Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ξανακάνει μια μπινιά αλλα ok δεν ήταν και ακριβώς ανήθικο βασικά ίσος να μην ήταν και καθόλου...

πριν κάνα 3 χρονια βγαίνοντας από το λιμάνι του πειραιά με πλησιάζει κάποιος για να μου πουλήσει ένα nokia η95... είχε αυθεντικό περίβλημα με logo της vodafone το μενού έμοιαζε πολύ με το κανονικό και η μπαταρία ήταν αυθεντική.. δεν είχε υποδοχές για 2 sim κτλ αλλα τελικά ήταν κινέζος..

το πωλούσε 100 ευρώ δήθεν ότι είχε ανάγκη τα λεφτά ήταν από συμβόλαιο αυτό κτλ... εγώ πίστεψα απλά πως το έκλεψε από κανένα μαγαζί και έδωσα 100 ευρώ και το πήρα... (συμτωματικά -πολλές συμπτώσεις ξέρω :P και εμενα με παραξενεύει τώρα :P - είχα ανάγκη από κινητό γιαυτο το αγόρασα)

μετά όμως κατάλαβα πως ήταν κινέζος το nokia..

και έβγαλα μια αγγελία να το πουλήσω αλλα όχι ως αυθεντικό αλλα δεν υπερτόνισα ότι ήταν και μπανανιά απλά έβγαλα ότι είναι nokia like κινητό και ξεχώρισα τα αυθεντικά κομμάτια που έχει άρα τα υπόλοιπα δεν ήταν και τα specs του -που δεν μοιάζανε με αυτά του αυθεντικού-

και μου το αγόρασε κάποιος και δεν παραπονέθηκε..

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

δηλαδή λες αν δεν μου επιστρέψει τα 100 ευρώ το παιδί που μου πούλησε την κάμερα μέσα από το insomnia να κρατήσω και εγώ τον φακό από την αμερική? :P

Οχι ακριβως, λεω πως αν κρατησεις το φακο, δεν θα εχεις δικαιωμα διαμαρτυριας για τα 100 ευρω, ουτε για τα επομενα κ.ο.κ, αλλα και ουτε να λες "τι κριμα που ο ταδε πωλητης/site δε στελνει αντικειμενα στην ελλαδα".

Αν και, τωρα που ξανασκεφτομαι το πως το αντιλαμβανεσαι, screw that, ετσι κι αλλιως θα τον κρατησεις οποτε σε καλη μερια κι απο μενα (α λα sugata).

Δημοσ.

Την εφορία ρωτάς πως να κλέψεις, απατεωνιά στο ebay πας να κάνεις. Συνέχισε

καμια σχέση τρόπο για να παίρνω με δόσεις η να βγάλω δικη μου κάρτα εψαχνα

Χρησιμοποιώντας παραθυράκια για το τυπικό του θέματος..

ισα ισα όχι να την κλέψω αλλα αν διαβάσεις τα post ήμουν πρόθυμη να πληρώσω κιόλας μερικά εκατοστάρικα ΦΠΑ χωρίς να υποχρεούμαι (μιας και δεν έχω εισοδήματα) αρκεί μετά να φαίνομαι ότι έχω μια δήλωση με την οποια να μου εγκριθεί ας πούμε μια κάρτα...

Βρες άλλους τέσσερις των 100....

δεν κατάλαβες καλά τα 100 αυτά είναι δικά μου έξτρα λεφτά που τα πήρε από λάθος μου αυτός.. άρα αν βρω άλλες 4 τέτοιες περιπτώσεις θα χάσω 400 euro δεν θα κερδίσω..

Δημοσ.

να μου εγκριθεί ας πούμε μια κάρτα...

και μετά να αρχίσουν τα καλά....

....τα φέσια.

Aww-Yeah-meme.png

Δημοσ.

Όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρει στ´ αλάτι.

ναι αλλα το βρίσκει και αυτος που δεν κατουραει

btw εγω θα ρωταγα στα ΕΛΤΑ εαν δεν το δεχτω τι θα γινει, δηλαδη εαν θα επιστραφει πισω, ή εαν θα πρεπει να πληρωσω εκτελωνισμους, μεταφορικα κτλ με σκοπο να επιστρεψει πισω. Αν ηταν το πρωτο δεν θα το δεχομουν αλλα αν ηταν το δευτερο θα το δεχομουν διοτι θα μου ερχοταν ενα ποσο περιπου οσο το αρχικο (υπερβολη) για ενα λαθος δικο τους.

Δημοσ.

Οχι ακριβως, λεω πως αν κρατησεις το φακο, δεν θα εχεις δικαιωμα διαμαρτυριας για τα 100 ευρω, ουτε για τα επομενα κ.ο.κ, αλλα και ουτε να λες "τι κριμα που ο ταδε πωλητης/site δε στελνει αντικειμενα στην ελλαδα".

Αν και, τωρα που ξανασκεφτομαι το πως το αντιλαμβανεσαι, screw that, ετσι κι αλλιως θα τον κρατησεις οποτε σε καλη μερια κι απο μενα (α λα sugata).

ακόμη αυτό δεν το ξέρω... όπως είπα εδώ απλά άνοιξα το θέμα για συζήτηση δεν περιμένω επιβεβαίωση η απόρριψη

ναι το σκέφτομαι σοβαρά

αλλα επίσης σκέφτομαι σοβαρά και να μην τον πάρω

την απόφαση θα την πάρω φυσικά εγώ

Το άτομο μας κάνει πλάκα και το πήραμε χαμπάρι μετά από 4 σελίδες.

γιατί το λες αυτό?

Δημοσ.

και μετά να αρχίσουν τα καλά....

....τα φέσια.

Aww-Yeah-meme.png

το thread με την δήλωση στην εφορία έγινε προτού συνεννοηθώ με την φίλη μου για να πάρω τον φακό.. έψαχνα τρόπο για να αγοράσω τον φακό γιαυτο και το άνοιξα

δεν είμαι σπάταλη αλλα όπως εξηγώ και εκεί καμια φορα είναι δύσκολα να βρω ντούκου λεφτά για τα πράματα που χρειάζομαι (όπως ο φακός) και οι δόσεις θα ήταν μεγάλη βοήθεια..

και αυτά που χρωστάω τώρα είναι ελεγχόμενα από εμενα απλά θα με ζορίσουν γιατί έχω τώρα και τον φακό.

Δημοσ.

ναι αλλα το βρίσκει και αυτος που δεν κατουραει

Είναι παροιμία συμβουλευτικού τύπου,έχοντας σαν βάση τη μοναδικότητα του κάθε ανθρωπου,ο συ μισείς ετέρω μην ποιήσεις.

Πάω για ύπνο.

Δημοσ.

Είναι παροιμία συμβουλευτικού τύπου,έχοντας σαν βάση τη μοναδικότητα του κάθε ανθρωπου,ο συ μισείς ετέρω μην ποιήσεις.

Πάω για ύπνο.

Ναι αλλα μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Καληνύχτα.

Δημοσ.

Εγώ λέω να μην το κάνεις γιατί πέραν του ηθικού,μπορεί να μπλέξεις και νομικά.

Λες να σου χαρίσουν έτσι έυκολα 1000+ ευρώ;

Το δύσκολο στις μέρες μας είναι να είσαι τιμιος..Να είσαι απατεώνας είναι το εύκολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...