Chupacabra Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 @ sintalkas Δηλαδή δεν έκανες πλάκα παραπάνω όταν είπες "...να τον εξοντώσεις για να πάει κατευθείαν στην κόλαση ,δηλαδή εκεί από που ήρθε"; Sorry, είχα την εντύπωση ότι δεν ζούμε στον Μεσαίωνα... Όσο για την topic starter, ελπίζω να μην σκέφτεται η πλειοψηφία των νέων Ελλήνων όπως η ίδια, γιατί τότε δεν έχουμε ελπίδα να γίνουμε ποτέ σοβαρή χώρα.
Timour21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Περιμένω με ενδιαφέρον το τόπικ που θα ανοίξει ο χαρούμενος παιδεραστής, που θα ζητάει πληροφορίες (και το κατα πόσο είναι ηθικό) για να ρίξει το 5χρονο γειτονόπουλο της πολυκατοικίας του. Περιμένω επίσης να δω και τις συμβουλές στον επόμενο TS που θα ρωτάει πως θα στήσει όμορφα και ανέξοδα το επόμενο "nigerian scam" που ετοιμάζει (εδώ στις διαφημίσεις του insomnia). Meanwhile οι κατα τα άλλα συμπαθείς mods του φόρουμ, σφυρίζουν αδιάφορα. P.S θα απαντούσα κατάλληλα στην TS αλλά το gagging effect της εμετίλας που μου έρχεται με πνίγει.
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Περιμένω με ενδιαφέρον το τόπικ που θα ανοίξει ο χαρούμενος παιδεραστής, που θα ζητάει πληροφορίες (και το κατα πόσο είναι ηθικό) για να ρίξει το 5χρονο γειτονόπουλο της πολυκατοικίας του. Περιμένω επίσης να δω και τις συμβουλές στον επόμενο TS που θα ρωτάει πως θα στήσει όμορφα και ανέξοδα το επόμενο "nigerian scam" που ετοιμάζει (εδώ στις διαφημίσεις του insomnia). Meanwhile οι κατα τα άλλα συμπαθείς mods του φόρουμ, σφυρίζουν αδιάφορα. P.S θα απαντούσα κατάλληλα στην TS αλλά το gagging effect της εμετίλας που μου έρχεται με πνίγει. Από την άλλη όμως έχει αξία να βλέπεις πως σκέπτεται ο κόσμος και τι απόψεις εκφράζει "ανώνυμα" και να βγάζεις τα συμπεράσματά σου.
Timour21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Από την άλλη όμως έχει αξία να βλέπεις πως σκέπτεται ο κόσμος και τι απόψεις εκφράζει "ανώνυμα" και να βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Είμαι πολύ εκνευρισμένος, για να συμμετέχω στην "συζήτηση" πολιτισμένα φίλε μου. Θα περιοριστώ στο να πω, οτι κάποιοι ελληνες, ζούνε στην ελλάδα που τους αξίζει. Κρίμα όμως για τους υπόλοιπους.
Nephelia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εντάξει τώρα γίνεσαι τραγικός... δηλαδή εσύ θα έλεγες "δεν έχω μούτρα να αντικρίσω την κοινωνία γιατί η μάνα μου πούλησε έναν φακό που της στείλανε από λάθος -η έστω έκλεψε έναν φακό- για να με μεγαλώσει" η θα έλεγες "δεν έχω μούτρα στην κοινωνία γιατί η μάνα μου βγαίνει στο πεζοδρόμιο" μην τρελαθούμε δηλαδή... πες μας τωρα ότι καλύτερα 1000 φορες να έχεις μάνα .. ...τάνα παρα να έχει πουλήσει φακό που της τον στείλανε καταλάθος... O malthador μίλησε για κλεψιά,μην αλλάζεις τις έννοιες σε παρακαλώ και λες ότι "έτυχε καταλάθος" Επίσης οι ιερόδουλες δεν κλέβουν...την δουλειά τους κάνουν...και η όποια δουλειά είναι πιο τίμια καμιά φορά από τα να προσπαθείς να βγάλεις λεφτά μέσα από απατεωνιά...
laptop_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Θα περιοριστώ στο να πω, οτι κάποιοι ελληνες, ζούνε στην ελλάδα που τους αξίζει. Κρίμα όμως για τους υπόλοιπους. Ο κάθε άνθρωπος ζει στο χωρόχρονο που έχει χαράξει για πάρτη του,διανθισμένο με τις γιρλάντες της εκπαίδευσης/μόρφωσής του. Δεν είναι απαραίτητο να πικροχολιάζεις για όλους τους Έλληνους.
