Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι τουλαχιστον 3 εγκεφαλικά για να μπορέσω να σε παρακολουθήσω φίλε μου.

Το τι έγραψα εγώ, το τι κατάλαβες εσύ, το τι έκανες quote παραφράζοντάς με, μου δείχνεις όντως οτι αν μη τι άλλο η αντίληψή σου χρήζει σημαντικής βελτίωσης.

Όυτε για καράβια μίλησα, ούτε για αγαθούς ούτε για αναμάρτητους. Αυτές είναι δικιές σου αναγωγές....

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έβαλες (σύμφωνα με το σκεπτικό σου) όλους τους κακούς μαζί και θεώρησες ότι αξίζουν ό,τι παθαίνουν.Και ότι οι υπόλοιποι υποφέρουν.

Προσπαθώ να σε πείσω ότι αυτή είναι η κοινωνία και στο χέρι του καθενός μας είναι με το παράδειγμα που δίνει ο καθένας μας (κατα το δοκούν) να ανατραπεί.

Μη στραβώνεις,μη στενοχωριέσαι,λεβεντόπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλείστο

Ό,τι έπιασες έπιασες,από βδομάδα cu,έχω ταξίδι-πάω βουνό.

Δημοσ.

Έβαλες (σύμφωνα με το σκεπτικό σου) όλους τους κακούς μαζί και θεώρησες ότι αξίζουν ό,τι παθαίνουν.Και ότι οι υπόλοιποι υποφέρουν.

Προσπαθώ να σε πείσω ότι αυτή είναι η κοινωνία και στο χέρι του καθενός μας είναι με το παράδειγμα που δίνει ο καθένας μας (κατα το δοκούν) να ανατραπεί.

Γνωρίζω καλά οτι έτσι είναι η κοινωνία, αφού την ζω και γω καθημερινά - δεν ζω σε γυάλα -.

Και αυτό που είπα (τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο) είναι ότι για κάποιους είναι ταιριαστή και τους αξίζει, για κάποιους άλλους όμως ίσως και να τους άξιζε κάτι καλύτερο.

Ούτε είπα οτι θα φτιάξω την κοινωνία, ούτε οτι θα εξορίσω/αφορίσω τους "κακούς".

P.S Καλό ταξίδι, και καλά να περάσεις σου έυχομαι.

Δημοσ.

ελλαδαρα.ευκαιρια για να κανουμε λαμογια ψαχνουμε.αν μας το κανει αλλος αυτο τρωμε τον τοπο να τον βρουμε να τον μπιπ.εμεις ομως οταν ειναι αν το κανουμε λεμε ελα μωρε για 500 ευρω κανεις ετσι.επισης οταν καποιος εχει οικονομικες δυσκολιες και ζοριζεται απλα δεν εχει χομπι η δινει μια παραταση στο χομπι του μεχρι να μαζεψει τα λεφτα που απαιτουνται για να το κανει.

Δημοσ.

η πλακα στο ολο θεμα ειναι οτι διαβαζεις τον τιτλο και περιμενεις να διαβασεις την περιπετεια που περασε ο topic starter απο εναν απατεωνα πωλητη στο ebay.

και τελικα διαβαζεις για μια τυπισσα που περιμενει να της χαιδεψουμε τα αυτια, να συμφωνησουμε μαζι της για να της φυγουν οι τυψεις για αυτο που ετσι κι αλλιως εχει αποφασισει να κανει...

:-(

Δημοσ.

πράγματι, 10 άχρηστες σελίδες για ένα κορίτσι που περιμένει επιβεβαίωση να κλέψει, ώστε να έχει λιγότερες τύψεις.

Δημοσ.

Θελεις να κλεψεις απο ενα λαθος;Αυτο ειναι καθαρο κλεψιμο κ αν εχεις σκοπο να το κανεις τι το βγαζεις βουκινο;Αν συμφωνουσαν μαζι σου 10 ατομα θα ησουν ηθικα καλυμενη;Δεν ξερω την πολιτικη του ebay αλλα ολο κ καποιος υπαλληλος δεν θα χρεωθει το λαθος;Αν ησουν στην θεση του;Η ζωη ειναι κυκλος...

Δημοσ.

Η λαμογια ειναι μεσα στο 80% των Ελληνων για αυτο ειμαστε σκατα σε ολα...Η πλακα ειναι οτι ρωταει κιολας..Σκεφτομαι να κλεψω να ξεχρεωσω...Εσεις τι θα κανατε;;Πισω να το δωσεις και να χρωστας!πιο καλα φτωχος η χρεωμενος παρα κλεφτης..

Δημοσ.

ενα απο τα επιχειρηματα σου για να κλεψεις ηταν και ο τζιρος τους

επισης

1) η φωτογραφια εχει κερδη αλλα ο εξοπλισμος δεν εχει

2) ο εμπορος φτιαχνει την μοναδα φλας...?

3) οι επαγγελματιες δεν εχουν παθος, εχουν οπτικη και ανταγωνισμο :rolleyes:

συνοψιζοντας:

το οτι ο κακομοιρης μπορει να χασει την δουλεια του [αν ειναι υπαλληλος], δεν σε καιει και πολυ βλεπω

oh well...

Καλά μην το παρατραβάς άλλο.. εκτος αν θέλεις για κάποιο δικό σου λόγο να έχεις πάντα την τελευταία κουβέντα...

βγάζουν μπόλικα ειδικά τα μεγάλα μαγαζιά που συνεργάζονται απευθείας με την canon/nikon κτλ τι νόμιζες δηλαδή ότι η nikon πουλάει 595 ευρώ το flash στον έμπορα και αυτός το δίνει 600 στον καταναλωτή? επειδή έχω έναν γνωστό που ασχολείται με paintball ξέρω πως markers που κάνουν πχ 400 ευρώ η λιανική τους η εταιρία παραγωγής τα δίνει 200-250 στους εμπορους.

τον "κακομοίρη" που λες το σκέφτηκα από το OP απλά εσύ μάλλον βαριέσαι να διαβάσεις και θες απλά να πεις κάτι έξυπνο....η που θα ακούγεται σε εσένα ως έξυπνο.

O malthador μίλησε για κλεψιά,μην αλλάζεις τις έννοιες σε παρακαλώ και λες ότι "έτυχε καταλάθος"

Επίσης οι ιερόδουλες δεν κλέβουν...την δουλειά τους κάνουν...και η όποια δουλειά είναι πιο τίμια καμιά φορά από τα να προσπαθείς να βγάλεις λεφτά μέσα από απατεωνιά...

ωραία εσύ και όσοι πιστεύουν τα παραπάνω λόγια απαντήστε μου σε αυτή την απλή ερώτηση

προτιμάτε η μάνασας να ήταν ..τάνα η να είχε κρατήσει τον φακό που της τον στείλανε καταλάθος η έστω να κλέβει που και που για να τα φέρει βόλτα?

ευχαριστώ.

Αν τύχει να βρεθώ ποτέ στην θέση σου, θα έπαιρνα τον μοναδικό δρόμο που υπάρχει, τουλάχιστον για εμένα, να του το επιστρέψω πίσω. Σκέψου να τύχαινε σε εσένα το ίδιο?! Δεν θα ήθελες να σου κάνει ο παραλήπτης τέτοια απατεωνιά! Επιπλέον, "λερώνεις" το όνομα των Ελλήνων!! Καιρός να μάθουν πως δεν είμαστε απολίτιστοι και απατεώνες αλλά λαός με αρχές και φιλότιμο!! Για εμένα αυτά είναι ανεκτίμητα!! Δεν μπορώ να αγοράσω αξιοπρέπεια και ούτε θα την χάσω για έναν φακό!! Και στην τελική, πεντακόσια ψοροευρώ είναι!! Δεν είναι και κανένα εκατομμύριο να πω ότι θα σωθείς οικονομικά!!!

Τέλος, μάλλον ο υπάλληλος θα τον πληρώσει αν κάνεις την λαδιά!!! Σκέψου πως και αυτός έχει υποχρεώσεις!! Σκέψου ότι μπορεί να έχει παιδιά, ενοίκιο και γενικά μια οικογένεια που περιμένει από αυτόν!! Μην βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα!!! Ελπίζω να σε έχω βάλει σε σκέψη και πως τελικά θα κάνεις το σωστό!!!

