Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ενημερωσε μας σε παρακαλω για την εξελιξη και της δικης σου υποθεσης. Sent from my iPhone using Insomnia
achilles_g_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Έπεσε το μάτι μου σε αυτό το θέμα και δεβ πίστευα ποτέ ότι μπορεί να γίνει.Αυτό είναι ξεφτίλα. Οι κάτοχοι καρτοκινητής έχουν και αυτοί πρόβλημα;
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν ειναι κατι κρυφο. Μπορειτε να κανετε ενα τηλεφωνο στη Vodafone, να ζητησετε να σας συνδεσουν με το τμημα για iPhone οπου γνωριζουν για τετοια θεματα και να σας απαντησουν. Οποιος το κανει, ας μας ενημερωσει.
arkouda_kafe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Έπεσε το μάτι μου σε αυτό το θέμα και δεβ πίστευα ποτέ ότι μπορεί να γίνει.Αυτό είναι ξεφτίλα. Οι κάτοχοι καρτοκινητής έχουν και αυτοί πρόβλημα; Σε καρτοκινητό που έχω, viber και skype λειτουργούν κανονικά.
Candlemass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Λοιπόν μετά από την επιστολή που τους έστειλα μέσω e-mail, με πήρε και εμένα ο κύριος που πήρε τον Heatspreader και μου είπε ακριβώς τα ίδια. Ότι κατ' εξαίρεση θα μου ενεργοποιήσουν το VoIP και ότι έκαναν αναβάθμιση επειδή το κακό Viber και Skype τρυπάνε τα συστήματά τους, κλπ. Ήταν πολύ ευγενικός αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο, δεν ασχολήθηκα με το να του εξηγήσω γιατί αυτά που μου έλεγε δεν ισχύουν...
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Οποτε οποιος θελει VoiP ειναι κατα παραγγελια. Ωραιος φιλε. Αν οσοι εχουν χαμηλο προγραμμα στελνουν επιστολες, ισως κατι αλλαξει.
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 ξερει κανεις αν ισχυει και στην cosmote ο περιορισμος?
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Φυσικα και οχι! Sent from my iPhone using Insomnia
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 αυτα ακριβως δεν μου αρεσουν στην vodafone μια ζωη τα ιδια η cosmote μπορει να χειροτερο σημα αλλα τετοια πραγματα δεν κανει τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο
tugito Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα από την στιγμή που έγινε ανανέωση συμβολαίου την προηγούμενη βδομάδα, οπότε φαντάζομαι τυπικά από την μεριά τους κρατάνε κάποιο νέο συμβόλαιο, αλλά είμαι σίγουρος ότι εφόσον δεν το έχουμε και το κάνουν μονομερώς μπορούμε να κινηθούμε νομικά. Και φίλοι μου το έχουν, όλοι σε κάτω των 40 ευρώ προγράμματα... Σε ποιο email στείλατε αίτημα/επιστολή;
kleidokratwr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ίδιο πρόβλημα με πακέτο CU. Ρε Vodafone, δεν ξέρω ποιον πληρώνεις για να παίρνει τέτοιες αποφάσεις αλλα αυτή τη στιγμή η δική μου απάντηση στο "express the real U" περιλαμβάνει πολλά μπιπ και μπινελίκια. ΝΙΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Heatspreader Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 αυτα ακριβως δεν μου αρεσουν στην vodafone μια ζωη τα ιδια η cosmote μπορει να χειροτερο σημα αλλα τετοια πραγματα δεν κανει τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο Ενας λογος που θελω να φυγω απο Vodafone ειναι οτι η Cosmote εχει καλυτερο σημα και μακραν καλυτερο 3G, τοσο σε καλυψη, οσο σε ταχυτητες. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα από την στιγμή που έγινε ανανέωση συμβολαίου την προηγούμενη βδομάδα, οπότε φαντάζομαι τυπικά από την μεριά τους κρατάνε κάποιο νέο συμβόλαιο, αλλά είμαι σίγουρος ότι εφόσον δεν το έχουμε και το κάνουν μονομερώς μπορούμε να κινηθούμε νομικά. Και φίλοι μου το έχουν, όλοι σε κάτω των 40 ευρώ προγράμματα... Σε ποιο email στείλατε αίτημα/επιστολή; Εδω μπορεις να στειλεις email: [email protected] Τι εχουν οι φιλοι σου;
kleidokratwr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Είχαμε εξέλιξη στο θέμα; Απο σήμερα το απόγευμα λαμβάνω και στέλνω κανονικά σε viber μέσω της voda. Πακέτο CU. Άλλος κανείς; Δεν κάνετε μια δοκιμή;
Heatspreader Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν εκανες καποιο update στο Viber ετσι; Αν δεν εκανες και το προβλημα λυθηκε, κανε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις. Θα πρεπει να σε συνδεσουν με το τμημα για smartphones.
kleidokratwr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μπαα το μπλόκαρε η Voda ξανά. Λογικά μετά απο update στην εφαρμογή τους πέρνει λίγο μέχρι να τα μπλοκάρουν. Α ρε Vodafone.. Expert στην εξυπηρέτηση πελατών ρε. Τα συγχαρητήρια μου στο γατόνι που επιμελήθηκε της ιδέας. Μαζί με την αίτηση,θα μεταφέρω την ιδέα στην wind/cosmote να του στείλει ένα bonus, έτσι για την φορητότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα