rook Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 καλησπέρα παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: δεν έχω τον flash player και οι σελίδες ανοίγουν σφαίρα αλλά δεν βλέπω τα διαφορα βίντεο. Κατεβάζω τον flash player 11 βλέπω τα βιντεο αλλά ο υπολογιστής κολάει τρομερά. Αυτό το κάνει εδώ και 4 μήνες περίπου. Ο υπολογιστής μου είναι "λίγο" παλιός. Κάρτα γραφικών:NVIDIA GeForce FX5500 256MB CPU 2.40 GHz 256 mb ram. WIN XP PRO. Ευχαριστώ...
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Στα βίντεο που παίζουν δοκίμασε να κάνεις δεξί κλίκ και ιδιότητες. Έχει μια επιλογή "hardware acceleration", ότι και αν είναι δοκίμασε μια το αντίθετο
DragonFighter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Καποια εκδοση του flash player παρουσιαζε προσφατα προβλημα με συγκεκριμενο browser. Δοκιμασε αλλον browser και βαλε παλι την τελευταια εκδοση του flash Sent from my iPhone using Insomnia
rook Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα δοκιμάσω και θα σας πω τα αποτελεσματα. Tελικά έβαλα τον google crome και όλα πάνε καλά. Μάλλον είχε πρόβλημα ο browser που είχα. Ευχαριστώ και πάλι.. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2012 από rook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα