Kostas_xolargos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Λοιπον σημερα παρατηρησα κατι μετα απο τοσο καιρο που εχω αυτην την συσκευη κ δεν ξερω αν ειναι σωστο η ειναι κανα προβλημα.σημερα μου ρθε η εμπνευση να απενεργοποιησω τελειως την συσκευη μετα απο πολυ καιρο.την εκλεισα κανονικα οπως γινετε.αλλα μετα απο λιγη ωρα πατησα καταλαθος το home button και αρχισε να ξαναενεργοποιειται παλι,νομιζα οτι η συσκευη ανοιγει κ κλεινει απο το αλλο κουμπι.Ετσι ειναι ολα τα μηλοτηλεφωνα η ειναι κανα προβλημα αυτο;; Sent from my iPhone using Insomnia
Haldol Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μόλις το δοκίμασα. Σε εμένα δεν ανοίγει με το home button. Μήπως όμως έχει κάποια ρύθμιση για να ανοίγει έτσι, ή αν έχεις κάνει J/B, μήπως πέρασες κάποιο tweak και δε το θυμάσαι; @geowizard- Που το περίεργο; Κι εγώ το κρατάω 24/7 ανοιχτό για μήνες. Δε το κλείνω ποτέ, υπάρχει κάποιος λόγος να το κλείσω;
geowizard Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 @geowizard- Που το περίεργο; Κι εγώ το κρατάω 24/7 ανοιχτό για μήνες. Δε το κλείνω ποτέ, υπάρχει κάποιος λόγος να το κλείσω; Εγω π.χ. εχω δυο κινητα, το ενα της δουλειας ειναι 24/7 απο τοτε που το πηρα και το αλλο το βραδυ κλείνει και μπαινει στην πριζα.
Haldol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εγω π.χ. εχω δυο κινητα, το ενα της δουλειας ειναι 24/7 απο τοτε που το πηρα και το αλλο το βραδυ κλείνει και μπαινει στην πριζα. Εμ βλέπεις; Κι εσύ 24/7 το έχεις ανοιχτό. Φυσικά αυτό ισχύει για το βασικό κινητό μου (το iPhone). Ένα δεύτερο που έχω (ένα Nokia των ~30€, ούτε θυμάμαι ποιο) είναι σχεδόν μόνιμα κλειστό, εκτός από όταν το χρειάζομαι.
Kostas_xolargos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ναι τωρα το παρατηρησα. Αλλα δεν μου πατε αυτο ειναι φυσιολογικο για την συσκευη;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Kostas_xolargos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Απλα ηταν σκαλωμα ημερας τωρα δεν ανοιγει με το home button. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα