Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ERT HD δείχνει ο αποδικοποιητής μετα το πέρας των 3 μηνών? γιατι στο site της forthnet το εχει νομίζω στα HD κανάλια που είναι με χρέωση

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Για ένα σπίτι με 3 τηλεοράσεις, χρειάζονται 3 αποκωδικοποιητές;

Για κάθε τηλεόραση χρειάζεται και ένας επίγειος ψηφιακός δέκτης!

Αν οι τηλεοράσεις είναι πολλές (μα πάρα πολλές) π.χ. σε ξενοδοχεία μπορεί να μπει κεντρική μονάδα που μετατρέπει τα ψηφιακά κανάλια σε αναλογικά. Και πάλι βέβαια ζυγίζουν το κόστος αφού αυτό είναι μεγάλο.

Για να πιάνει Nova και στις 3 τηλεοράσεις, πρέπει να έχω 1 ή 3 συνδρομές;

Δημοσ.

με την ert hd τι γινεται μετα το δωρεαν της νοβα ,οπως ρωτησε πιο πριν ο φιλος ?επισης ο δεκτης της νοβα εχει rf out?

Δημοσ.

δεν εχει rf out γιατι δεν ειναι καν mpeg4 δεκτης. ειναι ενας δορυφορικος με usb mpeg4 στικακι που κανει την δουλεια. Λογικα αν βγαλει καποιος την καρτα της νοβα απο επανω θα καταλαβουμε αν εχει κωδικοποιησει και την ερτ hd αν και πιστευω οτι θα μεινει ελευθερο οπως ηταν.

Δημοσ.

χωρις τη καρτα με το usb αποκωδικοποιητη πιανει erthd αλλα η αναλυση του δεκτη ειναι κατωτερη απο τους αλλους δεκτες της αγορας που παιζουν στα 40 ευρω.

το μονο καλο ειναι οτι εχει ωραιο μενου και καλο τηλεκοτνρολ με αντοχη

αλλιως αν καποιος τον θελει αυστηρα για αποκωδικοποιηση το φλασακι που εχει πισω μου φανηκε λιγο....αφου εχει και μεγαλυτερη καθυστερηση αλλα και χειροτερο σημα

Δημοσ.

με την ert hd τι γινεται μετα το δωρεαν της νοβα ,οπως ρωτησε πιο πριν ο φιλος ?επισης ο δεκτης της νοβα εχει rf out?

o δεκτης της nova εχει rf out.

Δημοσ.

χωρις τη καρτα με το usb αποκωδικοποιητη πιανει erthd αλλα η αναλυση του δεκτη ειναι κατωτερη απο τους αλλους δεκτες της αγορας που παιζουν στα 40 ευρω.

Τι εννοείς; Δεν πιάνει 1080i που μεταδίδει η ΕΡΤ HD;

Δημοσ.

θεωρητικα ναι....αλλα εκανα δοκιμη σε τρεις τηλεορασεις και με αλλους δυο που ειχα και του νοβα δε δειχνει τζαμι...

Δημοσ.

"Δε δείχνει τζάμι"... "χειρότερο σήμα"... Αρκετά αόριστα τα μηνύματά σου. Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια.

στο ψηφιακο ζημα ακομα και τηλεοραση οχι φουλ χαι ντεφινισιον δειχνει αριστα

με τη νοβα δοκιμασα και δεν εχει τη ''κρυσταλλινη'' οψη,,,πας κοντα και φαινεται σα ψηφιδα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απίστευτοι οι τύποι...στην εξυπηρέτηση δεν απαντάνε ΠΟΤΕ...πήγα σε κατάστημα σήμερα και ρώτησα...ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ...και ήθελε να μου πουλήσει και τρελίτσα ο τύπος...

Δημοσ.
Σε πόση ώρα γίνεται η ενεργοποίηση;

Την Κυριακή που την έκανα εγώ, με είχανε 1 ώρα και 20 λεπτά στην αναμονή. Προσπαθούσα από το Σάββατο το πρωί να πιάσω γραμμή. Τώρα που έχουν περάσει δύο μέρες λογικά πρέπει να γίνετε πιο γρήγορα. Α και για την δεσμεύσει, δεν ισχύει, ούτε πρόστιμο υπάρχει, με την προϋπόθεση ότι εντός τριών μηνών πρέπει να πάρετε τηλ για διακοπή. Διαφορετικά η χρέωση συνεχίζεται χωρίς προειδοποίηση(αυτό μου είπαν στο τηλ). Αυτα!!!!

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τέρμα η προσφορά στα καταστήματα!

Forthnet shop και Πλαίσιο που ρώτησα είχε εξαντληθεί!

Μήοως ξέρει κανείς που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...