέσιμο. Υπάρχει και ο ορισμός της "νεκροφιλίας". Ποτέ δεν είναι αργά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Τσιμπάνε οι γκόμενες τις παντόφλες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Τσιμπάνε οι γκόμενες τις παντόφλες σου? Αν έχουν παραξενιές. Edit: Troll limit has been reached και έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christ@kos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Troll ξεtroll βλέπω το thread πάει για ΡΕΚΟΡ δημοσιότητας. Επόμενο βήμα το Youtube. Αφιέρωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το ξεπέρασες βλέπω! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το ξεπέρασες βλέπω! Μπράβο! Ελπίζω μόνο να μη μας τρολάρει και κατεβάζω τσάμπα ολόκληρο τσόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις