Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδες 8ελω να κανω μια αναβαθμισουλα με 450 κατοσταρικα αλλα επειδη δεν ειμαι και ειδικος σε αυτα θα ηθελα ετσι να μου προτινετε θελω να αλλαξω κουτι επεξεργαστη μνημη ραμ....τωρα αν αλλαξω ολα αυτα θα χριαστει και καινουργιο τροφοδοτικο γιατι εχω αυτο http://www.skroutz.gr/s/309523/Enermax-Pro82-II-525W.html η αυτο η το αλλο με τα 625watt ευχαριστω :)

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Ποιό είναι το τωρινό σου σύστημα (και η οθόνη σου) και για ποιά χρήση προορίζεται το pc? Το τροφοδοτικό σου, όποιο από τα δύο και να είναι, δεν χρειάζεται αλλαγή.

Δημοσ.

βασικα μαγκες ναι για gaming to 8ελο πιο πολυυ αλλα και ετσι να μην κολαι φαση..οθονη δεν εχω πολυ καλη αλλα νταξι μετα δεν θα φτασουν τα $$$

Δημοσ.

σορρυ μαλακια μου λοιπον να τα παρουμε απ την αρχη επεξεργαστη εχω Pendium D 820 καρτα γραφικων εχω saphire 4870 τροφοδοτικο το enermax pro82+ 525 ποντικι και πληκτρολογιο εχω επισης εχω μια οθονη με αναλυση 1280χ1024 Θελω να αλλαξω επεξεργαστη μητρικη ραμ και κουτι :)

Δημοσ.

stm00192 θα παιζει με αυτη την καρτα γραφικων σε αυτην την οθονη ??? ειναι καπως τραβηγμενο δεν νομιζης?

Δημοσ.

Με κάποιες παραχωρίσεις στις λεπτομεριες θα παιζει...

Δεν λέει καθόλου να μείνει με αυτή που έχει...

Και λιγο αργότερα χτυπαει και μια καρτα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...