Timour21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ο κάθε άνθρωπος ζει στο χωρόχρονο που έχει χαράξει για πάρτη του,διανθισμένο με τις γιρλάντες της εκπαίδευσης/μόρφωσής του. Δεν είναι απαραίτητο να πικροχολιάζεις για όλους τους Έλληνους. Το να γράφω για να με καταλάβει κάποιος που βρίσκεται στις μεσαίες τάξεις του δημοτικού, και να αντιλαμβάνεται επίσης κάποιος οτι μιλάω για ΟΛΟΥΣ τους ελληνες, απο την στιγμή που αναφέρω ρητά και ξεκάθαρα ΚΑΠΟΙΟΙ και οχι ΟΛΟΙ, είναι κάτι που με στεναχωρεί. Πραγματικά κατάλαβες τι έγραψα? ή γράφεις για να γράφεις?
laptop_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το να γράφω για να με καταλάβει κάποιος που βρίσκεται στις μεσαίες τάξεις του δημοτικού, και να αντιλαμβάνεται επίσης κάποιος οτι μιλάω για ΟΛΟΥΣ τους ελληνες, απο την στιγμή που αναφέρω ρητά και ξεκάθαρα ΚΑΠΟΙΟΙ και οχι ΟΛΟΙ, είναι κάτι που με στεναχωρεί. Πραγματικά κατάλαβες τι έγραψα? ή γράφεις για να γράφεις? Πάντα έγραφα για να γράφω,στο χέρι του καθενός και σε συνδυασμό με το μακροσκούληκο που έχει φωλιάσει είναι τί θα γκιέψει απ' αυτά.
Timour21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Άρα τι? να υποθέσω οτι έχεις περιορισμένη αντίληψη ή δεν διαβάζεις τι γράφει ο άλλος και παρόλα αυτά απαντάς?
laptop_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ο αφορεσμός "σας αξίζει η Ελλάδα που ζείτε". Πάμε μπινελίκια;
Timour21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ναι τι δεν καταλαβαίνεις? Τα λαμόγια οι κλέφτες και οι απατεώνες αξίζουν 100% να κυβερνούνται απο τους ομοίους τους. Κρίμα είναι όμως μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Δεν νομίζω να πικροχολιάζω λοιπόν κανέναν έντιμο Έλληνα, πόσο μάλλον να τους τσουβαλιάζω όλους μαζί.
psy_simon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αν τύχει να βρεθώ ποτέ στην θέση σου, θα έπαιρνα τον μοναδικό δρόμο που υπάρχει, τουλάχιστον για εμένα, να του το επιστρέψω πίσω. Σκέψου να τύχαινε σε εσένα το ίδιο?! Δεν θα ήθελες να σου κάνει ο παραλήπτης τέτοια απατεωνιά! Επιπλέον, "λερώνεις" το όνομα των Ελλήνων!! Καιρός να μάθουν πως δεν είμαστε απολίτιστοι και απατεώνες αλλά λαός με αρχές και φιλότιμο!! Για εμένα αυτά είναι ανεκτίμητα!! Δεν μπορώ να αγοράσω αξιοπρέπεια και ούτε θα την χάσω για έναν φακό!! Και στην τελική, πεντακόσια ψοροευρώ είναι!! Δεν είναι και κανένα εκατομμύριο να πω ότι θα σωθείς οικονομικά!!! Τέλος, μάλλον ο υπάλληλος θα τον πληρώσει αν κάνεις την λαδιά!!! Σκέψου πως και αυτός έχει υποχρεώσεις!! Σκέψου ότι μπορεί να έχει παιδιά, ενοίκιο και γενικά μια οικογένεια που περιμένει από αυτόν!! Μην βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα!!! Ελπίζω να σε έχω βάλει σε σκέψη και πως τελικά θα κάνεις το σωστό!!!
laptop_man Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ναι τι δεν καταλαβαίνεις?Πολλά. Τα λαμόγια οι κλέφτες και οι απατεώνες αξίζουν 100% να κυβερνούνται απο τους ομοίους τους. Κρίμα είναι όμως μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Να τς μαζέψουμε σ' ένα καράβι εμείς οι αναμάρτητοι και να τους πάμε αλλού.Λες; Δεν νομίζω να πικροχολιάζω λοιπόν κανέναν έντιμο Έλληνα, πόσο μάλλον να τους τσουβαλιάζω όλους μαζί. Τις έστιν αγαθός; Κοινώς,ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Με είπες χαζό,σωστά;Μόλις πήρες θέση στο καράβι που λέγαμε. Κάτσε και με τη ζωή σου στρώσ' τα,αν όχι τα παιδιά σου τουλάχιστον τα εγγόνια σου θα απολαύσουν. Μας πήγαν πίσω πενήντα χρόνια ρε,δεν μας πήραν τα χρωματιστά χαρτάκια απ' τη τσέπη,κοινωνική είναι η γαμημένη η κρίση.
javavall Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 έπειτα 500 ευρώ για εμάς είναι πολλά, για αυτούς όμως είναι το 1/10 με 1/100 του τζίρου της μιας μέρας... Δεν στέκει το σκεπτικό σου εδώ. Τα λεφτά θα τα χρεωθεί ένας απλός υπάλληλος. Υποθετικά μιλώντας, σκέψου ότι είναι μια κοπέλα σαν και εσένα που έχει δυσκολίες και έχει ανάγκη τα λεφτά, όλο το ποσό από το μισθό της. Από απλή απώλεια χρημάτων, μπορεί να φτάσει να απολυθεί και να πάρει την κάτω βόλτα η ζωή της... επειδή εσύ κράτησες τον φακό. (Δεν θέλω να γίνομαι δραματικός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί) Αν και πιστεύω ότι ήδη έχεις αποφασίσει να κρατήσεις τον φακό μόνο και μόνο επειδή άνοιξες το θέμα, άσχετα με το τι θα διαβάσεις εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις