nikosops Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 καλησπερα σημερα εχτισα τον πρωτο μου υπολογιστη. ολα καλα μεχρι που μου εβγαλε μπλε οθονη μετα απο 2 ωρεσ λειτουργιας. Δεν προλαβα να διαβασω τι ελεγε γιατι εκανε επανακινηση αλλα δεν εδωσα σημασια. Τωρα το απογευμα μου ξαναεβγαλε αλλα δεν εκανε επανακινηση και ετσι διαβασα τι ελεγε. αλλα δεν καταλαβα και πολλα. κατι για τισ μνημεσ ελεγε και για το cache. μηπωσ πρεπει να κανω καμια ρυθμηση στο bios? τι να κανω? τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη βρηκα αυτο το προγραμμα http://code4tech.blogspot.gr/2012/05/blog-post_10.html να το δοκιαμασω? CPU: Intel i7 3770K Motherboard: ASRock Z77 Extreme4 RAM: Corsair Vengeance 2x4GB 1600Mh/z HDD: WD Cavian Blue 1TB Sata 6Gbit/s PSU: Silverstone Strider Plus 850W GPU: θα παρω σε λιγο Please Help!!
kostastnt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το σφάλμα που σου βγάζει googlάρε το και δες τι λύσεις παίζουν.. Αν έλεγα για μνήμες τρέξε και το memtest για 4-5 κύκλους..
nikosops Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το σφάλμα που σου βγάζει googlάρε το και δες τι λύσεις παίζουν.. Αν έλεγα για μνήμες τρέξε και το memtest για 4-5 κύκλους.. τι ακριβωσ να γραψω στο google? οι μνημεσ ειναι καινουργιεσ τι προβλημα μπορει να εχουν? δοκιμασα τo bluesscreenview αλλα δεν εβγαλα ακρη γιαυτο ανεβασα αυτη τη φωτο με αυτα που μου εβγαλε http://imageshack.us.../689/nikos.png/ παιδια σασ παρακαλω βοηθηστε. ιδιο προβλημα (και χειροτερο ειχα με το προηγουμενο υπολογιστη και δεν καταφερα να το διορθωσω για αυτο πηρα) Οχι παλι τα ιδια λετε να κανω επαναφορα το βιοσ? πωσ το κανω? με το ClearCMOS? και δεν ειναι μονο η μλπε οθονη! Γενικοτερα κολλαει στιγμαια σε απλα πραγματα! οπωσ οταν δουλευω στον firefox! φταιει για ολα αυτα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 παιδια σασ παρακαλω βοηθηστε. Βοηθα να σε βοηθησουμε. Εκανες τον κοπο να διαβασεις το link που σου εδωσα? Κολλησες καπου?
nikosops Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το διαβασα ολο το λινκ αλλα δεν ξερω τι να πρωτοκανω! δεν ειναι μονο η μπλε οθονη. γενικοτερα κολλαει και αργει! κανω δεξι κλικ και μου το εμφανιζει μετα απο πολυ ωρα! μου ξαναεβγαλε μπλε οθονη για 3 φορα http://imageshack.us/photo/my-images/254/nikos2.png/ συμφωνα με το blue screen viewer τη 1 φορα που μου εβγαλε μπλε οθονη το προβλημα ηταν το ntoskrnl.exe και το USBPORT.SYS . τη2 φορα μονο το ntoskrnl.exe. τη 3 το ntoskrnl.exe και το igdkmd64.sys. Δηλαδη και τις 3 φορεσ το προβλημα ηταν το ntoskrnl.exe
nikosops Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Α και κατι αλλο. παρατηρισα οτι οταν ανοιγει ο υπολογιστη χρεισιμιποιει 25% τησ μνημησ του υπολογιστη δηλαδη 2gb.Πωσ γινεται με το καλημερασ σας να χρησιμιποιει 2gb ram?
nikosops Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 οκ θα τα κανω ολα τα Hardware tests αλλα γιατι τρωνε τα windows τοσο πολυ μνημη? τωρα εβγαλα το ενα module δηλαδη εχω 4gb και δεν μου εβγαλε ξανα μπλε οθονη ουτε κανει αυτα τα στιγμιαια κολληματα τοσο συχνα.
8anos94 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 παντος τα minidumb λενε κατι για το usb driver τι win εχεις χ64? updade στο bios εχεις κανει ?
nikosops Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ναι εχω τα 64αρια οχι δεν εκανα update to bios. το σκεφτικα να κανω αλλα ειπα η μητρικη μου ( ASRock Z77 extreme 4 ) ειναι καινουργια οποτε λεω δεν θα εχει βγει κατι καινουργιο.Μπορω να κανω Bios update μεσα απο το ιδιο το bios?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 παντος τα minidumb λενε κατι για το usb driver τι win εχεις χ64? updade στο bios εχεις κανει ? Το usb driver που λενε τα minidumps μεταφραζεται σε bios update? Με ποιο τροπο? @nikosops οκ θα τα κανω ολα τα Hardware tests Καντα.
nikosops Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 εχθεσ ξεκινησα να κανω αυτα που μου ειπεσ Gi0. εκανα ClearCMOS ε και λεω να κατα τα υπολοιπα αυριο επειδη ηταν αργα.Σημερα παρατηρω οτι ο υπολογιστης δουλευει αψογα!Θα περιμενω να μου ξαναεμφανησει μπλε οθονη μια ακομα φορα. Αν μου ξαναεμφανησει τοτε θα κατσω με τις ωρεσ και θα τα κανω ολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα