Προς το περιεχόμενο

[PS3] Tales Of Xillia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται η Ιαπωνικη εκδοση παιζει πλεον και σε CFW 3.55.Δεν εχει υποτιτλους βεβαια.Οσοι γνωριζουν λιγο ιαπωνικα και με την βοηθεια του νετ μπορουν ανετα να παιξουν το παιχνιδι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καινούργιες φωτογραφίες από την localized έκδοση του Tales of Xillia που φαίνεται καταπληκτικό.

Tales of Xillia received a near perfect score of 39/40 (10/10/9/10) from Famitsu, overtaking Tales of Graces F as the highest-rated Tales title by the magazine.

Εικάζεται πως θα βγει Q1 με Q2 του 2013 σε ευρώπη και αμερική.

(To tales of graces f μόλις βγήκε στην Ευρώπη http://www.skroutz.g...tales of graces )

Tales-of-Xillia_2012_09-19-12_015.jpg

Tales-of-Xillia_2012_09-19-12_012.jpg

Tales-of-Xillia_2012_09-19-12_007.jpg

Tales-of-Xillia_2012_09-19-12_001.jpg

Tales-of-Xillia_2012_09-19-12_014.jpg

• 5 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορει να ειναι παιχνιδαρα,αλλα αυτα ειναι γραφικα ps3?

Στο ps2 εχω δει καλυτερα.Τι συμβαινει με αυτους τους Ιαπωνες σε αυτη τη γενια?

Δημοσ.

Τα tales παιχνιδια ποτε δεν ειχαν γραφικα. Ηταν παντα φουλ στο art και στο playability. Παιχνιδια ευκολοχωνευτα στα ματια που δεν κουραζουν καθολου οσο και να παιζεις. Και ναι μια χαρα μου φαινονται για PS3, πολυ ωραιο art, σχεδον καθολου loading και γενικα οτι πρεπει για εναν j-rpg fan. Α επισης δεν ηταν ποτε υπερπαραγωγες οποτε και παλι δεν θα μπορουσες να δεις επιπεδο γραφικων Ni no kuni.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nαι οκ δεν εχω τρελο προβλημα με τα γραφικα,θα το επαιζα,αλλα ακομα και 1080p 60fps να ειναι(που δεν ειναι) και παλι δεν θα δικαιολογουσα αυτην την εικονα.

Το okami ειναι πολυ πιο ομορφο.Το dragon quest 8 του ps2 επισης.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...