Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Επειδη και εγω ενδιαφερομαι να αγορασω GPS για το αμαξι θα ηθελα καποιος να μου πει την γνωμη ή εστω καποιος κατοχος GPS που να ειναι ευχαριστημενος με το μηχανημα του και μπορει να μου το προτεινει.Ξερω οτι εχουν ανοιχτει πολλα τετοια θεματα αλλα ανοιγω και εγω ενα γιατι πραγματικα εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει....

Δημοσ.

Τα Garmin και τα TomTom λενε τιποτα?Επισης κατι εχω ακουσει για τα MLS οτι δεν εχουν και τοσο καλη υποστηριξη στους χαρτες αληθευει?

Δημοσ.

Τα Garmin και τα TomTom λενε τιποτα?Επισης κατι εχω ακουσει για τα MLS οτι δεν εχουν και τοσο καλη υποστηριξη στους χαρτες αληθευει?

Garmin και τα TomTom δε ξέρω και ουτε είχε και κανενας γνωστος να πω αποψη.δεν εχω ιδεα

τα μλς εχει μια χαρα υποστήριξη.Τωρα αν οι δρομοι αλλάζουν καθε 6μηνο επειδη ο μαλ@κας βουλευτης-διευθυντης αστυνομιας-μεγαλοδικαστης αποφασησε να μονοδρομησει το δρομο μπροστα απο το σπιτι του τι να σου κανει το μηχανημα :-D

Δημοσ.

Garmin και τα TomTom δε ξέρω και ουτε είχε και κανενας γνωστος να πω αποψη.δεν εχω ιδεα

τα μλς εχει μια χαρα υποστήριξη.Τωρα αν οι δρομοι αλλάζουν καθε 6μηνο επειδη ο μαλ@κας βουλευτης-διευθυντης αστυνομιας-μεγαλοδικαστης αποφασησε να μονοδρομησει το δρομο μπροστα απο το σπιτι του τι να σου κανει το μηχανημα :-D

Ετσι ακριβως !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

MLS Talk and drive φιλε μου οτι καλυτερο.

Φιλος μου εχει δοκιμασει οτι κυκλοφορει... ταξιτζης... λεει το καλυτερο!!

Δημοσ.

έχω το mls talk&drive 500 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. δρομολογήσεις , χάρτες και λειτουργία talk&drive σε πολύ καλό επίπεδο

Δημοσ.

Πέφτει όμως λίγη παραπληροφόρηση με τα MLS εδώ απ'οτι βλέπω. Επειδή είμαι κάτοχος MLS μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αργά και γενικός είχα αρκετά προβλήματα. Επίσης στο θέμα τις αναβάθμισης έχουν μια περίεργη πολιτική για χάρτες εξωτερικού, πρέπει να τους στείλεις την μνήμη και να σου κάνουν την αναβάθμιση να πληρώσεις 30€ και μετά στην στέλνουν πίσω, και μένεις χωρίς GPS για μερικές βδομάδες. Προσωπικά έχω δουλέψει με διάφορα μοντέλα TomTom και μου φάνηκαν πολύ καλά, είναι γρήγορα και ακριβή. Αν αγόραζα τώρα GPS θα έπερνα TomTom.

Δημοσ.

Πέφτει όμως λίγη παραπληροφόρηση με τα MLS εδώ απ'οτι βλέπω. Επειδή είμαι κάτοχος MLS μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αργά και γενικός είχα αρκετά προβλήματα.

για ποιο mls μιλάς. εγώ που χρησιμοποιώ το mls 4800 πάντως από ταχύτητα δεν έχω κανένα πρόβλημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πέφτει όμως λίγη παραπληροφόρηση με τα MLS εδώ απ'οτι βλέπω. Επειδή είμαι κάτοχος MLS μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αργά και γενικός είχα αρκετά προβλήματα. Επίσης στο θέμα τις αναβάθμισης έχουν μια περίεργη πολιτική για χάρτες εξωτερικού, πρέπει να τους στείλεις την μνήμη και να σου κάνουν την αναβάθμιση να πληρώσεις 30€ και μετά στην στέλνουν πίσω, και μένεις χωρίς GPS για μερικές βδομάδες. Προσωπικά έχω δουλέψει με διάφορα μοντέλα TomTom και μου φάνηκαν πολύ καλά, είναι γρήγορα και ακριβή. Αν αγόραζα τώρα GPS θα έπερνα TomTom.

Kαι εγω TomTom θα παρω...Εχω βαλει στο ματι το start 60...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...