Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω μια ερωτηση για σκληρους δισκους 2ΤΒ ή 1ΤΒ με συνδεσημοτητα 6Gb/s, η μιτρικη που υποστιριζει 3Gb/s, με την εγκατασταση του σκληρου μεσω DISK MANAGEMENT θα λυτουργει κανονικα ο σκληρος στα 3Gb/s ή οχι; θα υπαρξουν προβληματα; Περιμενω τη γνωμη σας...

H μιτρικη μου Link

Δημοσ.

Μια χαρά θα δουλεύει ο δίσκος σου μην σε αγχώνει καθόλου. Δε θα έχεις τεχνικά προβλήματα.

Γενικά οι μηχανικοί δίσκοι δε πιάνουν τις ταχύτητες των 6Gb/s που διαφημίζουν, αλλά στη περίπτωση σου θα δίνει σχεδόν το μέγιστο throughput που μπορεί να σου δώσει η Μ/Β σου.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω μια ερωτηση για σκληρους δισκους 2ΤΒ ή 1ΤΒ με συνδεσημοτητα 6Gb/s, η μιτρικη που υποστιριζει 3Gb/s, με την εγκατασταση του σκληρου μεσω DISK MANAGEMENT θα λυτουργει κανονικα ο σκληρος στα 3Gb/s ή οχι; θα υπαρξουν προβληματα;

Για να καταλάβεις το περί "1.5", "3" και "6", σύγκρινέ το (όχι απόλυτα, αλλά για να καταλάβεις) με τις ταχύτητες των Internet Providers : σου λένε (μάξιμουμ) 24άρα, και πιάνεις από καμμιά 15αριά έως καμμιά 6άρα.

Στην δε μητρική σου ο δίσκος σου θα λειτουργεί "σα να ήταν SATA II" ("3άρης", δηλαδή).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...