Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αφή στο Sony Ericsson Arc S

KnightRider1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτα απ'όλα καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα.Έχω το κινητό που βλέπετε στην υπογραφή μου και σήμερα παρατήρησα ότι σε ορισμένα παιχνίδια και κυρίως στα Angry Birds δεν πιάνει η αφή του !! Βασικά πιάνει αλλα πρέπει να έχω το ένα μου δάχτυλο πάνω στην οθόνη και και με το άλλο να επιλέγω τι να κάνω.Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι καινούριο πριν 2 μήνες το πείρα και σήμερα το παρατήρησα αυτό το πρόβλημα !cry.pngcry.pngcry.png Το κινητό είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση του λογισμικού Android (4.1.Β.0.431) Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ;;whistling.pngwhistling.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα απ'όλα καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα.Έχω το κινητό που βλέπετε στην υπογραφή μου και σήμερα παρατήρησα ότι σε ορισμένα παιχνίδια και κυρίως στα Angry Birds δεν πιάνει η αφή του !! Βασικά πιάνει αλλα πρέπει να έχω το ένα μου δάχτυλο πάνω στην οθόνη και και με το άλλο να επιλέγω τι να κάνω.Το θέμα είναι ότι το κινητό είναι καινούριο πριν 2 μήνες το πείρα και σήμερα το παρατήρησα αυτό το πρόβλημα !cry.pngcry.pngcry.png Το κινητό είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση του λογισμικού Android (4.1.Β.0.431) Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ;;whistling.pngwhistling.png

Μου το κανε και εμένα το neo v.

Απ' ότι είχα καταλάβει οφείλετε στην υψηλή θερμοκρασία. Δηλαδή μου το κανε όταν ανέβαζε θερμοκρασία.

Εγώ ακριβώς το αντίθετο όταν είναι κρύο δεν πιάνει αλλά όταν ζεσταθεί λιγάκι παίρνει μπρος !! :( Τι μπορώ να κάνω μπας και φτιάξει ;;;

Το πας για σερβις, γιατι σε λιγο καιρο δεν θα πιανει καθολου.

Οοοοχ μην μου λέτε τέτοια τώρα αύριο ετοιμάζομαι για να φύγω για διακοπές!! :( :( :( :(

Ρε παιδιά πρέπει να σας επισημάνω πως ΜΟΝΟ στα Angry Birds γίνεται αυτό που σας λέω στα υπόλιπα παιχνίδια είμαι μια χαρά και όταν κάνω στο κινητό απλή χρήση

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Οοοοχ μην μου λέτε τέτοια τώρα αύριο ετοιμάζομαι για να φύγω για διακοπές!! :( :( :( :(

Ρε παιδιά πρέπει να σας επισημάνω πως ΜΟΝΟ στα Angry Birds γίνεται αυτό που σας λέω στα υπόλιπα παιχνίδια είμαι μια χαρά και όταν κάνω στο κινητό απλή χρήση

Λοιπόν φίλε μου έχω το ίδιο κινητό γιρνα το σε 2.3.. το angry birds δεν υποστηρίζει ics..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...