Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας :)

Εχω παρει ενα netbook turbo-x του οποιου θελω να του κανω φορματ αλλα δεν εχει υποδοχη cd και ουτε καπου τα windows starter που φοραει...

Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Αυτό είναι συνηθισμένο στα netbooks. Ή χρησιμοποιείς ένα εξωτερικό cd drive ή κάνεις την εγκατάσταση μέσω usb stick. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο νετ για το πως θα δημιουργήσεις ένα bootable usb στικάκι με την εγκατάσταση των windows. Τώρα βέβαια αφού δεν έχεις ούτε τα windows σε κάποιο φυσικό μέσο θα πρέπει να τα κατεβάσεις και αυτά. Βέβαια, συνήθως τα netbooks που δεν συνοδεύονται με cd με το λειτουργικό, έχουν κάποιο μέρος του σκληρού δίσκου που το χρησιμοποιούν ως recovery disk και απο εκεί δίνεται η δυνατότητα επανεγκατάστασης διόρθωσης εγκατάστασης κλπ. Επίσης οι εταιρείες συνήθως έχουν κάποιο link στη σελίδα τους ώστε να κατεβάσεις το λειτουργικό, drivers κλπ. Στην περίπτωση βέβαια της turboX χλωμό το βλέπω, αλλά καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί τους πρώτα για να δεις τι δυνατότητες προσφέρουν.

Το καλό είναι ότι στην ουσία, ευτυχώς, δεν τους έχεις ανάγκη μιας και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με τα παραπάνω.

Δημοσ.

Τα Windows που θα τα βρω νόμιμα?? Καθώς επίσης και αν σας είναι εύκολο εναν οδηγό... για bootable stick γιατι εξωτερικό cd δεν παίζει... Το στικ να φανταστω θέλει 4gb++ ??

Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων... :-)

Δημοσ.

Μπορείς για παράδειγμα από εδώ:

http://www.mydigitallife.info/download-windows-7-iso-official-32-bit-and-64-bit-direct-download-links/

και γενικότερα ψάχνοντας στο goolge για download windows 7 official, πιθανότατα θα βρεις και άλλες πηγές.

Επίσης για να φτιάξεις bootable usb stick εδώ:

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

Και ναι το usb πρέπει να είναι από 4G και πάνω.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου :)

τελικα τα καταφερα και το εκανα :)

ΥΣ: τα starter μου τα εδωσε ο θειος μου γιατι δεν τα εβρισκα πουθενα : B)

Δημοσ.

Μάλλον δεν τα έβρισκες επειδή τα έψαχνες ως starter. Αν θυμάμαι καλά(μιας και έχω πολύ καιρό να εγκαταστήσω τα 7), το dvd περιέχει όλες τις εκδόσεις και σου δίνεται η δυνατότητα επιλογής για το ποία έκδοση θέλεις να εγκαταστήσεις(αυτή για την οποία έχεις κλειδί) κατά την διαδικασία εγκατάστασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...