kostandinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλημερα,θαθελα να παρω ενα κινητο που να δεχετε 2 καρτες σιμ ,δηλαδη εχεις βαλει στο κινητο τις 2 σιμ,και χτυπαει το κινητο απο οποια καρτα σε καλουν , αν εχει και wifi ακομα καλιτερα,εχετε καποια να μου προτεινεται; διαθετω περιπου ~120 Ε
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 να προσθέσω και εγω μια ερώτηση (μιας και άνοιξες το θεμα) υπάρχουν επώνυμα κινητά με δυο sim
Gkogkos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δες εδώ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/253009/Dual-SIM.html?order_dir=asc&page=2 Έχει και επώνυμα(πχ nokia) αλλά και άσχετα
alexhs gk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 να προσθέσω και εγω μια ερώτηση (μιας και άνοιξες το θεμα) υπάρχουν επώνυμα κινητά με δυο sim Εννοείται, και Nokia έχει, και Samsung αρκετά, και Huwaei.
kostandinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 και απ'ολα αυτα πιο προτεινετε , η εχετε δοκιμασει και προτεινετε ?
Gkogkos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά αλλά εγώ θα έπαιρνα κάποιο nokia!
Godric Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 έχω εδώ και αρκετούς μήνες αυτό http://www.skroutz.gr/s/254230/Samsung-B5722.html σχετικά καλό είναι. το πήρα γιατί είναι επώνυμο, σχετικά φθηνό αλλά το σημαντικότερο επειδή λειτουργούν και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα το αρνητικό του είναι πως όταν το έχω στην τσέπη δεν καταλαβαίνω τη δόνηση (για του παντελονιού μιλάμε και μου κάνει φοβερή εντύπωση, λες και είναι ανύπαρκτη), ούτε ακούω τον ήχο κλήσης και όταν το έχω εκτός τσέπης, όταν κάποιος με καλεί για το πρώτο δευτερόλεπτο ο ήχος κλήσης ακούγεται ελάχιστα και μετά δυναμώνει. οπότε αν μου κάνουν αναπάντητη συνήθως δεν την ακούω δεν ξέρω αν η δική μου συσκευή είναι ελαττωματική ή γενικώς έτσι βγαίνει το 5722 (έχω αλλάξει και firmware) πάντως βολεύει πολύ αν δε θες να κουβαλάς 2 κινητά
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αυτα τα ΟΕΜ τι λένε, σαν συσκευές σέρβις αξιοπιστία κλπ. Αξίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα