Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρετε έχω μια μητρική τις alienware και θέλωνα βάλω έναν ssd sata iii και δεν ξέρω ποια από τις 6 είναι sataiii μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?

το μοντέλο είναι 046mhw

στα bios δενγράφει

η φωτογραφία είναι από τον υπολογιστή μου

http://www.ebay.com/itm/Dell-Alienware-Aurora-R3-Motherboard-46MHW-046MHW-DF1G9-LGA-1155-/150634670220

Δημοσ.

Sata 3 είναι οι θύρες που γράφουν sata 3(οι μεσαίες).

Επειδή παρατηρώ ότι και οι αριστερές δεν γράφουν κάτι αρα υποθέτω ότι και αυτές θα είναι sata III. Στα specs της μητρικής θα το γράφει.

Δημοσ.

λογικά εφόσον τα specs λένε 4ΧSATA2 kai 2XSATA3 υποθέτω ότι SATA3 είναι οι 2 λευκές θύρες.

Δημοσ.

Το ίδιο είναι.

Παίδες την φωτο την είδατε;

Δεν είναι το ίδιο, αυτό που βλέπεις στη φωτό είναι απλά η αρίθμηση των θυρών. Επειδη είναι η μία πάνω στην άλλη τις ονομάζει SATA1_2 και SATA3_4. Κανονικά έπρεπε να γράφει δίπλα και SATA5_6 αλλά μάλλον το παράβλεψαν. Τέλος πάντων οι θύρες SATA III είναι οι 2 λευκές με την αρίθμιση SATA1_2.

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο, αυτό που βλέπεις στη φωτό είναι απλά η αρίθμηση των θυρών. Επειδη είναι η μία πάνω στην άλλη τις ονομάζει SATA1_2 και SATA3_4. Κανονικά έπρεπε να γράφει δίπλα και SATA5_6 αλλά μάλλον το παράβλεψαν. Τέλος πάντων οι θύρες SATA III είναι οι 2 λευκές με την αρίθμιση SATA1_2.

Σωστό, my bad.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...