Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για την ακρίβεια ο φτηνότερος που βρήκα στο internet κάνει 460

βεβαια έχω και ένα ακόμη χαρτί (όσο αφορά στο τι τιμή θα τον πωλούσα) δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάτι έχει παίξει με την αντιπροσωπεία και σχεδόν κανένας δεν έχει canon μηχανές και φακούς.. ειδικά τον συγκεκριμένο δεν τον βρίσκεις σε κανένα ιντερνετικό κατάστημα το ρώτησα..

Δημοσ.

νομικά δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι γιατί μου στείλανε το φακό μόνοι τους δεν τους κορόιδεψα κάπως εγώ (πχ σαν τους νιγηριανούς να στείλω email ότι τους πλήρωσα η και εγώ δεν ξέρω τι)

έπειτα 500 ευρώ για εμάς είναι πολλά, για αυτούς όμως είναι το 1/10 με 1/100 του τζίρου της μιας μέρας...

αλλα ναι μάλλον δεν θα τον δεχτώ.. αλλα η αλήθεια είναι πως πάραυτα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου... θα δούμε την στιγμή της κρίσης όταν θα φτάσει το δέμα.

κοιταξες και τον ισολογισμο τους ρε θηριο...?

Δημοσ.

κοιταξες και τον ισολογισμο τους ρε θηριο...?

Όχι κοίταξα τα χιλιάδες feedbacks τους (ανάλογα των πωλήσεων) και το εμπόρευμα που αναρτούν (και αυτό τεράστιο σε αριθμό)

επίσης ξέρω και το e-shop τους που είναι μεγάλο...

και γενικά είναι δημοφιλής επιχείρηση στο είδος.

Δημοσ.

Όχι κοίταξα τα χιλιάδες feedbacks τους (ανάλογα των πωλήσεων) και το εμπόρευμα που αναρτούν (και αυτό τεράστιο σε αριθμό)

επίσης ξέρω και το e-shop τους που είναι μεγάλο...

και γενικά είναι δημοφιλής επιχείρηση στο είδος.

ωραια τοτες

ακου και αυτο

ο τζιρος δεν ειναι κερδη

και στα ηλεκτρονικα ο τζιρος ειναι μηδαμινος...

Δημοσ.

ωραια τοτες

ακου και αυτο

ο τζιρος δεν ειναι κερδη

και στα ηλεκτρονικα ο τζιρος ειναι μηδαμινος...

ωραία τώρα που απόδειξες την νοημοσύνη σου πες μου τι σχέση έχουν αυτά με το topic?

επίσης ποτε είπα ότι ο τζίρος είναι κέρδη?

και τέλος σε πληροφορώ ότι στην φωτογραφία τα κέρδη είναι τεραστια εκτος αν πιστεύεις εσύ ότι μια μονάδα flash έχει τόσο υψηλή τεχνολογία και θέλει τόσες εργατοώρες για να παραχθεί που δικαιολογεί τα 600 ευρώ.. όλα τα χόμπι (φωτογραφία,ποδηλασία κτλ) είναι τομείς με μεγάλο κέρδος επειδή εκμεταλλεύονται το πάθος και την ανάγκη των επαγγελματιών.

Δημοσ.

γύρνα το πίσω, μην το σκεφτεις καν.εδω εμένα για 50ε με κυνηγήσαν νομικά σε ίδια περιπτωση και τρέχω εδώ και 2 χρόνια.νομίζεις θα σου χαρστούν? και δε μιλάμε για 50ε αλλά για 500!!

Δημοσ.

γύρνα το πίσω, μην το σκεφτεις καν.εδω εμένα για 50ε με κυνηγήσαν νομικά σε ίδια περιπτωση και τρέχω εδώ και 2 χρόνια.νομίζεις θα σου χαρστούν? και δε μιλάμε για 50ε αλλά για 500!!

ναι μάλλον πίσω θα το στείλω... αλλα δεν θα το κάνω για το νομικό της υπόθεσης.. μας χωρίζει και ένας ωκεανός διαφορετικά δικαια σύνορα κτλ που να τρέχουν τώρα.. στην δικη σου περίπτωση φαντάζομαι πως η επιχείρηση ηταν εδώ στην ελλάδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία τώρα που απόδειξες την νοημοσύνη σου πες μου τι σχέση έχουν αυτά με το topic?

επίσης ποτε είπα ότι ο τζίρος είναι κέρδη?

και τέλος σε πληροφορώ ότι στην φωτογραφία τα κέρδη είναι τεραστια εκτος αν πιστεύεις εσύ ότι μια μονάδα flash έχει τόσο υψηλή τεχνολογία και θέλει τόσες εργατοώρες για να παραχθεί που δικαιολογεί τα 600 ευρώ.. όλα τα χόμπι (φωτογραφία,ποδηλασία κτλ) είναι τομείς με μεγάλο κέρδος επειδή εκμεταλλεύονται το πάθος και την ανάγκη των επαγγελματιών.

ενα απο τα επιχειρηματα σου για να κλεψεις ηταν και ο τζιρος τους

επισης

1) η φωτογραφια εχει κερδη αλλα ο εξοπλισμος δεν εχει

2) ο εμπορος φτιαχνει την μοναδα φλας...?