όπως είπα και σε προηγούμενα post μάλλον θα τον επιστρέψω... αλλα από την άλλη δεν ξέρω αν την πληρώσει ένας υπάλληλος γιατί αυτοί έχουν ολόκληρη μηχανογράφηση ο υπάλληλος από μονος του αποκλείεται να έκανε ένα τετοιο λάθος πρέπει να έτυχε να έγιναν συντονισμένα κάποιες ενέργειες στις οποιες εμπλέκονται διάφοροι υπάλληλοι γιατί είναι μεγάλη εταιρία όπως είπα, λογικά άλλος άνθρωπος θα είναι υπεύθυνος για τις ακυρώσεις άλλος για τις αποζημιώσεις άλλος για τα λογιστικά άλλος για την αποθήκη και άλλος για την αποστολή.. και όλοι αυτοί θα συνεννοούνται μέσω κάποιου ηλεκτρονικού συστήματος... άρα δεν νομίζω για μια λάθος αποστολή να τους απολύσουν όλους.

η πλακα στο ολο θεμα ειναι οτι διαβαζεις τον τιτλο και περιμενεις να διαβασεις την περιπετεια που περασε ο topic starter απο εναν απατεωνα πωλητη στο ebay.

και τελικα διαβαζεις για μια τυπισσα που περιμενει να της χαιδεψουμε τα αυτια, να συμφωνησουμε μαζι της για να της φυγουν οι τυψεις για αυτο που ετσι κι αλλιως εχει αποφασισει να κανει...

:-(

πράγματι, 10 άχρηστες σελίδες για ένα κορίτσι που περιμένει επιβεβαίωση να κλέψει, ώστε να έχει λιγότερες τύψεις.

Θελεις να κλεψεις απο ενα λαθος;Αυτο ειναι καθαρο κλεψιμο κ αν εχεις σκοπο να το κανεις τι το βγαζεις βουκινο;Αν συμφωνουσαν μαζι σου 10 ατομα θα ησουν ηθικα καλυμενη;Δεν ξερω την πολιτικη του ebay αλλα ολο κ καποιος υπαλληλος δεν θα χρεωθει το λαθος;Αν ησουν στην θεση του;Η ζωη ειναι κυκλος...

Η λαμογια ειναι μεσα στο 80% των Ελληνων για αυτο ειμαστε σκατα σε ολα...Η πλακα ειναι οτι ρωταει κιολας..Σκεφτομαι να κλεψω να ξεχρεωσω...Εσεις τι θα κανατε;;Πισω να το δωσεις και να χρωστας!πιο καλα φτωχος η χρεωμενος παρα κλεφτης..

Περιμένω με ενδιαφέρον το τόπικ που θα ανοίξει ο χαρούμενος παιδεραστής, που θα ζητάει πληροφορίες (και το κατα πόσο είναι ηθικό) για να ρίξει το 5χρονο γειτονόπουλο της πολυκατοικίας του.

Περιμένω επίσης να δω και τις συμβουλές στον επόμενο TS που θα ρωτάει πως θα στήσει όμορφα και ανέξοδα το επόμενο "nigerian scam" που ετοιμάζει (εδώ στις διαφημίσεις του insomnia).

Meanwhile

οι κατα τα άλλα συμπαθείς mods του φόρουμ, σφυρίζουν αδιάφορα.

P.S θα απαντούσα κατάλληλα στην TS αλλά το gagging effect της εμετίλας που μου έρχεται με πνίγει.

Απάντηση στους από πάνω και λοιπούς που αντιδράσανε παρόμοια...

Πραγματικά με εκνευρίσατε

Καταρχήν έγραψα 1000 φορες ότι δεν περιμένω καμια λαϊκή απόφαση για το τι θα κάνω απλά άνοιξα ένα θέμα προς συζήτηση στο μπλα μπλα νομίζω δεν θα προσβληθεί το forum αν μεταξύ στον καημένο μπιμπίκο στο αν υπάρχει ερωτας στις σχέσεις και στο τι κατοικίδιο έχει ο καθένας να μπει και αυτό το θέμα....

τέλος είναι πραγματικά γελοία η τόσο σθεναρή αντίδραση σας και ο τρόπος με τον οποιο διαρρηγνύεται τα ιμάτια σας... άλλος ξερνάει άλλος προτιμάει η μάνα του να είναι πόρνη παρα να κρατήσει τον φακό ΕΛΕΟΣ..

καταρχήν ναι αν τον κρατούσα δεν θα ηταν τόσο ηθικό αλλα σε καμια περίπτωση δεν ΚΛΕΒΩ

κλέβω σημαίνει ότι ξεγελώ κάποιον έτσι ώστε να καταφέρω να του αποσπάσω κάτι που του ανήκει και να το μεταφέρω στην κυριότητα μου.

εδώ η επιχείρηση από ΜΟΝΗ ΤΗΣ έκανε ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ και μου έστειλε τον φακό ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

δεν είναι ΟΥΤΕ σαν να πέσανε τα χρήματα κάποιου και να τα βρήκα γιατί όταν χάνεις χρήματα δεν τα χάνεις συνειδητά..(και πείτε τώρα όλοι εσείς που αηδιάζετε με εμενα ότι έχετε επιστρέψει όλα τα ευρώ που βρήκατε κάτω... ) είναι σαν να μου τα στείλανε σπίτι μου τα χρήματα αυτά μετά από συνειδητή ενέργεια για να αποπερατωθεί η αποστολή!

και πόσοι από εσάς που ξερνάτε εκνευρίζεστε και ντρέπεστε είστε οσίες παρθένες??

Δεν έχετε κρύψει ΤΙΠΟΤΑ από την εφορία??? δεν έχετε κάνει καμια λαμόγια μικρή μεγάλη ποτε σας?? έχετε επιστρέψει όλες τις ταινίες/ρούχα κτλ που είχατε δανειστεί από κάποιον συγγενή η φίλο στο παρελθόν? δεν έχετε ποτε σβήσει κλίση όταν τις σβήνανε?? δεν δεν δεν??? κτλ

ΧΕΣΤΕ με τότε άλλο να λέτε την άποψη σας και άλλο να με λοιδορείται και να λέτε υπερβολές και μελοδραματισμούς....

Δημοσ.

Δηλαδη αν πας στο περιπτερο κσι σου δωσει ρεστα απο 20ευρο 50αρικο θα το κρατησεις επειδη εγινε λαθος και δεν εκλεψες οπως λες;Μπραβο σου ωραια λογικη να την χαιρεσαι...Και ναι δεν εχω κρυψει τπτ στην ζωη μου και δν θα το κανω ουτε στην εφορια ουτε πουθενα...Εσυ μαλλον τα κανεις ηδη αυτα κ ανοιγεις ενα θεμα π ξερεις οτι θα προκαλεσει να σου πουμε τι;Αφου γουσταρεις κρατα το και τερμα.Η κλεψια παραμενει...

Δημοσ.

Δεν έχεις καταλάβει κάτι κοπελιά.

Το θέμα δεν είναι τι έχουμε κάνει εμείς και πότε και γιατί.

Το θέμα είναι ότι σκέφτεσαι να κάνεις λαμογιά και αντί να το κρύψεις έρχεσαι και ανοίγεις topic για συζήτηση με αγνώστους κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιον λόγο.

Στην ερώτηση που έβαλες αν προτιμούσα η μάνα μου να είναι πόρνη ή να κλέβει για να τα βγάλει πέρα, θα σου απαντήσω ότι αν κλέβει θα την βάλουν φυλακή. Οπότε η ερώτηση γίνεται, τι προτιμάς να έχεις μάνα πόρνη ή μάνα κλέφτρα στη φυλακή; Προτιμώ το πρώτο, τουλάχιστον έτσι θα την έχω κάθε μέρα σπίτι και δεν θα πεθάνω της πείνας κιόλας γιατί δεν έχω κανέναν να με θρέψει ούτε θα καταλήξω ζητιανάκι στα φανάρια ή να κλέβω κι εγώ.

Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και σε καλή μεριά κιόλας, αλλά μην έχεις την απαίτηση να σε ράνουμε με ροδόνερο για την πράξη σου. Στο κάτω κάτω εσύ η ίδια άνοιξες το τόπικ, όχι εμείς. Να είσαι έτοιμη να δεχτείς και την κριτική, ή τουλάχιστον να το έχεις εις γνώση την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις κάτι παρόμοιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...