nokse Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Tο Ν900 μου εχει δοθει απο τις 2 ιουνιου για σερβις σε nokia care καταστημα. Την ημερα της παραδοσης με ενημερωσαν πως θα κανει περιπου δυο εβδομαδες η επισκευη του. Για να ειμαι συντομος,μεχρι και σημερα δεν εχω παραλαβει.Ολη την περασμενη εβδομαδα επικοινωνουσα σε καθημερινη βαση με το nokia care της περιοχης μου και καθε φορα μου ελεγαν πως το περιμενουν να ερθει απο το εξωτερικο.Προχθες που τους ξανακαλεσα η υπαλληλος με προετρεψε να παρω τηλεφωνο στα κεντρικα για να συνομιλησω ο ιδιος μαζι τους.Οπως και εκανα. Πηρα στα κεντρικα της Νοκια (εξωτερικο)οπου ειπα την ιστορια μου σε εναν κυριο ο οποιος μιλουσε ελληνικα.Μου ειπε πως θα κοιταξει την περιπτωση και θα με παρει πισω.Μετα απο μια ωρα επικοινωνησα εγω ξανα μαζι του οπου και με ενημερωσε πως δεν γνωριζουν τιποτα για την πορεια της συσκευης και το που βρισκεται.Μου ειπε πως θα με ξαναπαρει μολις εχει νεα. Με καλεσε λοιπον σημερα και μου ειπε πως η συσκευη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και οτι θα παραλαβω το λιγοτερο σε 7 μερες απο τωρα!! (Δηλαδη η επισκευη της ξεκινησε μετα απο 35 ολοκληρες ημερες οπου κανεις τους δεν ηξερε που ειναι η συσκευη μου) Σε δυο μερες φευγω εκτος αθηνων και ουσιαστικα δεν εχω τηλεφωνο για να κανω τη δουλεια μου.Εχω τσαντιστει τοσο πολυ που ειλικρινα δεν θελω να παραλαβω. Ειτε θελω αντικατασταση ειτε τα λεφτα μου πισω. Παρακαλω τις γνωμες σας για το πως πρεπει να κινηθω.
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Να ζητήσεις από την ΝΟΚΙΑ να σου πληρώσει τα πάγια όσον αφορά το συμβόλαιο ομιλίας σου μιας και για τόσο διάστημα το πλήρωνες χωρίς να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως ήθελες. Να το απαιτήσεις. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει πιστεύω. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Anemosfun Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τι μου θύμησες τώρα: Την εποχή που είχε βγεί το Ε90 αν θυμάμαι καλά, το πρώτο επαγγελματικό τηλέφωνο της Nokia. Το είχε αγοράσει ο θείος μου 900 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Μετά απο 2 χρόνια, κάτι έπαθε και το πήγε στο service στα κεντρικά κάπου στο σταθμό Λαρίσης προς επισκευή. Και τι του είπαν οι αθεόφοβοι: λυπούμαστε αλλα πλέον η nokia εχει σταματήσει να υποστηρίζει αυτό το μοντέλο και δεν υπάρχουν εξαρτήματα για να γίνει η επισκευή. Το σπάσε μπροστά τους απο τα νεύρα του... Τι μπλέκεις με αυτούς και με τη nokia γενικότερα... Προχώρα...υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές εταιρείες όπως η apple και με πολύ καλύτερα, ποιοτικά και τεχνολογικά, τηλέφωνα.
nokse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Τι να πει κανεις?πραγματικα δεν ξερω πως να κινηθω σε αυτη την περιπτωση.με εχουν τσαντισει απιστευτα. Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως παιδια
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δεν νομίζω πως μπορείς να κανείς και πολλα. Το service της νόκια ανέκαθεν ήταν προβληματικό και στο εξωτερικό. Δεν μπορείς να μιλήσεις με την νόκια εδω και να τους πεις πως χρειάζεσαι το τήλ; Έστω έναν αντικατασταστη για όσο καιρο το έχουν αυτοί. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα