Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα περισσότερο για να προσέχουμε στις αγγελίες.Φιλαράκι θέλοντας να στήσει gaming μηχανάκι με όσο λιγότερα λεφτά γίνεται του βρήκα σφραγισμένο i5 760 στα 100 ευρώ και μεταχεισρισμένη mobo 1156 στα 60 ευρώ ακόμη σε εγγύηση. Η mobo ήτανε κορυφή όταν βγήκε. Ελα μου ντε που θελήσαμε να τον ανεβάσουμε λιγάκι και αυτός πεισματικά κρασαρε έστω και στα 100hz παραπάνω.Τι τροφοαδοτικά,μνήμες,vga αλάξαμε τίποτα.Stock δουλεύει μια χαρά αλλά στο ελάχιστο o/c κρασαρει.

Μάλλον φταίει αυτό http://pcnea.blogspot.gr/2009/10/motherboards-socket-1156.html

Νταξ έχει εγγυηση αλλά τι να τους πεις ότι δεν μπορώ να κάνω o/c ?? :unsure:

Δημοσ.

Νομίζω ότι το ποστ είναι λίγο άκυρο. Η μητρική δεν είναι προβληματική απλά δεν υποστηρίζει overclock. To overclock δεν υποστηρίζεται από εγγύηση καλής λειτουργία εκτός από ορισμένες ίσως περιπτώσεις. Πιστεύω το λάθος σου ήταν που επέλεξες μητρική χωρίς να τσεκάρεις αν σε καλύπτει.Συμβαίνουν αυτά :)

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι δεν φταίει σε κάτι ο πωλητής επειδή η μητρική σε stock(εργοστασιακές ρυθμίσεις) δουλεύει άψογα άσχετα αν υπάρχει πρόβλημα όταν κάνεις overclock το οποίο ο πωλητής μπορεί να μην το γνώριζε σε περίπτωση που δεν τον ενδιέφερε το overvlock.Μπορείς όμως με την εγγύηση να το πας στο μαγαζί που αγοράστηκε και να δεις τι θα σου πουν και εκείνοι. Επίσης δεν υποστηρίζουν όλες οι μητρικές overclock.

Με πρόλαβε ο χρήστης @Dklearhos

Δημοσ.

Εγω από την άλλη γιατί νομίζω ότι η πώληση ήταν εκ του πονηρού και ήξερε το πρόβλημα εεεε???

αυτη είναι λες να μην ειναι mobo για o/c?

http://www.trustedreviews.com/Asus-Sabertooth-55i-TUF-Motherboard_PC-Component_review

Εγώ πιστεύω ότι δεν φταίει σε κάτι ο πωλητής επειδή η μητρική σε stock(εργοστασιακές ρυθμίσεις) δουλεύει άψογα άσχετα αν υπάρχει πρόβλημα όταν κάνεις overclock το οποίο ο πωλητής μπορεί να μην το γνώριζε σε περίπτωση που δεν τον ενδιέφερε το overvlock.Μπορείς όμως με την εγγύηση να το πας στο μαγαζί που αγοράστηκε και να δεις τι θα σου πουν και εκείνοι. Επίσης δεν υποστηρίζουν όλες οι μητρικές overclock.

Με πρόλαβε ο χρήστης @Dklearhos

θα την πάω αλλά από το e-shop δεν νομίζω να βγάλω άκρη

Δημοσ.

Εγω από την άλλη γιατί νομίζω ότι η πώληση ήταν εκ του πονηρού και ήξερε το πρόβλημα εεεε???

αυτη είναι

http://www.trustedre...omponent_review

Μπορεί να την πούλησε γι αυτόν τον λόγο αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν είναι προβληματική σαν μοντέλο/συσκευή για να τον κατηγορήσουμε. Μπορείς να την πουλήσεις κ να πάρεις άλλη αν θέλεις overclock. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει.

Δημοσ.

Μπορεί να την πούλησε γι αυτόν τον λόγο αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν είναι προβληματική σαν μοντέλο/συσκευή για να τον κατηγορήσουμε. Μπορείς να την πουλήσεις κ να πάρεις άλλη αν θέλεις overclock. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει.

Γνώμη μου είναι ότι ήταν προβληματική και την έδωσε για αυτό τον λόγο .Μπορούσε να το πεί όταν γινόταν η συναλλαγή. Δεν αγοράζει κανείς τέτοια μητρική για να την δουλεύεις σε στοκ ρολόγια.Τα 60ευρώ θα ήτανε λογικά για 200 που άξιζε όταν βγήκε.

Φυσικά αυτή ήταν και η απάντηση του ***σε εμενα δουλευε μια χαρά ,τι είναι overclocking? **

Tέσπα το ήπιαμε :fear:

Δημοσ.

Επισης κατα τη γνωμη μου ο πωλητης δε φερει καμια ευθυνη και κακώς κάνεις και τον κατηγορεις..

Περιμενεις απο τον πωλητη να σου πει ποιο ειναι το μειονεκτημα αυτου που πουλαει? Οχι φιλε μου. Απο τη στιγμη που δεν εχει προβλημα δε θα πει κανεις το μειονεκτημα απο μονος του χωρις να τον ρωτησεις,και φυσικά ισως δεν εχει ασχοληθει ποτέ με OC.Δε μπορεις να εισαι σιγουρος..

Αν ομως εσυ εισαι υποψιασμενος και ρωτησεις απο OC πως παει? Και σου πει αψογα ,τοτε μπορεις να τον κατηγορησεις οσο θελεις..

Δηλαδη εστω οτι πουλαω μια Vga Που δε κλοκαρει καλα..Θα κατσω και θα λεω στους αγοραστες φιλε μου ειναι αψογη αλλά δε κλοκαρει...?Κανεις δε το κανει και καλα κανει,αν θελει να την πουλησει.Και οταν αγοραζεις καινουρια δε ξερεις πως θα κλοκαρει. Αν ερωτηθω ομως την εχεις κλοκαρει?Ποσο πιανει? Εκει θα σου πω δε κλοκαρει καλα. Αν σου πω οτι κλοκαρει καλα θα ειμαι λαθος και φυσικά θα πρεπει να μου τη φερεις στο κεφαλι..

Δημοσ.

Επισης κατα τη γνωμη μου ο πωλητης δε φερει καμια ευθυνη και κακώς κάνεις και τον κατηγορεις..

Περιμενεις απο τον πωλητη να σου πει ποιο ειναι το μειονεκτημα αυτου που πουλαει? Οχι φιλε μου. Απο τη στιγμη που δεν εχει προβλημα δε θα πει κανεις το μειονεκτημα απο μονος του χωρις να τον ρωτησεις,και φυσικά ισως δεν εχει ασχοληθει ποτέ με OC.Δε μπορεις να εισαι σιγουρος..

Αν ομως εσυ εισαι υποψιασμενος και ρωτησεις απο OC πως παει? Και σου πει αψογα ,τοτε μπορεις να τον κατηγορησεις οσο θελεις..

Δηλαδη εστω οτι πουλαω μια Vga Που δε κλοκαρει καλα..Θα κατσω και θα λεω στους αγοραστες φιλε μου ειναι αψογη αλλά δε κλοκαρει...?Κανεις δε το κανει και καλα κανει,αν θελει να την πουλησει.Και οταν αγοραζεις καινουρια δε ξερεις πως θα κλοκαρει. Αν ερωτηθω ομως την εχεις κλοκαρει?Ποσο πιανει? Εκει θα σου πω δε κλοκαρει καλα. Αλλιως ο πωλητης ειναι λαθος.

Οκ με μια διάφορα .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ O/C. Αναμενόμενο το τι περιμένεις απο αυτήν .Γιαυτο φτιάχτηκε.

Το παράδειγμα με την VGA δεν στέκει.π.χ παιρνει 670 για να παίζεις στο full απαιτητικα παιχνίδια. Αν απλώς μπαίνεις στο desktop η δουλεύεις office και στο crysis σου πετάει artifacts ειναι προβληματική . Το ίδιο στο περίπου ειναι και στην περίπτωση μου. Δεν λειτουργεί σωστά για την δουλειά που φτιάχτηκε.Απλά στην mobo δεν μπορείς να διεκδικήσεις RMA

Δημοσ.

Κοίταξες αν έχει το τελευταίο bios φαντάζομαι.. μπορείς να κάνεις χρήση εγγύησης για αστάθεια.Ο Πωλητής δε πταίει ακόμα και αν σε ρώτησε τι είναι overclock κ καρφώθηκε.. :P

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα περισσότερο για να προσέχουμε στις αγγελίες.Φιλαράκι θέλοντας να στήσει gaming μηχανάκι με όσο λιγότερα λεφτά γίνεται του βρήκα σφραγισμένο i5 760 στα 100 ευρώ και μεταχεισρισμένη mobo 1156 στα 60 ευρώ ακόμη σε εγγύηση. Η mobo ήτανε κορυφή όταν βγήκε. Ελα μου ντε που θελήσαμε να τον ανεβάσουμε λιγάκι και αυτός πεισματικά κρασαρε έστω και στα 100hz παραπάνω.Τι τροφοαδοτικά,μνήμες,vga αλάξαμε τίποτα.Stock δουλεύει μια χαρά αλλά στο ελάχιστο o/c κρασαρει.

Μάλλον φταίει αυτό http://pcnea.blogspot.gr/2009/10/motherboards-socket-1156.html

Νταξ έχει εγγυηση αλλά τι να τους πεις ότι δεν μπορώ να κάνω o/c ?? :unsure:

Με τι μνημούλες έγινε η προσπάθειa για oc? Τις κρατήσαμε χαμηλά ώστε να σιγουρευτούμε ότι δεν μας κόβουν αυτές πριν ανεβάσουμε fsb?

Δημοσ.

Με τι μνημούλες έγινε η προσπάθειa για oc? Τις κρατήσαμε χαμηλά ώστε να σιγουρευτούμε ότι δεν μας κόβουν αυτές πριν ανεβάσουμε fsb?

Ε φυσικά βρε stm 1600αρες ειναι αλλα τις δοκίμασα και στα 1333. Βάζοντας την mobo που έχω στο htpc μια Msi cd53 ανέβασα χαλαρά στα 3600 χωρίς ρεύματα χωρίς τιποτις.Τεσπα κράτησα εγώ την asus και έδωσα στο φιλαράκι την Msi . Έτσι κι αλλιώς htpc ειναι το δικό μου ,υποχρονισμενα τον δούλευα τον CPU

Πάντως ευχαριστώ για την συμβουλή

Δημοσ.

Οκ με μια διάφορα .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ O/C. Αναμενόμενο το τι περιμένεις απο αυτήν .Γιαυτο φτιάχτηκε.

Το παράδειγμα με την VGA δεν στέκει.π.χ παιρνει 670 για να παίζεις στο full απαιτητικα παιχνίδια. Αν απλώς μπαίνεις στο desktop η δουλεύεις office και στο crysis σου πετάει artifacts ειναι προβληματική . Το ίδιο στο περίπου ειναι και στην περίπτωση μου. Δεν λειτουργεί σωστά για την δουλειά που φτιάχτηκε.Απλά στην mobo δεν μπορείς να διεκδικήσεις RMA

Ποιος λεει οτι ειναι μια μητρικη καθαρα για oc; To αναφερει ο κατασκευαστης; Η το λεει το μελος του ταδε φορουμ που εχει μεγαλη εμπειρια με κοπιουτερ;

Απο την στιγμη που δεν εχουν δοκιμασθει αλλος επεξεργαστης, μνημες, τροφοδοτικο, vga τοτε δεν μπορει να εξαχθει σωστο συμπερασμα που ειναι το προβλημα.

RMA παραυτα, οι υπαλληλοι του eshop πρεπει να διασκεδασουν καθως και οι επαγγελματιες κραχτες στα φορουμ πρεπει να κανουν την δουλεια τους.

Δημοσ.

Ποιος λεει οτι ειναι μια μητρικη καθαρα για oc; To αναφερει ο κατασκευαστης; Η το λεει το μελος του ταδε φορουμ που εχει μεγαλη εμπειρια με κοπιουτερ;

Απο την στιγμη που δεν εχουν δοκιμασθει αλλος επεξεργαστης, μνημες, τροφοδοτικο, vga τοτε δεν μπορει να εξαχθει σωστο συμπερασμα που ειναι το προβλημα.

RMA παραυτα, οι υπαλληλοι του eshop πρεπει να διασκεδασουν καθως και οι επαγγελματιες κραχτες στα φορουμ πρεπει να κανουν την δουλεια τους.

Ότι ναναι. Απλά επειδή είσαι εριστικος (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) σου απαντώ.

ΝΑΙ το αναφέρει ο κατασκευαστής για αυτο έχει και στις ρυθμίσεις του bios O/C profile.

Aν Διαβάσες στα προηγούμενα πόστ όλα αλλαχτηκαν και ο CPU σε άλλη mobo κλοκαρε χαλαρα.

Κουβέντα να γίνεται ;)

( στο e-shop δουλεύεις είπαμε;;;;)

Δημοσ.

Δεν την παίρνει πίσω ο πωλητής;

Θα έλεγα πάντως να επιχειρήσεις να συννενοηθείς κατευθείαν με την εταιρία.Το eshop δεν αλλάζει ουτε χαλασμένα πράγματα,σιγά μην αλλάξει την μητρική σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...