KnightRider1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Πρώτα απ'όλα καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα.Έχω το κινητό που βλέπετε στην υπογραφή μου και σήμερα παρατήρησα ότι σε ορισμένα παιχνίδια και κυρίως στα Angry Birds δεν πιάνει η αφή του !! Βασικά πιάνει αλλα πρέπει να έχω το ένα μου δάχτυλο πάνω στην οθόνη και και με το άλλο να επιλέγω τι να κάνω.Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι καινούριο πριν 2 μήνες το πείρα και σήμερα το παρατήρησα αυτό το πρόβλημα ! Το κινητό είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση του λογισμικού Android (4.1.Β.0.431) Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Πρώτα απ'όλα καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα.Έχω το κινητό που βλέπετε στην υπογραφή μου και σήμερα παρατήρησα ότι σε ορισμένα παιχνίδια και κυρίως στα Angry Birds δεν πιάνει η αφή του !! Βασικά πιάνει αλλα πρέπει να έχω το ένα μου δάχτυλο πάνω στην οθόνη και και με το άλλο να επιλέγω τι να κάνω.Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι καινούριο πριν 2 μήνες το πείρα και σήμερα το παρατήρησα αυτό το πρόβλημα ! Το κινητό είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση του λογισμικού Android (4.1.Β.0.431) Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ;; Μου το κανε και εμένα το neo v. Απ' ότι είχα καταλάβει οφείλετε στην υψηλή θερμοκρασία. Δηλαδή μου το κανε όταν ανέβαζε θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εγώ ακριβώς το αντίθετο όταν είναι κρύο δεν πιάνει αλλά όταν ζεσταθεί λιγάκι παίρνει μπρος !! Τι μπορώ να κάνω μπας και φτιάξει ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εγώ ακριβώς το αντίθετο όταν είναι κρύο δεν πιάνει αλλά όταν ζεσταθεί λιγάκι παίρνει μπρος !! Τι μπορώ να κάνω μπας και φτιάξει ;;; Το πας για σερβις, γιατι σε λιγο καιρο δεν θα πιανει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Οοοοχ μην μου λέτε τέτοια τώρα αύριο ετοιμάζομαι για να φύγω για διακοπές!! :( :( Ρε παιδιά πρέπει να σας επισημάνω πως ΜΟΝΟ στα Angry Birds γίνεται αυτό που σας λέω στα υπόλιπα παιχνίδια είμαι μια χαρά και όταν κάνω στο κινητό απλή χρήση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εμεν αμου συμβαινει ατο στο galaxy ace και μονο στο ninja fruit. Angry birds που ειναι και πιο βαρια τα παιζει οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Οοοοχ μην μου λέτε τέτοια τώρα αύριο ετοιμάζομαι για να φύγω για διακοπές!! :( :( Ρε παιδιά πρέπει να σας επισημάνω πως ΜΟΝΟ στα Angry Birds γίνεται αυτό που σας λέω στα υπόλιπα παιχνίδια είμαι μια χαρά και όταν κάνω στο κινητό απλή χρήση Λοιπόν φίλε μου έχω το ίδιο κινητό γιρνα το σε 2.3.. το angry birds δεν υποστηρίζει ics.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα