Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έχω το Fujitsu Siemens Xa3530 και πρόσφατα ο ένας από τους 2 σκληρούς δίσκους, πάνω σ'αυτόν που ήταν τα Windows πιθανών κάηκε.Έχω έναν εσωτερικό σκληρό τον οποίο δε τον χρειάζομαι και σκέφτομαι να βγάλω τον καμένο και να περάσω τον καινούριο μόνος μου.

Το πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω πως να το κάνω, τι ακριβώς να ξεβιδώσω κλπ, οπότε θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει ή να μου στείλει κάποιο tutorial ίσως.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Απλα αναποδογυρισε τον και ψαξε για ενα "καπακι"με βιδες και ενα σηματακι με συο η τρεις κυκλους ο ενας απο πανω απο τον αλλο.Εννοειτε εκτος ρευματος κ μπαταριας.

Δημοσ.

Απλα αναποδογυρισε τον και ψαξε για ενα "καπακι"με βιδες και ενα σηματακι με συο η τρεις κυκλους ο ενας απο πανω απο τον αλλο.Εννοειτε εκτος ρευματος κ μπαταριας.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, έβγαλα άκρη, αν και οι κύκλοι ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...