3) οι επαγγελματιες δεν εχουν παθος, εχουν οπτικη και ανταγωνισμο :rolleyes:

συνοψιζοντας:

το οτι ο κακομοιρης μπορει να χασει την δουλεια του [αν ειναι υπαλληλος], δεν σε καιει και πολυ βλεπω

oh well...

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

να τον κλέψω ή όχι;

έτσι κι αλλιώς είναι δικό του λάθος

έτσι κι αλλιώς αυτός πληρώνεται καλύτερα

έτσι κι αλλιώς εμένα θα μου λύσει το πρόβλημα

έτσι κι αλλιώς κι εμένα μου έχουν κάνει μπινιά στο παρελθόν

έτσι κι αλλιώς............................

είναι εντυπωσιακό πόσες περιπτώσεις, αν κοιτάξει λίγο κανείς τα θέματα των τελευταίων ημερών, θα βρει όπου ο καθένας δικαιολογεί τον...εαυτό του τόσο άνετα.

ότι και να κάνουμε (από απλή παράνομη στάθμευση μέχρι φόνο) έχουμε όλα τα δίκια με το μέρος μας.

μάλλον αυτό εννούμε όταν λέμε "κράτος δικαίου". είναι το κράτος που έχουν όλοι δίκιο!!!

καλή συνέχεια στον προβληματισμό των σχετικών θεμάτων

to steal or not to steal? there is no question

Δημοσ.

Δηλαδή αν κάποιος βγάζει περισσότερα λεφτά από σένα έχεις δικαίωμα να τον κλέψεις; Τι λογική είναι αυτή γ@μό το κέρατό μου; Αν θες να βγάλεις λεφτά τράβα δούλεψε, αν βαριέσαι κάτσε και ψόφα στην πείνα, δεν δικαιολογείσαι για κανένα λόγο να κλέψεις κάποιον απλά και μόνο "επειδή δε θα του λείψουν", λες και ξέρεις εσύ αν θα του λείψουν ή όχι.

Δημοσ.

αν είναι πλούσιος αλλά λαμόγιο ,όχι μόνο δικαιούσαι να τον κλέψεις αφού του αξίζει ,αλλά ακόμα και να τον εξοντώσεις για να πάει κατευθείαν στην κόλαση ,δηλαδή εκεί από που ήρθε.Στο κάτω ,κάτω της γραφής ,ένα λαμόγιο λιγότερο.Αυτή είναι η άποψη μου ,φυσικά όμως δεν θα σκότωνα ποτέ κανένα..

Στο θέμα μας εγώ θα έλεγα να κρατήσεις τον φακό και αν σε απειλήσει με αγωγή ,τότε δώσε τους τα λεφτά να ξεμπερδεύεις.....

Δημοσ.

αν είναι πλούσιος αλλά λαμόγιο ,όχι μόνο δικαιούσαι να τον κλέψεις αφού του αξίζει ,αλλά ακόμα και να τον εξοντώσεις για να πάει κατευθείαν στην κόλαση ,δηλαδή εκεί από που ήρθε.Στο κάτω ,κάτω της γραφής ,ένα λαμόγιο λιγότερο.Αυτή είναι η άποψη μου ,φυσικά όμως δεν θα σκότωνα ποτέ κανένα..

Και σαν αυτοβούλως δικαστής αποφασίζει ο καθένας σύμφωνα με το σκεπτικό του; Γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να κρίνουν; Που στην τελική όλοι κρίνουν με το σκεπτικό "το πορτοφόλι μου vs το πορτοφόλι σου" και αν του αλλουνού είναι πιο γεμάτο τότε αυτόματα είναι λαμόγιο/δεν θα του λείψουν/και αυτός τα έκλεψε.

Δε σοβαρεύεστε λέω 'γω;

Το ότι περνάει η χώρα κρίση δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να γίνει κλεφτρόνι. Άκου να δεις που θα συζητάμε και για το αν είναι σωστό ή όχι να κλέβεις... Μλκ που έχουμε φτάσει έλεος

Δημοσ.

δεν το κρίνω από το πόσα λεφτά βγάζει αλλά από τον βιο που διάγει και συνεχίζω να είμαι της άποψης αυτής σύμφωνος,εξάλλου το να κλέβεις τον κλέφτη είναι καλύτερο από το να κλέβεις ένα τίμιο άνθρωπο...

Δημοσ.

δεν το κρίνω από το πόσα λεφτά βγάζει αλλά από τον βιο που διάγει και συνεχίζω να είμαι της άποψης αυτής σύμφωνος,εξάλλου το να κλέβεις τον κλέφτη είναι καλύτερο από το να κλέβεις ένα τίμιο άνθρωπο...

Καλύτερο βρίσκω το να μην κλέβεις καθόλου, όσο παράλογο και αν φαίνεται.

Δημοσ.

Όσο αυξάνουν τέτοια περιστατικά πέφτει και η αξιοπιστία της χώρας. Οπότε κάνε μου τη χάρη και στείλε πίσω το φακό, διότι όταν μετά από δύο μήνες θα θέλω να πάρω εγώ έναν φακό και ο άλλος δε στέλνει σε Ελλάδα λόγω τέτοιων περιστατικών, εγώ θα μπινελικώνω εσένα.

;)

Φυσικά όμως, μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά του ταχυδρομείου, δε θα μπεις εσύ μέσα για δικό τους λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...